Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
zasypianie mojego dziecka glownie wieczorne ostatnio zrobilo sie niemozliwe i juz doszczetnie mnie dobija na zakonczenie dnia trwa to ok godziny na rekach spokoj a jak poloze to wali nogami w materac z calej sily juz nawet sie nad wizyta u lekarza zastanawiam kurde no a wszystko wychodzi przed wyjazden jak tam dalej bedzie to nie pojde na impreze 🥴 🤢 😮

• Mamusie
monalissa napisał(a):
zasypianie mojego dziecka glownie wieczorne ostatnio zrobilo sie niemozliwe i juz doszczetnie mnie dobija na zakonczenie dnia trwa to ok godziny na rekach spokoj a jak poloze to wali nogami w materac z calej sily juz nawet sie nad wizyta u lekarza zastanawiam kurde no a wszystko wychodzi przed wyjazden jak tam dalej bedzie to nie pojde na impreze 🥴 🤢 😮

U Nas to samo od dawna...pediatra nie widzi nic niepokojącego...

• Mamusie
Do nas już znajomy zawitał (jego żona dojedzie później) i przyniósł 20 deserków gerbera 🤪 🤪
Hania wykąpana i już śpi 😮 🤪 poszło u nas dzisiaj wyjątkowo szybko i sprawnie 🙂 widać była padnięta po całym dniu (wstała o 8.20, drzemki się wcześniej poprzesuwały i tak wyszło) 🙂 🙂 🙂
Grzesiu wstawił pizze do piekarnika! 🙂 Mój jabłecznik wyszedł pyszny a babka majonezowa opadła i zrobił się zakalec 😞 😞 buu (babka z 3 łyżkami majonezu)
Uciekam do znajomych 😘 Miłego wieczorku :*

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
monalissa kurcze... 😞 zapewne lekarz powie, ze nic sie nie dzieje... Moja szwagierka poszla kiedys do lekarza bo corcia im straaaasznie plakala a lekarz na to- nie przesadzajcie !!!! Dziecko placze. I tyle...

bo ci lekarze to wszystko w d..... mają szlag mnie na nich trafia mojej jak o cos nie spytam to moglaby sie nie odzywac przez cała wizyte tzn szczepienie
tak samo z tym jej odbijaniem chcialam dac na kolacje kleik i glodna byla juz buzke otwierala slicznie i skonczylo sie dokladnie na 4 podejsciach bo za chwile zaczal sie placz i niby chciala jesc ale plakala cholera wie czego wzielam ja do gory to sie jej odbilo po 4 lyzeczkach ? 😮 normalnie rece opadaja i kleik zostal dla mnie a ja sie mecze gotuje pilnuje i dopa z tego cycka wydoila i laskawie po godzinie rzucania sie po lozku zasnela
normalnie chyba jakis skok mamy bo jak tylko cos jej nie pasi to placz a jeszcze 2 tyg temu mówilam ze wogole nie placze a dzisiaj to chyba z 5 razy byl lament
dzizas ale mi sie chce bluzgac xxzxzxzxzxzxxzzxxzzxzxx

• Mamusie
A u Nas to w ogole jest taka baba na szczepieniu ze bania mala,ostatnio wchodze malego rozbieram,on m placze a ona co,zaczyna sobie w szafce ukladac 😠 😠 😠no i mowie ze skora za uszkami mu peka a ona mowi a moze to alergiczne ... pytam o to samo pielegniarke a ona mowi ale to lekarz musi obejrzec,ja mowie ze przzed chwila ogladal i co???
brsk slow...

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
w 100% jeszce nie 😞 na pewno tego szczeniaczka uczniaczka. Mamy problem co maja kiupic w Polsce... ciezkich rzezcy nie wezmiemy do domu 😞 myslalam zeby poprosic o drewniane klocki- zostana one w PL. A Ty masz juz?

no miał być szczeniaczek-uczniaczek ale kupilismy tego dino bazyla z e-edu i spiewajaca pilka fisher price.