Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
U nas całkiem ładna pogoda, choć pewnie zimno... Ale zamierzam się z Hanią bujnąć na spacerek 😉

A nocka u nas... ładna 🙂 Hania budziła się tylko na cyca, może raz coś tam marudziła ale szybciutko zasnęła 🙂 no i nie było dziwnych pobudek o 5 czy 6 😮 Tylko jak normalni ludzi wstaliśmy o 8.00 🙂 🙂 Dzień uważam za dobrze rozpoczęty 🙂 mam nadzieję, że cały taki będzie 🙂

Boli mnie skóra w kąciku wew. oka, bo Hania mnie wczoraj tak drapnęła, że mam dwie rany... Aż mnie szczypią... :/ Zaznaczam, że pazurki tej lali obcinałam przedwczoraj 🙃 😮
Waszym Bąblom też tak szybko rosną? Hania to swój nosek też ma nieźle podrapany... 😜

• Mamusie
my tez tak idziemy na spacer 🙂
wogole to druga 😁
nocka ehhh co 2h bylo budzenie i za kazdym razem stwierdzala ze juz jest wyspana jakby nie cycek to nie wiem jakbym ja usypiala niemozliwa sie robi powoli i juz wlasnie minely 2h od jej pobudki i standardowo juz by marudzila a szaleje na macie wiec idzieemy na spacerek spac na sloneczko 🙂
no i niestety musze kupic sukienke na wyjazd bo ta co mam wisi na mnie dopiero teraz ja przymierzyłam 😠 nie ukrywam ze troche malo mam czasu ale na szczescie galerie mam pod nosem 🙂
u nas ryz sie gotuje na kleik 🙂

• Mamusie
Hello Bea..Super ze juz lepiej sie czujesz 🙂 Mi tez by sie taka rehabilitacja przydala.bo wstaje z bole a juz nie mowiac o przekrecaniu sie na bok jak spie 😞 Maz mnie goni do lekarza.Ale wydaje mi sie ze pewnie prawie kazda z nas ma z tym problem.bo dzwiganie naszych dzieci to ciezka praca 🙂 Kevinek wazy juz prawie 8,5 kg!

Witajcie dziewczyny !Czytam was od czasu ,kiedy bylam jeszcze w 4 miesiacu ciazy,wczesniej sledzilam wasze losy na brzuszku,a teraz tu.Czytalam o was i o waszych dzieciaczkach,w wielu sytuacjach przezywalam podobne chwile jak wy.Mimo,ze do tej chwili sie nie udzielalam to bardzo sie z wami zzylam. Kubus urodzil sie 13 maja,4765kg,54cm,porod sn.Mam nadzieje,ze przyjmiecie nas do waszego grona.Pozdrawiamy mamusie i bobaski!:-)

Z tym drapaniem rowniez mamy przygody,a to ja jestem podrapana a to on,jedna ranka znika, a tu nastepna i tak w kolko:-)Juz nawet myslalam,aby zalozyc mu rekawiczki niedrapki,ale raczej dlugo by nie utrzymal ich na swoich lapkach:-)