Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A ja właśnie wróciłam z fitnessu "Zdrowy kręgosłup" i jeszcze weszłyśmy z przyjaciółką na saunę... mmm... ale jestem pozytywnie wykończona! 🙂 Jeszcze sobie troszkę desperadosa wypiłam i błooogo mi oj błooogo 🙂 🙂

A co do babki, to ja się tak łatwo nie poddam!!! 🙂 🙂 I macie rację... muszę po prostu wyczaić ten mój piekarnik, bo jabłecznika też mi ostatnio nie dopiekł dobrze... (Hussi - mam elektryczny piekarnik...).

Lecę spać 🙂 DOBREJ NOCKI dla Wszystkich! 😘

• Mamusie
Pierwsza 😆
Wczoraj juz nie miałam czasu i siły wejsc...po 21 się polozylam już.Oskar wstal ok polnocy a potem po 3 i spal cala noc w lozeczku tylko oczywiscie mial problem z zasnieciem ale jak juz go ululalam to ladnie spal...Gopraczki niema,kaszlu brak a katarek...hmm...jak odciAgam to nic niema ale co jakis czas z noska leci i mysle ze to od suchego powietrza...jak myslicie?
Jamargaretka nowy rok bedzie lepszy kochana,musimy w to wierzyc...Trzymajcie się,jestesmy z wami.Buziaczek dla MAjki 😘
A i gratulujemy zabka;
Martynka a Ty jakie kaszki Hanusi podajesz?Mleczne czy ryzowe?
Justina mnie tez gardlo pobolewa 😞

Co do fotelika to my jakis dostalismy wiec kupowAC NIE BEDE.

• Mamusie
owsianke wcinam a dzida szxaleje na macie
pół roku temu o tej porze juz ssała mojego cyca a ja patrzyłam na nia i nadziwic sie niemogłam i uwierzyc że to MOJE DZIECKO 🤪
no i z tej okazji po karmieniu o 6.30 stwierdziła ze nie bedzie juz spac i gadanie sie zaczelo a jak sczaiła ze jak podniesie glowe to mnie widzi to uuuuuuuuuuu brzuszki byly jak na fitnesie 😁

• Mamusie
monalissa napisał(a):
owsianke wcinam a dzida szxaleje na macie
pół roku temu o tej porze juz ssała mojego cyca a ja patrzyłam na nia i nadziwic sie niemogłam i uwierzyc że to MOJE DZIECKO 🤪
no i z tej okazji po karmieniu o 6.30 stwierdziła ze nie bedzie juz spac i gadanie sie zaczelo a jak sczaiła ze jak podniesie glowe to mnie widzi to uuuuuuuuuuu brzuszki byly jak na fitnesie 😁

😁 😁 😁
Oskar tez tam ma heh...ja juz po sniadanku,teraz za sprzatanie trzebA sie wziasc a sie niechce ☺️

• Mamusie
Witajcie! 🙂
Kasiu ja robię Hani i kaszki ryżowe i mleczno-ryżowe 🙂 różnie...
Monalissa wszystkiego naj dla Oliwii!!!! 🙂 😘 🙂 🙂

A Hania jak poszła spać o 21.30 to wstała dopiero o 4.00!!! 🤪 myślałam, że mi cycochy pękną... aż łóżko zalałam 😁
I o 8.00 już wstałyśmy 🙂 Jest super! 🙂