gusia333 spi... biedaczek moj 😞 popil sobie jeszcze cycusia i sie uspokoil... wczoraj bylo wszytsko dobrze, moze te zeby... jutro rano sprawdze czy sie nie przebil jakis 😉
Hej
Witam niedzielnie...u Nas znow wietrznie...u nas tez klopoty z flegma 😞zeby nie to byloby calkiem dobrze nie liczac marudzenia ale to norrmalne u niego.
Ewelka glosy polecialy...a co Julci dokladniej bo u Nas jak juz pisalam tez wszystko przez flegme 😞 Aneczka mi sie podoba bardzo ten skoczek,ale jak dla Nas za drogi i miejsca brak...
Gusia a moj leniuch potrafi sam usiasc z lezacej pozycji ale mu sie nie chce ale nie zmuszam,na wszystko przyjdzie czas...no a ty masz teraz roboty przy malej 🙂 Wiolis ja mysle ze to zeby a nie kaszka...
Hussi😘
Witam, witam 🙂 gusia333 wiec tak... wczoraj zasnal okolo 23 (przyklejony do cycusia) 😮 ja szlam spac o 24, jak sie kladam to sie rozplakal i tak w nocy bylo chyba z 3/4 razy ale nie musialam go brac- poplakal doslownie kilka sekund i dalej spal. Obudzil sie o 7.30 na jedzonko, troszke plakal, dalam mu camilie i ladnie zasnal- spal do 11 🤪 teraz moj skarbek ma dobry humorek 🙂 zobaczymy jak dlugo 😮 Musze zaczac szykowac obiadek bo o 3.30 przyjezdza ten moj kolega.
kasiu chyba faktycznie to te zeby ale... dupa... nic nie widac 😞 Joma jak bylo u rodzicow?
Wiola ja też myślę, że to zęby...
Takie wodniste kupki też są przy ząbkowaniu...
A widać nie musi być...
U nas pierwsze objawy pod koniec sierpnia, a pierwszy ząb w październiku....
No i tak się mordujemy do teraz 😞
dziewczyny a co myslicie o skoczkach dla dzieci z fischer price ??
np taki http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=hustawki-i-lezaczki-dzieciece&ProductID=26037&producer=fisher-price
Skakanie i odbijanie sie nozkami bardzo, bardzo obciaza stawy
biodrowe i kolanowe, co przy takiem wieku jest szkodliwe. Z tego
samego powodu szkodliwe sa chodziki.
Hej
Mój Maly zasnął,dzis jest lepszy dzien bo miej marudzenia a i mama troche pomaga i siostra bo u nich siedze jAk maly nie spi.
Joma u Nas to samo 😞 Wiolis u mnie oprocz tych 2 dolnych tez nie widac...mojej sasiadki mala skonczyla 3,5 m-ca to skonczyly sie kolki a zaczela zabkowanie a zabek pierwszy pojawil sie w 7 m-cu 🥴takze roznie to bywa...
Jamargaretko no tego nie wiedzialam,ale ja czy tak cZy siak nie kupilabym bo za drogie no i niemam gdzie tego trZymac.Jak Majka?
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
gusia333_m
Wiolis_m
Wiolis_m
gusia333_m
hmmm nio może to mu zaszkodziło.Nio ale skoro wczoraj jadł to myślę że już wczoraj byłaby reakcja jakaś... lub w nocy.
gusia333_m
Wiolis_m
gusia333_m
Wiolis jak Patryś?
My mamy za sobą niezłą nockę. Jedzonko o 11 i o 4.30 i spanko do 7,30.
Kasia-Manki_m
Witam niedzielnie...u Nas znow wietrznie...u nas tez klopoty z flegma 😞zeby nie to byloby calkiem dobrze nie liczac marudzenia ale to norrmalne u niego.
Ewelka glosy polecialy...a co Julci dokladniej bo u Nas jak juz pisalam tez wszystko przez flegme 😞
Aneczka mi sie podoba bardzo ten skoczek,ale jak dla Nas za drogi i miejsca brak...
Gusia a moj leniuch potrafi sam usiasc z lezacej pozycji ale mu sie nie chce ale nie zmuszam,na wszystko przyjdzie czas...no a ty masz teraz roboty przy malej 🙂
Wiolis ja mysle ze to zeby a nie kaszka...
Hussi 😘
Wiolis_m
gusia333 wiec tak... wczoraj zasnal okolo 23 (przyklejony do cycusia) 😮 ja szlam spac o 24, jak sie kladam to sie rozplakal i tak w nocy bylo chyba z 3/4 razy ale nie musialam go brac- poplakal doslownie kilka sekund i dalej spal. Obudzil sie o 7.30 na jedzonko, troszke plakal, dalam mu camilie i ladnie zasnal- spal do 11 🤪 teraz moj skarbek ma dobry humorek 🙂 zobaczymy jak dlugo 😮
Musze zaczac szykowac obiadek bo o 3.30 przyjezdza ten moj kolega.
kasiu chyba faktycznie to te zeby ale... dupa... nic nie widac 😞
Joma jak bylo u rodzicow?
joma_m
Nadrobię później...
Ale powiem tylko tyle....to ząbkowanie nas wykończy 😞
Masakra 😞
Dobrze, że jestem u rodziców, bo nie wiem jakbym dała radę...
joma_m
Takie wodniste kupki też są przy ząbkowaniu...
A widać nie musi być...
U nas pierwsze objawy pod koniec sierpnia, a pierwszy ząb w październiku....
No i tak się mordujemy do teraz 😞
Jamargaretka_m
sama zrobiłam. woda, jagody, mąka ziemniaczana
Jamargaretka_m
czytałam ze to niezbyt dobre dla bioderek
Jamargaretka_m
Skakanie i odbijanie sie nozkami bardzo, bardzo obciaza stawy
biodrowe i kolanowe, co przy takiem wieku jest szkodliwe. Z tego
samego powodu szkodliwe sa chodziki.
Kasia-Manki_m
Mój Maly zasnął,dzis jest lepszy dzien bo miej marudzenia a i mama troche pomaga i siostra bo u nich siedze jAk maly nie spi.
Joma u Nas to samo 😞
Wiolis u mnie oprocz tych 2 dolnych tez nie widac...mojej sasiadki mala skonczyla 3,5 m-ca to skonczyly sie kolki a zaczela zabkowanie a zabek pierwszy pojawil sie w 7 m-cu 🥴takze roznie to bywa...
Jamargaretko no tego nie wiedzialam,ale ja czy tak cZy siak nie kupilabym bo za drogie no i niemam gdzie tego trZymac.Jak Majka?
Kasia-Manki_m
Wiolis_m
Kasiu pochwal sie tym kombinezonikiem 🙂
Wiolis_m
Kasia-Manki_m
Kasia-Manki_m
http://allegro.pl/show_item.php?item=1962665600