Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
kuzwa 4 kupa- sama woda 😮 i caly czas nie spi- szooooooooook 😲 jeszcze nigdy tak nie bylo 😮 wczoraj zjadl pierwsza raz kaszke mleczno-ryzowa z nestle- moze to od tego?!?!?! 😠

Kochana no moja je te kaszki i jest ok ale może i tak może być skoro Ty karmisz tylko piersią i taka zmiana bo tu jest też mleko modyfikowane... a widzisz żeby się męczył?

• Mamusie
Hej
Witam niedzielnie...u Nas znow wietrznie...u nas tez klopoty z flegma 😞zeby nie to byloby calkiem dobrze nie liczac marudzenia ale to norrmalne u niego.
Ewelka glosy polecialy...a co Julci dokladniej bo u Nas jak juz pisalam tez wszystko przez flegme 😞
Aneczka mi sie podoba bardzo ten skoczek,ale jak dla Nas za drogi i miejsca brak...
Gusia a moj leniuch potrafi sam usiasc z lezacej pozycji ale mu sie nie chce ale nie zmuszam,na wszystko przyjdzie czas...no a ty masz teraz roboty przy malej 🙂
Wiolis ja mysle ze to zeby a nie kaszka...
Hussi 😘

• Mamusie
Witam, witam 🙂
gusia333 wiec tak... wczoraj zasnal okolo 23 (przyklejony do cycusia) 😮 ja szlam spac o 24, jak sie kladam to sie rozplakal i tak w nocy bylo chyba z 3/4 razy ale nie musialam go brac- poplakal doslownie kilka sekund i dalej spal. Obudzil sie o 7.30 na jedzonko, troszke plakal, dalam mu camilie i ladnie zasnal- spal do 11 🤪 teraz moj skarbek ma dobry humorek 🙂 zobaczymy jak dlugo 😮
Musze zaczac szykowac obiadek bo o 3.30 przyjezdza ten moj kolega.
kasiu chyba faktycznie to te zeby ale... dupa... nic nie widac 😞
Joma jak bylo u rodzicow?

• Mamusie
Hej
Mój Maly zasnął,dzis jest lepszy dzien bo miej marudzenia a i mama troche pomaga i siostra bo u nich siedze jAk maly nie spi.
Joma u Nas to samo 😞
Wiolis u mnie oprocz tych 2 dolnych tez nie widac...mojej sasiadki mala skonczyla 3,5 m-ca to skonczyly sie kolki a zaczela zabkowanie a zabek pierwszy pojawil sie w 7 m-cu 🥴takze roznie to bywa...
Jamargaretko no tego nie wiedzialam,ale ja czy tak cZy siak nie kupilabym bo za drogie no i niemam gdzie tego trZymac.Jak Majka?