Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie! Sto lat dla Manki samych spokojnych dni i szczescia!!!!
My nie kupujemy nic na mikolaja i tak Piotrus nie kuma kiedy to i po co to,moze za rok a tak wczoraj dostal mega gruby kocyk od babci i pudlo na kolkach na zabawki od cioci,ale ja tu do was ide z lepsza rewelacja bylismy na kontroli u rehabilitanki w klinice i jest mega poprawa praktycznie zakanczamy leczenie w niektorych dziedzinach ze tak powiem Piotrus jest na 10 miesiacu 🙂 az sie serce raduje po takich wiadomosciach,zajrzy do nas pani doktor jeszcze jak maly skonczy rok ale mowi ze napewno mile sie zaskoczy!!a teraz moj maly spi a ja wreszcie ide cos zjesc.buziaki 😘

• Mamusie
hussi31 napisał(a):
Witajcie! Sto lat dla Manki samych spokojnych dni i szczescia!!!!
My nie kupujemy nic na mikolaja i tak Piotrus nie kuma kiedy to i po co to,moze za rok a tak wczoraj dostal mega gruby kocyk od babci i pudlo na kolkach na zabawki od cioci,ale ja tu do was ide z lepsza rewelacja bylismy na kontroli u rehabilitanki w klinice i jest mega poprawa praktycznie zakanczamy leczenie w niektorych dziedzinach ze tak powiem Piotrus jest na 10 miesiacu 🙂 az sie serce raduje po takich wiadomosciach,zajrzy do nas pani doktor jeszcze jak maly skonczy rok ale mowi ze napewno mile sie zaskoczy!!a teraz moj maly spi a ja wreszcie ide cos zjesc.buziaki 😘

Dziekuje...
Cieszymy sie razem z Wami 🙂Super widomosci 🙂

• Mamusie
Wiolis dzieki 😘Patryk slodziak...

ja sie bawie z moim lujkiem...u nas normalne ubranko bo Oskar nie zmiescil sie w swiatecznego pajacyka 🙂

A zapomialam...moja mama ostatnio kupila mu 8 szt bodziakow,rajstopki,bluzeczkę i 2 pary spodni,jedne H&M drugie Pumy i zaplacila w16 zl.wszystko w stanie bardzo dobrym 😉

• Mamusie
Majka i Patryk 😘 😘 😘

My bylysmy na szczepieniu i nasza Zosia wazy 9500 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪szok, a ja tego kloca ciagle dzwigam... 😮

Kasiu ja dzisiaj kupila 2 bodziaki za 2 zł/szt. Zosia nowe ciuszki ma tylko to co rodzina i znajomi jej kupia a ja zaopatruje ja tylko w uzywane i czesto gatunkowo sa o niebo lepsze niz te nowe 🙂