Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
a co do zabawek to na Mikolaja dostal od nas szczeniaqczka uczniaczka i taki samochodzik w ktorym moze sobie siedziec, a od znajomych (juz na swieta) dostal cos takiego super kula 🙂 grajaca kaczucha i grajacy ocean 😉 super 🙂 wiec juz nic mu nie kupujemy. W PL dostanie jeszcze mase prezentow wiec w zupelnosci starczy...

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
witajcie..
Jamargaretka ja tylko na poczatku po urodzeniu sie oszczedzałam z jedzeniem nie jadłam warzyw wzdymajacych... i juz długo jej normalnie jak kazdy ..nasze dzieci juz duzie sa 😁
co do zabawek to ja juz nie wiem gdzie mam kłasc mała ma pełno i widze ze sama co chwile inna zabawke chwyta.. ale znajac zycie pewnie jej cos kupie ☺️ 🙃

• Mamusie
Jamargaretka napisał(a):
aaaaa mam zator w piersi

duża nabrzmiała boli nieforemna

ciepłe okłady nie pomagają. może okłądy z liści kapusty?

kapusta jak najbardziej i cieply prysznic a pozniej niech mala wyglodzona najlepiej bo bedzie wtedy mocno ssala niech ssie wiem ze bedzie bolalo ale pomoze na pewno trzymam kciuki 🙂

• Mamusie
Witajcie 🙂

U nas nocka spokojniejsza, bo tylko 2 pobudki...

Tylko ja bez humoru, bo pokłóciłam się z Mężem i od wczoraj się do siebie nie odzywamy... 😞

A świąt w ogóle nie czuje...
W ogóle niczego nie czuje...jakiś spadek formy 😞

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
My stalismy o 7:40 🤪 🤪 🤪pobudki 2 byly wiec noc ok tylko od 3 maly budzil sie co jAkis czas z placzem ale przytulilam i ok.
co do jedzenia to ja po 2 tyg wyjscia ze szpitala jadlAm smazona piers z kurczaka i nic nie bylo malemu,kalafior jadlam juz w szpitlu i pomidory a niby nie powinno sie karmiac...mysle ze to zalezy od dziecka jak zareaguje na dana rzecz...nie moge za duzo sie wypowiedziec bo krotko karmilam.
Oskar spi wiec lece jakies sniadanko wciagnac i umyc podlogi bo juz wszystko mam posprzatane by mycie zostalo 🙃aaa i dzis z mama bigosik gotujemy 🙂

• Mamusie
a ja padam na twarz niby nic nie zrobilam bo zadnych porzadkow wielkich nie robie bo juz jutro wyjezdzamy do lbl moze mamie pomoge i u michala ojca cos posprzatam bo to pierwsze swieta bez jego mamy wiec kobieca reka sie przyda chociaz przyjedzie jego siostra wiec za bardzo sie nei bede pchac 😁
ale co najwazniejsze kupilam dwie kiecki 🤪 i spodnice pomijam fakt ze misiek kupil 2x tyle co ja i wydal 2x tyle co ja 😠 niech ma chlopak w koncu ciezko na to pracuje 😁
rano pobudka zawijam reszte gratow do walizek i w droge i z tej okazji zmykam spac bo jestem juz podjarana zmiana otoczenia 😁 sis juz u siebie ubrala choinke a mnie czeka ubieranie u tescia chociaz moze juz ubral jutro sie okaze no i u rodzicow kurde moje dziecie az 3 choinki bedzie podziwiac 😁
dobra ide jutro wieczorkiem pewnie dopiero zajrze wiec milej niedzieli 🙂