Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No czas leci strasznie !!! Ale i dobrze 🤪 🤪 🤪 niech nasze dzieciaczki rosna i rosna. Chociaz jak czasami patrze sobie na Patrysia i mysle, ze juz nigdy nie bedzie tai jak teraz lub jak przegladam zdjecia np. z maja 😉 to az lzy mi plyna...
Synus spi a ja z mezulkiem siedze przy lampce martini 😁 😁 😁 wypilam juz troszke i w glowce mi sie kreci i jak pisze to widze podwojnie 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Hello. No w koncu naprawili stronke.
Ale jestem zla- jak wczoraj Pawel byl na spacerku z Patrysiem to przebila sie opona przy wozku 😞 wieczorem szedl na nocke wiec nie mial czasu aby naprawic- dzis rano jak wrocil to skleil no i musimy czekac az wyschnie 😞 no to dupa z dzisiejszego spacerku 😞 aaaaaaaa 😠 😠 😠

• Mamusie
u la la takiego zastoju u nas jeszcze nie bylo 🙂
nadeszla jesien i zaczelo sie ubieranie cieplych rzeczy juz dzis mielismy pokaz jak to nasza corka nie lubi jak jej sztywno i ma ograniczone ruchy ehhhh
kilka dni byla u nas moja mama wiec troszke odpoczelam od niunki ale teraz znowu czuje plecy 🤢 🤢 🤢
w czwartek szczepienie i wazenie ciekawe czy 7 kg juz zaliczone 😁

• Mamusie
Hej
Noooo w końcu mogę zajrzeć do Waas kochane.Ale się stęskniłam 😜 U Nas ciężkie noce,Oskar zasypia w łóżeczku ale śpi ze mną bo jak się obudzi niema mowy o dalszym spaniu w łóżeczku i niewiem dlaczego,w moim łóżku ładnie i spokojnie śpi,ale robi sobie 2 godz przerwy w nocy i pcha wzystko do buziulki...raczki,kolderke,pieluszke,nozkii...ale nie placze tak jak przy tych pierwszych zabkach.
Fijolku dziś właśnie czytalam gazetkę i pisze tak;"jesli dziecko zaczyna pełzać i unosić pupę do góry to prawdopodobnie nie długo zacznie raczkować".
Hania silna i sprytna dziewczynka
Bambosz znajdziesz lepszą pracę kochana 😘
Wiolis u Nas było przebite koło w wozku,mąż naprawil i kilka dni ok a teraz inne kolo mi spada co chwila 😞Wujek naprawil mi bo maz az za tydzien bedzie w domu.Zime przetrwamy w tym wozeczku ale wiosna pewnie kupie jakas miejsza spacerowke.
Antenka zdrówka dla Kubusia 😘

Hussi,Martyna,Jolajcik,Joma,Aneczka,Beti,Justina,Marinka i inne 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
no i w koncu moge cos napisac. dzizas, co sie zadzialo? 😮
u nas jesien pelna para. wybieramy sie na glosowanie i Hania dzis pierwszy raz zaklada kombinezon jesienny. 🙃
no i powoli zmieniamy sposob zywienia. koniec z jedzeniem na zadanie. ustalilismy z mezem godziny jedzenia i mamy nadzieje ze unormuje sie apetyt naszego dziecka. nocki sa totalnie nieprzespane bo mala sie budzi co jakis czas a ja chodze nieprzytomna. 😞 no nic. czekam na lepsze czasy, bo niebawem wracam do pracy i musze miec wiecej snu zeby normalnie pracowac, a mam dosc powazne obowiazki i nie moge dac plamy.
milego dzionka! 😉

• Mamusie
hejka my na spacerze dzis bylysmy ponad 4h bo moja cora zasnela o 12.20 i obudzila sie o 16.20 😮 😮 😮 normalnie w szoku jestem do tej pory a najbardziej to ze jesc sie jej nie chcialo a w nocy to co 2 h ehhh ale tez dzis ubralysmy kombinezon jesienny i taaaaak jej cieplutko bylo ze az sama bym sie w nim schowala 😁

• Mamusie
U NAS też niby jesień i tak sie nasłuchałam w tv jak to zimno że ubrałam Oskarkowi kurteczkę i sama też ubrałam,wychodzę i co...po przejściu kilku metrów zdjęłam kurtkę i szłam w bluzce na krótki rękaw...też byliśmy na wyborach...
Mój Mały właśnie zasnąl ale co chwila z płaczem się biedactwo budzi... 😞
Wczoraj próbowaliśmy z pietruszką,jak narazie ok... 🙂Powiem Wam że moj Maly nie chce jesc warzywek,zupek i w ogole...myslalam ze to przez to ze jeszcze nie potrafi dobrze jesc ale jabuszko ladnie zjada a zupki i co innego wypluwa...smakuja mu tylko zlociste jablka z bobowity.
Wioliś ja zamówiłam nowa detke do wozka na allegro.
Fijolek proszę...

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/skokirozwojowe.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/8098/skokirozwojowe.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]