Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie! hola hola dziewczynki o ile dobrze pamietam to ja pierwsza zaklepalam sobie Zosie i tak jak juz pisalam zakochanie sie od pierwszego wejrzenia 🙂 to tyle z milych rzeczy, a reszta hmm napewno rzadziej bede na forum musze poukladac troche swoich spraw nie wiem jak to bedzie wygladalo w skutkach na szczescie mam swoje dziecko ktore jest najwazniejsze...buziaki dla was 😘

• Mamusie
Dzień dobry...
Jak poszłam spać to patrzę że troszku rozmowa się rozwinęła...U Nas pobudka dziś po 5...głowa mnie boli...codzień to samo...eh...No to ja juz nie będe się o Zosię kłócić...tyle pięknych panienek że jest w czym wybierać 😆Co do pracy to ja nie pracuję...moja praca i moja kariera to mój syneczek 😁
Aneczko Buziolki dla Martynki 😘 😘 😘
Hussi co się dzieje kochana???
Wiolis a jak tam Patrysia ząbkowanie???

• Mamusie
Hello mamuski 😘
Mich chlopcy spia a ja jem sniadanko 🙂 i ogladam Na Wspolnej, Patrys pewnie za chwilke sie obudzi.
Aneczka1983 bardzo czesto ale nie zawsze jak pisze cos na forum z telefonu to tez mi wiadomosc znika i musze pisac kilka razy 😞 czasami sie denerwuje i czekam az bede miala czas aby usiasc do kompa- tak wlasnie dzis rano bylo 😞
Kasia-Manki u nas z tym zabkowaniem to raz lepiej a raz gorzej ale jak na razie zebow nie widac 😞 kochana a twoj mezus przyjechal do domku na dlugi weekend?
Buziaczki 😘

• Mamusie
Czesc kochane

Prosze sie nie bic o Zosię 😉 😜 Wybór w chłopakach jest wiec jak juz pisalam chyba tesciowa bedzie miala duze znaczenie 😁 😁 😁

Aniu a wczoraj myslalam o Tobie gdzie sie podzialas... No i wszystkiego naj dla Martynki
Manki juz nie wiem co mam Ci pisac na to nocne spanie...badz dobrej mysli, kiedys to sie skonczy 🙂
Hussi co sie stalo kochana??
Wioli ty to masz dobrze z Patrysiem i jego spaniem

Dawno nie odzywala sie Marinka, hallo hallo!!!

A u nas z siedzeniem coraz lepiej, mała patrzy zeby sie czegos chwycic i podciagac, nawet niezle jej to idzie i juz sie nie kiwa tak na boki jak jeszcze kilka dni temu 🤪 🤪 🤪 Dziewczyna robi postepy co widac z dnia na dzien i jestem z niej bardzo dumna 😆Moje kochanie 😘

• Mamusie
Bambosz ja bede dobra tesciowa 😉 bede pomgac jak bedziemy mialy wnuki 😉 nie bede sie wtracac 😉 wiec prosze przekazac Zosce 😉 😉 😉 😉
Oj tak szczerze to nie wyobrazam sobie mojego malego syneczka z dziewnycza, dziecmi itp 😉 ale to jeszcze pare dobrych latek...

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Bambosz ja bede dobra tesciowa 😉 bede pomgac jak bedziemy mialy wnuki 😉 nie bede sie wtracac 😉 wiec prosze przekazac Zosce 😉 😉 😉 😉
Oj tak szczerze to nie wyobrazam sobie mojego malego syneczka z dziewnycza, dziecmi itp 😉 ale to jeszcze pare dobrych latek...

Oj nie wiem, zobacz jak szybko przelecialo 6 mesiecy, nawet sie nie spostrzezemy a juz beda biegac z innymi dzieciakami i beda przyprowadzac chlopakow(dziewczyny) do domu 😮

• Mamusie
wiem wlasnie 😞 dlatego musimy cieszyc sie kazda chwila bo nasze dzieciaczki juz nigdy nie beda takie jak teraz 😮 ostatnio wspominalismy z Pawelem jak czekalismy na pierwszy odglos Patrysia, usmiech a teraz... zaczyna juz nawet pyskowac 😉 nauczyl sie mowic "NEEE, NEEE" tak to smiesznie wyglada, ze szok 😁 ostatnio Pawel mowil do niego- przykryj nogi bo zimni a Patrys- nee i tak ma ze wszystkim 😉

• Mamusie
Te majowe to chyba wsZystkie na NIE...moj jak sie nudzi i denerwuje a ja do niego mowie to krzyczy NIE...NIE... 😁 😁 😁A i z siedzeniem tez u Nas postepy 😆i rowniez jestem dumna 😁

Teraz zasnął a ja posprzątałam i aby jego pokoik został i zupka dla niego także są plusy i minusy takiego wczesnego wstawania...

No Marinki dłuuuugo nie było,w ogóle coraz miej dziewczyn zagląda 😞

Wioliś nie,Mariusza nie bedzie 😞przyjedzie w poniedzialek w nocy lub we wtorek rano na 2 dni 🙃

• Mamusie
Wiolis napisał(a):
Dziekuje 😘 a powinnysmy dawac zoltko? Bo ja nie wiem 😞
A ja gotuje osobno warzywka i miesko a potem wszystko razem blenderuje.
Jakie wrzywka gotujesz?

Zółtko po 6 m-cu z tego co wiem,ale w jednych schematach piszą tak w innych inaczej...ja już 2 razy podałam,dziś będzię 3.Mięsko też robię jak Ty tylko że Mały nie chce 😞
A warzywka dziś gotowałam ziemniak,seler,pietruszka,marchewka i odrobinka kalafiora.
Po 6 m-cu to już i fasolkę szparagowa mozna,brukselkę,brokuly to juZ wczesniej,kukurydze slodka takze coraz wiecej...
Podaję jak jest w schemacie którego ja się trZymam.