Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
no troche duzo... ale mowie, konsystencja nie przypomina biegunki i ilosc jesc malusia, takie konkretne kleksiki 😮.
Wirus na pewno nie.
Goraczki nie ma.
Nie mam pojecia o co chodzi, jedyne co moge zrobic to dawac wystarczajaco piciu i obserwowac. Na nc podam mu camilie na wszelki wypadek.
Ogolnie jest wesoly i grzeczny, wiec cholercia wie co go tam meczy 🤢.

Gosia nie szczuj juz tymi paczkami :P

• Mamusie
hej! 🙂
dzieisiaj ten tłuściochny czwartek a ja na diecie! No ale tak jak Basia wedle tradycji choć jednego musiałam zjeść ☺️
ale tak czy siak zasłużyłam -3kg 🙂 bez specjalnej diety, tylko ograniczenie żarcia i godzina dziennie na orbitreku 🙂

Marlena dobrze, że Adi osłuchowo w porządku 🙂 co do tych kupek... trochę dużo. Macie tam smectę albo coś o podobnym działaniu??? ja jak w PL była to się w nią zaopatrzyłam... Kurczę nie wiem co Ci poradzić.. A te kupki to takie duże czy tylko takie kleksiki? Może Adi robi kupkę na raty??? 🙂

• Mamusie
Mamuska27 napisał(a):
agatka ogolnie to 2-3 kupki byly takie normalne, a reszta to kleksiki.
Nie mam nic niestety na kupki 🤢.

nie masz nikogo w pl kto mógłby Ci podesłać smectę? sprzedają saszetki na sztuki bez recepty... podobno na takie żołądkowo - kupkowe problemy jest.

• Mamusie
Widziałam tą babke w rozmowach, masakra jakaś, zwykle kobieta po porodzie jest na maksa zmęczona a gdzie tu sie jeszcze pindrowac... 😮
A widziałyście tego kolesia co się w kozim mleku kąpał.... 🤪
Gdybym zobaczyła mojego P. w takiej akcji to jakby dostał kopala w dupala to by sie chyba za jakimś piątym zakrętem zatrzymał. 😮 No w szoku jestem.

• Mamusie
Mysza mozliwe ze masz racje, ale mu raczej latwo przychodzi kupkanie :P. Moze po prostu cos z praca jelit, zoladka... nie wiadomo i raczej sie nie dowiem, bo Adi mi nie powie 😁.

No ten gosciu co sie kapie w kozim mleku, albo ten drugi co sie maluje.... pomylka jakas 🤢.
Dla mnie facet musi byc meski, a nie piekny i gladki 😁

• Mamusie
No dla mnie kolesie metroseksualni to jakaś porażka, to takie niemęskie kiedy np facet maluje sobie paznokcie odżywką, albo tuszuje syfy fluidem... a znam takiego kolesie i nie jest gejem! no ale dla mnie to porażka, czułabym się zakompleksiona że ja tak o siebie nie dbam 😁