Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
I ja witam

U nas nocka standardowa pobudka koło 5 ale wczoraj Lenka poszła spać o 21 sama 🤪 a mamusia o 21.30 bo taka zmęczona byłam a poza tym tatuś na siłkę pojechał 😉

U nas pogoda rano brzydka, ale teraz słoneczko wyszło i od razu człowiek lepiej funkcjonuje 🙂
To słoneczko dla wszystkich chłopaków świeci z okazji ich święta no i dla Marcela i Olusia 😁 wszystkiego dobrego chłopaki od cioteczki i Lenki 😘

MajaCh ślicznie udekorowałaś pokoik i widać że łóżeczko podoba się córci 🙂 Ja już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą literki z imieniem Lenki 🙃

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
emiliaeem ty spalasz kalorie na spacerku a ja dziś w domu już ćwiczyłam na steperze i twisterze a wieczorkiem brzuszki i znowu steper 😜

A Lence się już unormowało je co 3 godziny po 120ml tylko karmienie odbywa się dosyć długo bo ciągle przerywamy na odbicia i na serię uśmieszków, rozwalają mnie jej minki i uśmieszki 😁

Dobra zmykam sprzątać mieszkanko 🙃

• Mamusie
dzien dobry
MajaCh czy u Was tym Londynie tez lato, tak jak u nas Brukselce, az zal domu siedzieć , my juz jeden spacer zaliczyliśmy , mala teraz spi ja coś upichcę na obiad, i spadamy znowu
U nas do poniedziałku ma tak grzać, może w niedziele nad możne się uda wyskoczyć.
Śliczna ta pościel, kwiatki na ścianie i Zuzia tez piekniuchna

Buziaki dla 2 miesięcznych maluchow

To ladnie Mikus wazy!!!!! 🙂 chyba tak w sam raz nie???
Anja sliczny awatar, a goraco u nas.......tylko ja mieszkam dosc daleko od Londynu 😜 w Gloucester, blizej Bristolu.
Jutro jedziemy do Rokoko Garden takie piekne miejsce gory i doliny, pewnie sie z pol dnia zejdzie, wiec wieczorem wstawie fotki ....oby bylo pieknie 😁
My juz po spacerku dluuugim, pieknie cieplucho jest. Bylismy w knajpce na zewnatrz na dokach fajnie mala lubi chyba szum wody sobie ladnie spala 🙂 teraz bryka troszeczke i pewnie znow pojdzie spac...a potem kapiel i lulu, jak ten czas niemilosiernie leci 🙂
Mam nadzieje,ze Wam tez milo mija czas 🙂

• Mamusie
Hej dziewczyny...

Michasia dzisiaj grzeczna...nawet w domku mi dała trochę posprzątać 🙂 Teraz sobie śpi 🙂
Moja chyba najmniej waży z wszystkich dzieciaczków bo tylko 5100 g, ale źle nie wygląda, za to mamusia za nią nadrabia 🙂

Magda super, bardzo fajnie byłoby się spotkać...Skoczów jak się nie mylę to ok 20 km od Wisły, czyli jak na te rejony " rzut beretem " 🤪 Jak trochę ogarnę się z przeprowadzką odezwę się na FB i utniemy sobie jakiś spacerek z naszymi córeczkami...

Miłego weekendu dla podróżujących...a my jutro na weekend do Katowic, bo idziemy na wesele...oczywiście z Michalinką...zobaczymy jak to będzie z małą na imprezie ???

• Mamusie
Ja też zajrzę pewnie po weekendzie, jutro weselicho, a później poprawinki 🙃
Będziemy taniać z Olusiem 🤪 Wokoło wiejskiego stołu 😁

Dzisiaj kolejna chwila prawdy... Olek waży 7.295!!! 🤪 ☺️ Hardcore... 🤪
Nie ukrywam- mam co nosić 😮 I pokarmu z jednego cyca wystarcza 😆

Narazie jeszcze sobie gugamy, ale lada moment będzie wywrotka do spania 🙃
Także -do napisania! Buziaki Kochane 😘

• Mamusie
Witam,
i ja przyłączam się do życzeń dla Olusia i Marcelka :*:*:*

urodzinki taty się udały 🙂 przyjęcie niespodzianka wypaliło 🤪 i torcik też się udał 🤪 Martynka ładnie śpi...a mama przyszykowana na jutro do szkoły...rano o 6 wyjazd 😞 buuu..znowu będe tęsknić za moim małym potworkiem...no ale cóż.. takie życie

Waga Waszych pociech imponująca 🤪 swoją drogą..ciekawe ile Martynka waży na chwilę obecną hmmm 🤔

ok spadam spać..bo się nie wyśpie..buziaki :* dobranoc i do spisania się po weekendzie 🙂 buziaki :*

• Mamusie
hej

Gosiaczek już Michalince raźniej...kurde a tu np. Oluś prawie 7,5 kg a nasze kruszynki takie malutkie 🙂

ania1988 no z jednej strony smutniutko, że musisz zostawić małą na cały dzień, ale ponoć potem ma się większą cierpliwość i czasami dobrze odpocząć trochę psychicznie...

Miłego weekendu wszystkich...my też się odezwiemy dopiero po weekendzie 🙂

Witam 😁 Zuzia dzis spala tylko godzine ze mna a reszte w lozeczku !!!!!!!!!!!! i obudzila sie o 3ciej wiec zaswiecilam lampke,zeby jej pampka zmienic, a ona zobaczyla kwiatuszki na scianie i taka radosc....... piski i guganie ponad pol godziny hehehe az tatusia obudzila 😜 potem butla i lulu do 6.30. teraz znow butla i cyc wlasnie zasypia..... 🙂
Milego weekendu babeczki 🙂

• Mamusie
Witam,
MajaCh to super że się podoba jej królestwo 🙂

a my musimy coś wymyślić, bo mała zaczyna z łóżeczko oglądać TV 😞 wczoraj wieczorem musieliśmy wyłączyć bo zasnąć nie chciała, tylko na niego gugała 😞 wyłączyliśmy i się jej przestało podobać, zaczęła się wiercić i popłakiwać ale w końcu zasnęła 🙂 musimy teraz zrobić małe przemeblowanie, żeby nie moglą zaglądać...

• Mamusie
Hej

Pogoda rewelacyjna 😎 zawozimy Lenke do mojej mamy a my do sklepów poszukać jakiejś sofy no i muszę kupić sobie sukienkę i buty na chrzciny bo to już za 2 tygodnie 🤪 no i do fryzjera w przyszłym tygodniu idę i nie wiem na jaki kolor się ufarbować jasny brąz czy taki machoń jak tu na zdjęciu

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/716/ashleesimpsonb.jpg/][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/8868/ashleesimpsonb.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

może fryzjerka coś doradzi 😉

ania_1988 to fajnie ze wszystko się udało no i ten tort mniam 😜

majaaa my ją wczoraj ważyliśmy w domu i wyszło 4900g no ale moja urodziła się 3 tyg. przed terminem a twoja niunia?

McDa87 no powiem Ci ze dzieciaczki as cwane moja tez zerka w stronę tv jak ja karmie...

Miłego weekendu. 😘

uaaa Mikołaj i Olo imponująca waga, gratulacje !!! 🤪 🤪

Od nas też miłego i udanego weekendu, my dziś dobrze zaczęliśmy dzień ale już teraz są jazdy , znów wstrętna mamusia na pleckach każe spać .... 😞 😞 co to będzie w szpitalu jak on w domku ma problemy by tak sobie pospać 😞

Gosiaczek wszystko zależy co Ci bardziej do urody pasuje, mahoń w czerwień uderza także to lepsze dla kobiet z dobrą cerą, za to kasztan jest uniwersalny i pasuje praktycznie wszystkim, oba kolory dobre na jesień, wybierz ten, na który masz większą ochotę 😉