Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kaśka mi też się kiedyś zdarzyło że po badaniu troszkę krwawiłam... i kiedyś nawet gin mi mówił że mogę troszkę krwawić i to niby normalne po wzierniku, tzn może nie normalne ale tak się zdarza 🙂

maleńka zasnęła na drugą półgodzinną pewnie drzemkę, ja szybko się zabieram za naukę, potem ogarnąć pokój i kuchnię, później jedziemy do mojej babci zaprosić ja na roczek 🙂

przez weekend pewnie mnie nie będzie bo w sobotę mamy 50-tka a niedz nasz roczek, także już jutro przygotowania bo w sobote nie dam rady, a jeszcze na 16 idę na imprezę z pracy na zakończenie roku szkolnego 🙂 ale jakoś dam radę, mama mi pomoże 🙂

A u nas burza byla i to niezla nawet!!! to kataklizm w Anglii heh
A teraz jest 25 stopni! duszno jak w wedzarni!
Zlosci probuja zasnac same na gorze ale spiewa piesni do miskow wiec nie wiem czy jej to nie rozbudzi....i ciagle tate wola ,a on w pracy .....ahhh
Biszkopcik wyszedl calkiem ladny 🙂Jutro reszta 😉

Kasia jak cytologie pobierał to może być od tego ,bo to się z szyjki pobiera ,a wiadomo szyjka dość mocno ukrwiona ,więc być może dlatego , tak jak dziewczyny pisały jak nie minie jutro to dzwoń i pytaj ,ale przypuszczam,że się nie powtórzy 🙂

Ja dziś byłam z córą u fryzjera ,tekstem zajechała aż się z fryzjerką prawie przewróciłyśmy ...siedzi na fotelu,ogląda włosy i mówi "o! wyglądam młodziej!! " hehehehe w każdym razie wygląda poważniej ,mi się bardzo podoba 😁

Zmykam na jakieś szamanko ;]

i ja mowie dobranoc sila woli mecz musze ogladac bo mezowaty zagorzaly kibic i pasjonata pilki.
Dobranoc!!
aaaa i buty dzis malej kupilam nowe bo nozka urosla. W Clarksie sa fajne przeceny ,a buty sa biale w kopeczki gdzieniegdzie i kokardki maja 🙂
papa

• Mamusie
Tedit a jak składałaś wniosek o dowód Lenki to Lenka musiała być z Wami?? bo chcemy rano pojechać i nie wiem czy zabierać małą...

heh Włosi wygrali, super! cieszę się bo Tata mój pracuje we włoszech i w zasadzie już jest pół-włochem 🙂 więcej tam przebywa niż w domu...

• Mamusie
Witam

Nocka jako tako oszukane mleczko o 2 a potem o 5 i wstała przed 8 🙂

Ja już pranie nastawiłam bo ma być 26 stopni 🤪 no i dzisiaj idziemy na grilla do firmy mojego męża bo robi z kolegami pracuje tam jeszcze dwóch Pawłów 😉 wiec pewnie na 20 dopiero wrócimy 😉
Myślę jeszcze co nieco posprzątać w mieszkanku oby Lenka współpracowała 🤢

A ja wczoraj pół dnia bawiłam się telefonem i dobrze że jestem kumata wiec sobie z nim radzę 😜

Mecz wygrali Włosi a mój mąż nie zadowolony bo był za Niemcami 🙂

• Mamusie
witam , melduje że jesteśmy 🙂 nadrobiłam czytanie wczoraj , ale nie odezwałam sie bo walczę 2 dzień z migrena 😞 dobrze że mam dziś wolne to jakoś dam rade 😉 Natalia dziś dwa razy otworzyła mi szafkę i zbiła 2 słoiki 😠 musiałam z bólem głowy 2 razy odkurzać. Tak poza tym to zasnęła mi wczoraj już o 18,30 i spała aż do 7,30 🙂 i teraz ma 1 drzemkę .

Boże jakie śliczne te nasze dzieciaczki nie mogę się napatrzeć na te małe twarzyczki. Piękne fotki dziewczyny macie 😉

gosiaczek Natalia tez ma z pompowanego pampersa, jak dużo herbatki pije 😉 Właśnie mi przypomniałaś ,że pranie się wyprało i czas rozwiesić i wstawić następne 😉

darka trzymaj się dzielnie i pamiętaj miłość jest najważniejsza także trzymaj się Adriana 😉 życzę ci abyś znalazła prace 😘

Zajrzę jak mnie głowa przestanie bolec,pozdrawiam was wszystkie bardzo cieplutko 😘 😘

• Mamusie
Dziendobry!

Jak ten czas leci - już tylko 20 dni do wyjazdu - co wiąże sie z zwiekszeniem intensywności ćwiczen na siłowni...Teściowa nie powie już - o, przytyłaś tam troche 😁 😁
No i szał zakupów w Polsce - już liste w głowie sobie robie 🙂

JAK MNIE TO WKU..WIA - jak mały nie śpi to jedna karetka przejedzie a jak zaśnie to jakby czujnik miały i jedna za drugą jedzie i mi małego budzą!!
Mieszkam w Niemczech ale ciesze sie że niemcy w tyłek dostali - bynajmniej cicho w nocy było 🙂

Pochwalić sie musze - mały naśladując mnie pokazał jaki jest duży i ślicznie rózne rzeczy paluszkiem mi pokazuje - ot taka moja wariacja na temat 😁 😁

• Mamusie
ale ze mnie gapa dużo zdrówka dla Sabinki i Natalki to już 11 miesiączków 😘 😘 😘 😘

No i życzonka dla naszego dzisiejszego roczniaka 🙂 Oskarku zdrówka dużo miłości i abyś zawsze był grzeczny ale czasem i po rozrabiał 😘 😘 😘 😘

Ja już posprzątam WC i Łazienkę, pranie rozwieszone wiec dam papu Lence i idziemy na spacerek 😉

agapurka gratuluję postępów Filipkowi 😘

emilia oby migrena przeszła ja ostatnio mam co drugi dzień 😠

• Mamusie
witam,

i ja najpierw złożę życzonka Oskarkowi, sto lat, zdrówka, radości i żeby Cię mamusia słuchała 😉

no i także życzonka dla Natalki i Sabinki, naszych silnych dziewczynek!!!!

mała śpi już 45 minut!! ale noc fatalna;( chyba ja brzuszek bolał bo dałam jej wczoraj trochę mizerii (ale na jogurcie naturlnym) i trochę zupy wieprzowej i teraz nie wiem z czego;(

pokroiłam już sobie trochę na sałatki, wstawiłam ziemniaczki na obiad, usmażę rybkę i obiad gotowy 🙂

potem jadę na imprezę z pracy także nie będzie mnie chyba aż do poniedziałku 😞 weekend bogaty w imprezy, a jutro musze wstać o 6 żeby zdążyć wszystko na roczek przygotować i nas przygotować na 50-tkę mamy na 14-tą 🤪 ale musimy wcześniej jechać jak jeszcze będzie w domu bo mamy rower dla niej więc nie będziemy w restauracji jej go wręczać 🤪

Agapurka gratulacje dla Filipka 🙂

• Mamusie
witajcie

u nnie też jak zwykle ciągle coś do roboity. Pranie zrobione (x2) obiad podszykowany, mała śpi, starsza u dziadków w ogrodzie a ja odkurzyłam i kuchnie tearaz ide sprzątać. jutro wyjeżdzamy do rodziców więc nie bedzie mnie ze 2 tyg.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKÓW....ZDRÓWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA.

Słuchajcie, mała moja jest po prostu urwis. jest wszędzie, otwiera wszystkie szafki, wyrzuca z nich co się da, najbardziej interesuje się butami 🙂)....a dzisiaj jak jej już kolejny raz zamknęłam szafkę w łazience, bo wyrzucała butelki płyny itp to ze złości chciała mnie ugryźć w rękę. Nie wiem po kim to ma, po tatusiu pewnie....bo przecież nie po mnie 🙂)
ale fajna jest 🙂) duużo rozumie co do niej mówię, w zeszłym tygodniuj mówię do niej , jak wstała, "wyjmij tego smoka bo brzydko wyglądasz" no to wyciągnęła go i podała mi mówiąc oczywiście "da".a do siostry mówi "OJA oć" czyli Ola chodź 🙂)
aha i cały czas chodzi na czworakach i mówi "taka taka taka taka" 🙂) (z takim charakterystycznym akcentem na K) czyli odpowiedz na pytanie "jaka Ania duża" 🙂)

• Mamusie
Witam 🙂

My już po spacerku. lenka śpi a ja posprzatałam, poprałam, obiad mam 🙂

McDa Nie musisz brać Paulinki i dowód jest bezpłatny 🙂

STO LAT DLA OSKARKA!!
ZDRÓWKA, SŁOŃCA I SŁODYCZY CIOCIA Z LENKĄ CI ŻYCZY 😘

Jak dobrze, ze jutro weekend bo chcemy nad wodę pojechać z mężem a za tydzień morze!!! Oby pogoda była 🤪

• Mamusie
OSKARKU!!!

W dniu Twojego święta chcę ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych, i z dziurką w środeczku.
By rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku.
Niestety, nie mogę dać Ci tego,
lecz mogę Ci życzyć wszystkiego dobrego!

Buziaki 😘 😘 😘
(A dla Mamy głowy w górę) 🙂 😘

A Natalce i Sabince- szybkiego wskoku do pierwszego roku 😜

Dzień dobry 🙂

Dzisiaj chyba taki dzień niskociśnieniowy, bo i mnie boleści głowy dopadły! 😮 Olek zresztą też podmarudza pon nosem 🙃

Wczoraj cały dzień spędziliśmy na budowie, tyle jeszcze rzeczy do zrobienia 😞 Ale już bliżej jak dalej 😜
Olek świruje na słonku i krzyczy ,,ko-ko" do wszystkich ptaszków 🙂 Teraz ptakomania 😁 Psy poszły w odstawkę 🙂

Ten tydzień i u nas ma być upalny,więc w niedzielę lecimy nad jeziorko 🙂 Aż się boję podróży z Olkiem 😮 Coraz bardziej wiertosi się w samochodzie 🥴

Kinia miłego wypoczynku! 🙂 Reszcie wyjezdnych także 🙂

Gosiaczek pochwal się telefonem 🙂 Ja tam nie szaleję za takimi gadżetami, mąż za to ma Samsunga Galaxy Xplus? Czy jakoś tak 🙃

McDa miłego imprezowania 🙃 Okazja do wchłonięcia smacznych kalorii ☺️ Też bym pogrzeszyła...

Jejciu 🙂 Wszystkiego najlepszego dla Oskarka duzo zdrowka,cierpliwosci dla mamy 😁

a u mnie torcicho gotowe 🙂 masa pyszna ,bardzo mokry tort bedzie wysmienity napewno 🙂 Pokaze Wam pozniej zdjecie, bo imie pensetka ukladalam i sie zmeczylam hahah

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/img6324bs.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/8590/img6324bs.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNEGO ROCZNIAKA , ROŚNIJ NAM OSKARKU ZDROWO 😘 😘 😘

Natalka dziękuje ,za życzenia to już 11 miesięcy 🤪Głowa na szczęście przestała boleć, to chyba ciśnienie bo wzięłam tabletki i wypikam kawę i przestała bolec. Dziś dzień pełen wrażeń, zaczął się od zbijania słoików przez Natalie a zakończył na zabawie na placu zabaw 🙂 Natalia pierwszy raz sama chodziła na spacerku 🤪 była zadowolona , a jak chciałam jej dac ręke to mnie odpychała 😁 i padła o 20 tej 🙂 Byłyśmy dzisiaj w lumpeksie kupiłam Natalii reklamówkę firmowych bluzeczek , sukienkę i strój kąpielowy i zapłaciłam 27 zł bo było 70 % taniej 🤪

Maju torcik wygląda pysznie 🙂

aguparku widzisz doczekałaś się postępów Filipka gratuluje 😉