Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam wieczorkiem

My już po grillu Lenka mega zmęczona a teraz zasnąć nie może 🤢 Ja też zmęczona tą pogodą i sprzątaniem 😉

emiliaeem mam Nokie Lumie 710 całą białą 🙂 ja też nie jestem za gadżetami tylko chciałam zmienić tel. i kupić jakiś z klapką ale nic ciekawego nie znalazłam a Nokia Lumia wpadła mi w oko co prawda jest dotykowa no ale to kwestia przyzwyczajenia. U nas to mąż lubi takie bajery i chce kupić sobie Samsunga Galaxy S3 albo iphone 4S 😉 i chyba kupi właśnie iphona 😉

MajaCh
tort super podeślij kawałek 😜 kurcze aż zachciało mi się coś słodkiego a tu już 21 😮

• Mamusie
Witam
[color=blue]
Wszystkiego Najlepszego dla Naszego Kolejnego Roczniaka Oskarka!!![color=blue][/color]
[color=blue][/color][/color]
Życzenia również dla Natalki i Sabinki

Ja ostatnio zagoniona jestem, wszystko bym chciala na raz zrobic a potem sie wsciekam 🙃
Dziś udało mi się wydepilowac moje kaktusy (depilatorem) bo ciagle golenie golarka mnie wkurza

Patryk łobuzuje na całego, wziął się ostatnio za ściąganie prania z suszarek a że nie mam miejsca jak tylko pokoj do suszenia to ciagle musze go upominac

Zeby ida nadal - ma takie buły czerwone

Nauczyl sie jak wezmie szczotke to poczesze, wachlarz - albo sam wachluje albo podaje zeby go powachlowac, sciaga okulary z glowy i podaje zeby nalozyc na oczy ( to juz od maja robi ale zapomnialam napisac)

Tutaj czesze Babcię 🙂
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=204bb1ac3a34f6b2][IMG]http://images38.fotosik.pl/1675/204bb1ac3a34f6b2m.jpg[/IMG][/URL]

Kubusia - tego ktorego dostal na roczek meczy kazdego dnia, a najczesciej tylko 1 piosenke (fioletowy kwiatuszek - o malenstwie co jedzie pociagiem)
Juz baterie wymienialam bo Kubus ochrypl 😜

Poza tym chce wszystko jesc, jak bedzie w takim tempie jadl to chyba sie upasie szybko 😞
Juz chyba widze ze sie zaookraglil bardziej

Ktoras pisala o wielkim pampku po nocce, u Nas sa rozne, najczesciej jest dosc ciezki - dzis zwazylam rano = 35 deko mial 🙃 🙃 🙃

Napisze tak 3po3 bo juz na prawde nie jestem w stanie nadrobic

MajaCh- torcik super wygląda, gwiazdeczki wyglądają ekstra

emiliaeem
- milo widziec ze budowa sie posuwa do przodu

Cała reszta - pamiętam o Was rowniez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nic znikam
Dobranoc 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Wercia!!! Patryk maly glodomor Zuzia tez !!! az krzyczy jak widzi,ze cos mam ale jak! I od stolu nie odejdzie jak cos jest. A powiem Ci,ze JESZCZE jest chudziutka i na buzi nawet nie tyje ale ja wiem,ze do czasu.....

ide poczytac 🙂 polecam ksiazke, "Jedz,modl sie,jedz" 🙂 kupilam ja w Pl przez przypadeczek ale jest naprawde godna uwagi 😉 - to zwlaszcza dla Kini bo lubuje ksiazki 🙂
Dobranocka!

• Mamusie
WIELKIE BUZIAKI DLA SOLENIZANTÓW - ROSNIJCIE ZDROWO ROBACZKI KOCHANE![/sizeco do apetytu naszych pociech to Fifi ma cały czas buzie otwartą - nic przy nim zjeść nie można - zaraz siega rączkami by mu dać 🤨 😁 Niby nie widać by był pulchniutki - ale jak go z meżem ostatnio mierzyliśmy to ma 79-80cm i tak na moją "ręczną" wage waży przynajmniej 13kg...Klocek taki mały kochany - zapewne te kalorie idą na wzrost 🙂

• Mamusie
Witam

Wszystkiego Najsuperowszego dla Olunia!!!

Od razu widac ze weekend bo ruch na forum jak w ulu 😜 😜 😜

My dzis zakupy, pranie powiesic i jakis obiadek (czekam az Patryk zasnie) i ruszamy nad wodę
Oby Nas burza nie zastala bo jest duszno ale jakieś takie niebo zamglone

Czy dajecie Waszym dzieciom kompot do picia? Ja nagotowalam i Patryk wlasnie pije do upadlego z butli (150 ml)

Miłego weekendu!!!

• Mamusie
Wpadłam na momencik, przy okazji Olka usypiam :]

Dziękujemy za pamięć 🙂 Za miesiąc to taką bibę wirtualną odwalimy,że kaca będziemy leczyć ze trzy dni 🤪 😉 😎

Mały pochlupał się w misce na dworku, a upał taki,że pot po tyłku leci 😮 Jutro rozwalamy basen i leżymy do góry trąbką 😉

MajaCh ale smakowitee ,,ciuciu" ulepiłaś 🙃 Pojadłoby się ☺️

Wercia chciałam Ci tylko powiedzieć,że fryzjera okazyjnego masz do ciągłej dyspozycji 🙃 😁 Piękny tapir Patryk wykonuje 🙂 I z jakim zaangażowaniem 🤪

Miłego wieczorku 😘

• Mamusie
Hej 🙂

Ale upał 😎 w pracy pot leciał mi po dupie ☺️ Natalia łobuzuje już nie chodzi tylko biega 😁 😁 dzis bylismy znów na placu zabaw , ale innym i tez sama po trawce chodziła 🙂

wercia a niech Patryk łobuzuje w końcu chłopak 😉to może 😜 kompocik mniam pycha, Natalia tez by się napiła 😜 😉 Ja jej daje sok do rozcieńczania 🙂

Maja Natalia będzie ostatnim roczniakiem z dziewczynek 😉 po niej Olek i Marcel 🙂

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA 11 MIESIECZNIKÓW OLKA I MARCELKA

GOSIACZEK też bym pogrilowała 😉

emiliaeem ty tez obchodzisz dziś imieniny ???wszystkiego najlepszego z okazji imienin, spełnienia marzeń i żebyś jak najszybciej wprowadziła się do nowego mieszkania 🙂

Natalia tez jak widzi coś na stole do jedzenia lub jak my jemy to chce i tak śmiesznie buziom mlaska 😉

• Mamusie
Witam wieczorkiem 🙂

Właśnie po przeczytaniu posta emili palę buraka Marcelku zdrówka dla ciebie no i buziaki ode mnie i Lenki 😘
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Nam dzień zleciał na załatwianiu spraw chcę wywołać zdjęcie Lenki na płótnie 😜 🙃 może we wtorek będą już zdjęcia z sesji więc też muszę je wywołać kupić album i powklejać 🙂

agapurka moja jak widzi że jem to też mlaska buzią ale mówię ze nie wolno że to nie dla niej a ona tak fajnie się patrzy i słucha 🙃 no chyba że jem coś co ona może to jej oczywiście dam 😉

wercia ja daję her barki i czasem sok rozcieńczony 😉

emilia i emiliaeem no to wszystkiego naj dużo zdrówka, sexu, kasy i pociechy z dzieciaczków 😘 😘 😘 piję wasze zdrowie 😜

A mnie od rana kuje serce że szału można dostać 😠 no i miałam bardzo przykry sen aż obudziłam się ze łzami w oczach 🥴 śniło mi się że byłam w ciąży i zaczęłam rodzić w domu a dzieciątko było martwe 😞 oby jak najmniej takich snów ☺️ 🤢

• Mamusie
Spóźnione ale szczere życzenia dla Oskara i Natalki
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

I oczywiście dla Marcela o Olka
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Melduję tylko że żyjemy, staram sie czytać na bierząco, ale lipiec to baaardzo imprezowy miesiąc w mojej rodznie, to imieniny to urodziny. WIęc jeźdzę z imprezy na imprezę,
a na zamknięcie sezonu będzie roczek Sabinki

OLI ty nasz szkrabie wszystkiego najlepszego z okazji 11 miesięcy
____¶¶¶¶¶¶______¶¶¶¶¶¶
__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶
¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶
_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_______¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_________¶¶¶¶¶¶¶¶
___________¶¶¶¶
____________¶¶
_____________¶
____________¶
___________¶
__________¶
________¶__¶¶¶_________¶¶¶
________¶_¶___¶_¶¶¶¶¶_¶___¶
______¶__¶__¶__¶_____¶__¶__¶
_____¶___¶_¶¶¶_________¶¶¶_¶
_____¶___¶_________________¶
______¶___¶_______________¶
______¶¶___¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶__¶¶_____¶¶__¶
_____¶__¶__¶_____¶¶¶_____¶
_____¶___¶_¶____¶___¶___¶
______¶______¶___¶¶¶___¶
_______¶______¶¶_____¶¶
________¶_______¶¶¶¶¶__¶¶
_________¶______________¶
___________¶¶¶¶___________¶
_____________¶________¶____¶
_______¶¶¶___¶_________¶____¶
______¶___¶¶¶¶________¶¶¶¶__¶
______¶______¶_______¶____¶_¶
______¶______¶______¶_____¶¶
______¶_______¶_____¶_____¶
______¶_______¶¶¶¶¶¶______¶
_______¶___¶¶¶_____¶______¶
________¶¶¶________¶______¶
____________________¶____¶
_____________________¶¶¶¶

• Mamusie
Witam wieczorkiem

I ja pale buraka i przesylam Najsuperowsze zyczenia dla Marcelka

No i Wszystkiego Najlepszego dla Naszych Emilek!!!

U Nas taka duchota ze pot sie leje strumieniami
stan wg stacji pogody
mieszkanie - 27,3
na zewnatrz - 28,1

Jeszcze sie dra jacys faceci na cale osiedle, chyba jakies urodziny czy cus 😠 😠 😠

PAtryk padł, pojechalismy nad wode mimo ze zrobilo sie pochmurno, dojechalismy na miejsce a tam jakby swiatlo wlaczyl - wyszlo slonce od razu wiec posiedzielismy sobie

Patryk nozki pomoczyl nawet i raczki tez
Jak bedzie okazja i pogoda to zamierzamy do znudzenia jezdzic mimo mrowek i robali lazacych po kocach, plecach i reszcie ciala 😜 😜 😜 😜

Nic znikam
Dobranoc

• Mamusie
Witam 🙂

Dziękuję za życzenia 🙂 🙂 🙂

U mnie z rana była burza 🤢 tak lało i wiało ,ze świata nie było widać 😲 a ciemno jak w środku nocy 🤢 myślałam że koniec świata idzie 🙃 😁Teraz wszystko ucichło i widno jest 😉

nocka taka sobie , wstawałam i dawałam pic Natalii troszkę się w nocy kręciła , mleczko juz o 3,30 i spala do 6,40 😉

wercia to super ,ze Patryk z wypadu nad wodę zadowolony 🙂

Natalia zauważyła laptopa i już krzyczy więc milej niedzieli 😎 😎 😎

• Mamusie
Witam

Nocka ok Lenka piła odszukane mleczko o 3.30 a potem o 6.30 i spała prawie do 9 🤪

U mnie już duszno ale ma nie padać 🙂 emilia podsyłam Ci słoneczko

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/88/sloneczki12222222222222.gif/][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8282/sloneczki12222222222222.gif[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a my dzisiaj do teściów na obiad i nad wodę 🙃

Miłej niedzieli 😘

• Mamusie
Cześć Dziewczyny 🙂

Ale zdycham! Wczoraj imieninowo i rocznicowo,bo siostra piątą rocznicę ślubu obchodziła 🙂 Tak się skułyśmy,że po drodze film mi się urwał 😮 Drugi raz w życiu!!! A teraz horror istny, jeszcze czuję % we krwi 🤪 Mąż mnie pociesza i twierdzi,że wieczorem dojdę do siebie 🙃
Dzięki Bogu,że siedzimy na wsi, zaraz idę wpław do basenu, bo duchota ogromna 🤔

Dziękuję za życzenia 😘

Gosiaczek a to na pewno serce? Mnie dopadają nerwobóle... Muszę kontrolować, bo babcia ma chorobę wieńcową 🤨

Miłej niedzieli 😘

• Mamusie
Maja no gdzie te zdjęcia 🤔 🤨

gosiaczek dziękuje za słoneczko 😎 U mnie taki upal po tej burzy się zrobił 😮 ,,ze oddychać nie idzie w domu 25 stopni, Natalia śpi to włączyłam wiatrak 🙂 ale przyjemnie wieje 😜 nic znikam delektować się kawusia i ciastem 🙂