Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Kobietki! 🙂

Życzę Wam pogodnych i rodzinnych świąt, zdrówka dla naszych chorowitków, cierpliwości i samych sukcesów w wychowywaniu tych Małych Urwisiątek 😉 Tym, które ,,biorą się za robotę" dwóch kreseczek na teście i fasolki na monitorze, a tym które się jeszcze wstrzymują mobilizacji 😉
Trzymajcie się cieplutko! Buziaki 😘 😘

• Mamusie
Witam

Jak tam po świętach bo ja przejedzona niestety ☺️ 🥴

Ale od wczoraj wróciłam do ćwiczeń ( po prawie 3 miesiącach przerwy) i diety więc do sierpnia powinnam troszkę wymodelować ciało trzymać kciuki żeby motywacja mnie nie opuściła 😉

Pogoda śliczna (wreszcie) wiec my głownie na dworze. Buzki

• Mamusie
witam

Gosiaczek oj ja też przejedzona;( no i pogoda też piękna, choć dziś ciepło ale deszczowo;(
znowu szara rzeczywistość, święta minęły i do pracy;( ale jeszcze 2 dni, potem tylko do środy i znów 4 dni wolnego 😉

a i zapomniałam napisać, paula dostała się do przedszkola 😉 co prawda nie do tego w naszej wiosce, tylko w sąsiedniej, ale lepsze to niż nic 😉 wybrałam go na drugie miejsce i o dziwo się dostała 😉

Paulinka dostała hulajnogę więc dziecko prawie nieobecne w domu bo ciągle jeździ przez jadalnie i salon, takie koło robi 😉 jak się jej znudzi to odkurza nowym odkurzaczem co też dostała 😉 albo pierze starą pralką 😉 jakoś fajnie teraz się potrafi zabawić, poza tym znów ma katarek;( ale była dziś w żłobku i mam nadzieję że będzie chodzić jak najdłużej 😉

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!

Witam po świetach
W koncu dorwalam laptopa meza i nadrabiam troche zaleglosci

Patryk zdrowy lobuzuje jak to on, czyli gumowe nogi odstawiac lubi albo klasc sie plackiem po podlogach w centrach handlowych.
W kosciele (o ile juz w srodku jestesmy) uwidzial sobie skarbonki i krzyczy zeby mu
pieniazki dawac zeby sobie wrzucal

Na szczescie paniczne zachowania na placu zabaw oraz jak tylko pojawialy sie kolo niego dzieci albo tez biegaly kolo niego minely i jest juz ok, sam podchodzi i lapie kontakt z dziecmi

Święta minely Nam dobrze, w sobote swiecilismy jeszcze u Nas - o ja frajerka
przygotowywalam dwa koszyki 😜 - jeden dla Patryka a on potrzymal moze 2 minuty wiec sobie trzymalam 2, a on z domu wzial na swiecenie - bidon, autko i maskotke Kubusia 😜
a potem wyruszylismy na wies troche "odpoczac" i przy okazji otworzyc nowy sezon.
Przez te 3 dni codziennie musialo obowiazkowo popadac ale nie bylo
zle

Zostawilismy (chyba) na wsi maskotke prosiaczka i teraz codziennie jest placz o prosiaczka mimo ze przedtem jakos specjalnie go nie wielbil, na dodatek ma malego prosiaczka w domu jeszcze
( juz jest schowany) to ciagle jeczy ze malutki jest a duzego musi szukac

Juz widze piszecie o wynikach rekrutacji do przedszkoli to i ja
pisze
Patryk nie dostal sie niestety do żadnego z 3 deklarowanych 😠 😠 😠
przedszkoli, rece Nam opadly normalnie - w naszym miescie mozna bylo wybrac 3 przedszkola,
(a w sumie jest 10) i do ani jednego sie nie dostal

W tym ktore wybralismy na pierwszym miejscu przyjeli 48 dzieci a odrzucili 80.
Drugi etap jest taki ze raczej nie mamy szans sie dostac takze zostaje prywatne przedszkole
bo jednak chcemy aby chodzil, tylko zowu finansowe kwestie beda ciazyc...

Ja 15 maja wybieram sie znowu na zabieg usuniecia polipa i znowu usypiana bede ale juz wiem przynajmniej co mnie czeka

emilia1
- sliczne zdjecia

McDa
- dobrze ze macie juz zabieg z glowy

anjaP- haha to sie usmialam jak opisalas akcje powrotu do domu, maja nauczke

emiliaeem - a Ty juz pewnie pakujesz torbe do szpitala, ale ten czas leci

Gosiaczek
- zazdroszcze Ci tego ze Lenka taka grzeczna,
u Nas jak na razie pierdziochy sa nie do opanowania, po prostu wychodza i tyle 🤢

To na razie tyle, padam na ryjek, jak wracam ze wsi to 3 dni nie umiem sie do tego "ślaskiego" dusznego klimatu przyzwyczaic, juz normalnie przy otwartym oknie spie

Buziaki

• Mamusie
Cześć Kobietki!

Wercia torba? Czyś Ty oszalała? 😁 Jestem w totalnej rozpierdusze ☺️ Dla Olka miałam już wszystko gotowe, 35 tydzień za pasem,a ja praktycznie nic! 😮
Wystarczą mi zakupy ze starszym Juniorem. ☺️
Wszedł wczoraj do H&M i drze się na pół sklepu ,,Mamo ziobać jaki duzi ciucholand!!!" 🤪 I ściągał gałgany z wieszaków 🙃
Później poszliśmy na lody,więc sobie uwalił w dekielku,że da polizać loda Sebusiowi i cyrk przy stoliku,że mamusia nie daje podwinąć bluzki... (u nas Sebuś jest częstowany wszystkim przez pępek...)
Później podszedł do Niego jakiś chłopczyk i zaczął się wygłupiać, więc Olek patrzy jak na wariata,a w końcu spojrzał na mnie, na dziecko i krzyczy ,,FAKIJU, FAKIJU" 😁 Jak to usłyszałam od razu postawiłam wyrok na najmłodszej Siostrze, Franca wszystkiego wyszkoli... 🤢 I chodził pół dnia jak przecinak, czapkę Elmo przekręca sobie na bok i śmiga własnymi ścieżkami. 🙃

Mam kilka świeżych zdjęć to wstawię później i pokażę Wam moją Bambułę 🙂

A mnie tak piersi zaczęły boleć,w prawej to mam takie uczucie jakbym miała dziecko zaraz do cyca przystawić... I nie wiem czy nie podziębiłam sobie jej, bo wyczułam lekkie zgrubienie ☺️ Wcześniej nic nie było, bo jako hipochondryczka w ciąży badałam piersi dwa razy! A teraz we wtorek idę do lekarza, niech sprawdzi, bo aż pod pachą mnie coś boli 🤢 Aby maj przeciepać, później mogę już rodzić 🙂

Ciao dziewczynki rzeczywiscie jestem zapracowana,wracan tak wyrabana z sil,ze juz mysle tylko o kapieli i lozku, a jeszcze Zulkanie daje mi spokoju i wcale jej sie nie dziwie.Nawet obiad jjem z nia na kolanach
Ogolnie wszystko ok u nas. Mala ma okres wciekoty doslownie. O wszystko sie drze sprawdza ile moze. Czasem nie wiem jak jej pewnie rzeczy wytlumaczyc bo nie chce mnie sluchac chce sie tylko podrzec.
Wczoraj spala u kolezanki pierwszy raz i przespala cala noc ! dwie pobudki tylko ale na spokojnie. Za sciana to bylo u sasiadow wiec w miare udalo mi sie spokojnie to przelknac. A spala dlatego,ze ja wychodzilam o 4.30 a maz mial nocke i nie zdazylby wrocic, i zeby sasiadka nie musiala sie tak rano zrywac.
Jak juz mam dzien wolny to wykorzystuje go na maxa, spacerki, kulki, czasem zakupy...
Widze,ze dzieje sie u Was podczytalam kilka stron Sle spoznione zyczenia Wielkanocne u nas swieta nawet troche swiateczne! i w kosciele bylismy!!!! ale to dla Zuzi zeby wiedziala o co kaman z koszyczkiem itd. Kameralnie,rodzinnie Salatek narobilam wiec w doope nie poszlo bo i nie mialo kiedy, pracowalam w SB wielkanoc i niedziele mialam tylko wolna, pn tez w pracy od rana do popoludnia.Coz korzystam bo nie wiem kiedy sie sezon skonczy. Pozdrawiam Was kochane, nie wiem kiedy znow zajrze ale podczytuje tylko sie nie odzywam, naprawde nie sadzilam,ze mnie kiedys takie zmeczenie dopadnie!
Aaa i wiecie co mi dolega glupiego? Czuje ciagle takie mrowienie na plecach w jednym miejscu, to juz od kilku dobrych miesiecy i czasem tak sie wzmaga az boli. Po prawej stronie od kregoslupa zaraz przy nim. Troche sie tym zaczelam przejmowac moze mnie lekarz nie zignoruje bo w Pl od raz robia rezonans przy takich objawach.
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczkow 🙂 Zulka ma ur 3 lipca wiec juz zaczynam obmyslac kwestie przygotowan 🙂 ciasto napewno kolezanka mi przygotuje bo robi przepiekne torty z motywami z bajek 🙂 chyba zapodamy temat myszki mickey 🙂

Witam
żyjemy i jakoś się kręci, zaglądam co jakiś czas wciąż tylko nie ma kiedy napisać, u nas dziś tak koszmarny upał, w domu 25 stopni, na niebie ani jednej chmurki, tata z Maksem już w lesie szaleją jak co dzień , jakiś czas temu chwaliłyście się jak podrosły dzieciaczki to tu Maks:
[URL=https://imageshack.com/i/nh931ej][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/845/931e.jpg[/IMG][/URL]

Łobuz ostatnio ma jakiś dodatkowy power, wszędzie go pełno, poza tym notorycznie leje siorkę 🤢 nikogo innego, mnie przytula, ale siorę leje, podejrzewam ,że starsza sama mu przylała z raz czy dwa i młody się nauczył 🤢 a teraz przed nim zwiewa ,bo on się nie cacka ,wali w nią czym popadnie :/ a tak to bez większych zmian 🙂
cieszymy się pogodą, wolnym tatusia, ogólnym jakimś rozluźnieniem 🙂
oczywiście od nas też jak najlepsze życzenia Świąteczne, spóźnione mocno ,ale szczere.

• Mamusie
i ja witam 🙂 tez czytam ale nie mam sily pisac. Natalia by całe dnie na dworze spędzała , a ja po pracy marzę tylko o odpoczynku 🙃 Nie wiem skąd ona ma tyle werwy , non stop w ruchu , biega jak szalona ...Tez była z nia z koszyczkiem, na księdza zaczela wolac ,,,, mamo król przyszedł ,,,, a jak ludzie zaczęli się modlić to ,,, a dlaczego oni ryczą ,,,, 😮 z koszyczka prawie wszystko po drodze wyjadła 😉

maja moja koleżanka ma to samo co ty drętwieją jej palce była zrobić prześwietlenie kręgosłupa bo to prawdopodobnie od tego , ale nie byla jeszcze u lekarza 😉

pozdrawiam was wszystkie 😘 😘 😘

• Mamusie
witam Was,
wdze że dawno nikt nie zaglądał;(

dziewczyny mam problem, we wtorek miałam dostać okres, nie dostałam 😉 rano we wtorek, środę i czwartek robiłam testy ciążowe, na wszystkich trzech druga kreska baardzo blada, zrobiłam znów dziś rano z nadzieją że już kreska będzie mocna, była troszkę mocniejsza ale dalej jaśniejsza od tej drugiej, trochę się martwię czy już nie powinna być bardzo mocna, mam schizę, jeszcze moje wyniki tsh nie są idealne bo mówiła mi endokrynolog że ważne żeby nie przekroczyło 2,5 a ja mam 2,68;( do poniedziałku chyba zwariuję, powiedzcie mi że też miałyście jasne kreski 🙂 w pon zaraz dzwonię do gina i endokrynologa.... trzymajcie kciuki żeby było dobrze...
objawów nie mam poza tym że od tygodnia chodzę w nocy sikać i gorzej widzę, do tego dostałam katar ;(

Kiniek ale Maks się zmienił, taki duży chłopak już! super

Maja też czasem już mam dość pracy, szczególnie jak wracam padnięta a Paula nie chce ze mną współpracować 😉

Emilia hehe dobre z tym królem 😉 i jak bym czytała o pauli, widzę że Natalka też ruchliwiec straszny....

McDa testy apteczne nie są bardzo precyzyjne, kreska to kreska, jak dla mnie sprawa raczej jasna 😁 gratulacje więc 😉 będzie mocniejsza za jakiś tydzień, dwa pewnie :] ja miałam przy Ewie na początku ledwo widoczną powtórzyłam po ponad tygodniu i już było porządnie widać a badanie z krwi to potwierdziło 😉

Ja oglądam zdjęcia Waszych dzieciaczków, to same damy i gentelmeni normalnie :] Maksiak to dla mnie nadal taki maluszek, ja aż tak nie dostrzegam zmian ,za to po Waszych pociechach widzę 🙃

Jak tam mija Wam majówka w ogóle? my jedynie las odwiedzamy na spacerach, trochę plany popsuło moje kanałowe ,bo jestem na antybiotyku i dość mocno cierpię przez bardzo wrażliwą okostną 🤢

• Mamusie
Kiniek dzięki za pocieszenie 😉
ja za to po mojej zmian nie widze, ale po Waszych dzieciaczkach strasznie!

nam majówka przeleciała 😞 jeszcze jutro i znów do pracy

martwi mnie tylko Paulinka, bo przyjechaliśmy przed chwilą od brata i zaczęła płakać że boli ją gardełko, dałam jej ibum i się zaczęła straszne wydzierać, i tylko wrzeszczała ała mój język! nie wiem o co chodzi;( psiknęłam tantum werde i od razu cisza, zasnęła, będzie nieciekawa noc bo już trzy razy się przebudziła z płaczem;( oby lekarstwa zadziałały i jutro była zdrowa!

• Mamusie
Mcda
To ja cie nie pociesze bo mój schiz z bladymi kreskami, kończył sie za tydzien albo okresem ,albo powtórka z takim samym biladym wykresem . I nie wiem czemu ale jak sie zaczęliśmy starać o drugie dziecko przez prawie dwa lata, to czesto mi sie okres spóźnial. Za to kreska prawdziwa ciążowa była tak mocna ze nie sposób było w nia wątpić. No ale oczywiście trzymam kciuki bo nigdy nic nie wiadomo , wiec myśl pozytywnie.
Jak tam Paulinka ?

Mam takie samo spojrzenie na wasze dzieci, dostrzegam w nich tyle zmian ! Moje dziecko porównuje tylko na zdjęciach np. z przed kilku msc. i teraz. No i po dość czestej wymianie jej garderoby 😉 Na co dzien tego tak nie widzę.

A teraz będziemy szukać logopedy dla małej , po wakacjach chcemy zacząć z nia chodzić. Nie wiem czy to za szybko, ale wydaje sie nam ze troche jak na prawie 3-latka za mało Lila mowi.
I niby duzo juz zaczyna powtarzać jak sie ja prosi i czasem nas zaskakuje wymawia znienacka jakieś rzadko mówione słowo ale kiedy np cos chce lub cos jej dolega wymusza - wyraża to tylko płaczem. No i miesza francuski z polskim i jej indywidualnym językiem. A rozumie wszystko w dwóch językach. Moze przez to ze od razu dwujęzyczna jest, bo pamietam córka szwagra i syn koleżanki z BXL tez tak kiedys długo nic nie mówili, a teraz nie ma problemu , swietnie sobie w szkołach radzą. Nie ma reguły , ale wole jednak zadziałać z tym logopeda.

A u nas majówka , mielismy jechac do Danii ale tam temeratura raczej nie zachęcała, wiec maz pracował a ja nadrabialam zaległości w domu. My tu mamy tylko jeden dzien św. 1 wiec zakończyliśmy go tylko spacerem i musieliśmy dosc szybko go zakończyć bo pogoda tego dnia była w kratkę . I w piatek do pracy a dzieci do szkoły.

Moja mama sie teraz podziebila i wczoraj mówiła ze boli ja troche gardło i ogólnie słabiej sie czuje przy czym gorzej juz jej sie oddycha , a w jej przypadku to bardzo złe rokuje. Wiec cała noc sie tluklam , niespokojnie spałam, dumalam. Teraz jestem lekko nie nachodzie ,jakby na kacu, nawet głowa mnie boli. A zaraz musze sie szykować bo mamy dzis komunie i bierzmowanie u znajomych. Idę te paznokcie pomaluje.

Milego dnia dziewczyny, no i tez sorry ze rzadziej pisze, Przy Lili sie nie da, bo zaraz próbuje mi przejąć ipada , albo zazdrosna ze nie nia sie zajmuje. Albo zwyczajnie czasu lub sił brak na to zeby cos sensownego napisac 😉
wy tez podobnie macie !

• Mamusie
Anja trzymam kciuki za mamę, będzie dobrze!!!!
paulinka w nocy miała temperaturę 38,6;( dałam jej ibum i śpi do teraz.... oby tylko nie angina, już w nocy się nie skarżyła na gardło tylko gorąca była i kwękała, po syropku szybko zasnęła....
kurcze ja już 4 testy robiłam i się nakręcam że to ciąża, na testach pisze że nawet jasna kreska oznacza ciążę, pociesza mnie tylko to, że to ostatnia była troche ciemniejsza od poprzednich, jutro chyba znów zrobie 😉
no i pamiętam że jak byłam z Paulą to pierwsza kreska była tylko minimalnym cieniem, mąż jej nie widział, za kilka dni była już ciemniejsza, natomiast za drugim razem (co poroniłam) to kreska była od razu ciemna, ale też robiłam test w 6 tyg dopiero.... mam nadzieję że nie będzie powtórki!!!

• Mamusie
Cześć Dziewczynki! 🙂

Ja się jeszcze taczam 🙃 Chociaż jestem już na skraju wytrzymałości... ☺️

McDa wg opisu na ulotce nawet jasna kreska oznacza ciążę, o ile nie jest to wpływem czynników zmieniających wynik. 🤪 Także trzymam kciuki! 😘 😘 😘 W ciąży z Olkiem miałam bardzo jasne kreski na teście, teraz z kolei wychodziły od razu ciemne. Ważne,że ta kreska jest i daje nadzieję 🙂 😉
Ja się biorę za pakowanie torby i kończenie wyprawki... Po cichu liczę,że Maluszek do końca maa się wykluje... ☺️ 🙂

• Mamusie
jej Emiliaeem trochę Ci zazdroszczę 🙂 na kiedy masz dokładnie termin??

no i zrobiłam teraz 5 test i końcu dwie mocne ciemne kreski 🤪 🤪zaczęłam się cieszyć, ale wolny termin u mojego gina dopiero 27 maja, jutro mam dzwonić, może mnie gdzies wciśnie wcześniej bo zwariuje, do ednokrynologa już dzwoniłam, zwiększyła mi dawkę, mam nadzieję że będzie ok 😉
cała się trzęsę i nie wiem czy to ze strachu czy ze szczęścia 🤪

• Mamusie
Witajcie dziewczyny

Ja cały czas was czytam ale z pisaniem to już u mnie różnie ostatnio mam huśtawkę nastrojów no i czasu brak 🤢
Majówka udana spędziliśmy ją u znajomych w Kielcach i na jeden dzień wyskoczyliśmy do Krakowa do zoo. Pogoda nawet słoneczna z wyjątkiem soboty.
U nas małe zmiany się szykują napewno myślimy o zmianie mieszkanie ale to na przełomie 2-3 lat. Mam nadzieję że się uda no i w miedzy czasie drugie dziecko chyba że się rozmyśle bo z tym u mnie różnie czasem mam już dosyć wszystkiego.

McDa moje gratulacje 🙂 ja na pierwszym teście miałam jedn ciemną a drugą jaśniutką kreskę ledwo widoczną po tygodniu obie były ciemne 🙂

Kiniek śliczne fotki 🙂

emiliaeem no właśnie na kiedy masz termin?

Co do mojego powrotu do ćwiczeń i diety to tego drugiego pilnuję ale ćwiczenia co 3 dzień jakoś czasu brak albo już mi się nie chce. W każdym bądź razie po dwóch tygodniach 1,5 kg w dół wiec to już coś 😉

Jutro męża urodziny wiec mam nadzieję że prezent na jutro dotrze bo inaczej lipa.

• Mamusie
Mam w sumie dwa terminy, bo zachodząc w ciążę miałam dziwne cykle. W sierpniu jakoś w połowie,a we wrześniu już na początku miesiąca wystąpiła miesiączka,więc odstęp jakieś dwa tyg... 🤨 Nawet nie pamiętam dokładnej daty, szukałam jej na naszym forum, bo zazwyczaj przed okresem zawsze się skarżyłam 😁 😉 No i wyszło jakoś tak na 10 czerwca, bo miesiączka ok.5 września. Ale wg USG termin mam na 28 maja, bo dziecko jest starsze o 2 tygodnie. Tak czy siak do 25 maja muszę dotrzymać,a później już mogę rodzić 🙂 😉

Gosiaczek o huśtawkach nastrojów nawet nie wspominaj 🤢 Mąż tak mnie denerwuje,że chyba bym Go udusiła w afekcie!!! Olek też marudzi, praktycznie sama z Nim siedzę codziennie, ,,kurwica" mnie bierze, bo to od dawna złości nie przypomina ☺️ Mam dość wszystkiego! Pomocy nie mam znikąd, każdy mądry jak sam jest w potrzebie! 🤢

McDa ja się cieszę,że jestem w ciąży, bo świadomie bym się nie zdecydowała. Czasami naprawdę mam ochotę się zresetować i zapomnieć o wszystkim na chwilę. Mam ogromny żal do matki natury,że nie dała możliwości ,,chodzenia" w ciąży facetom!!! A mojemu chłopu w gratisie powinna się dostać bliźniacza!!! 😠 Ale jeszcze Mu sprawiedliwość pokażę! 😉

My w weekend mieliśmy komunię i wesele, dodam że w jednym dniu,więc możecie sobie mnie wyobrazić 🤪 Zombie to piękność przy mnie!
Olek był w miarę znośny,ale w kościele na głos do mnie ,,Mamo nie śpiewaj tak bzidko!" 😮 Na weselu hasał do północy, Mąż się deczko ululał,więc usypianie przypadło mi w udziale... Ale się odwdzięczyłam, bo na drugi dzień dałam nogę z domu i skacowany znosił jęki i prośby Olka od samego rana 🙃

Czesc 🙂
McDa 😁 to tylko gratulowac 🙂!!!!
Emiliaeem Olek to jest gigant 🙂 Zulka tez teksty rzuca z kosmosu. Gada caly czas i tez ciagle cos chce... czasem nie wiem o co jej chodzi bo maja z tatusiem jakies swoje sprawy,o ktorych mi nie mowia tylko czasem mam do nich dostep jak jestem w domu,
AnjaP zdrowka dla mamy.
Gosiaczek ja tez mysle o cwiczeniach ale teraz sie na joge przerzucam. Nie amm sily na skalpel poki pracuje czasem ciezko naprawde,a joga troche mnie wymasuje 🙂 oczywiscie jak dziecko pozwoli 🙂

Kinia Max kawaler 🙂! Ja juz widze i po Zuzi jaka panna, sama czasem mowi mama wygladam jak duza dziewczynka, zalezy oczywiscie co jej ubiore 🙂

• Mamusie
no i udało się 😉 lekarka przyjmie mnie w czwartek 😉 boję się tylko że jeszcze nic nie będzie widać bo to dopiero 6 tydzien;( ale chce iść żeby mi powiedziała czy wszystko ok, po ostatnim jestem strasznie zestresowana;(

Emiliaeem Olek jest the best! uwielbiam jego hasła!

ja czekam aż maż przywiezie mi paulę ze żłobka i ruszam do mamy 😉 jeszcze nic nie wie o ciąży i nie wiem czy wytrzymam do czwartku czy dziś się przyznam 😉

• Mamusie
Macda
Wpaniale!!! Mam nadzieje ze tym moim ostatnim postem nie ujejalm ani troche optymistycznego myślenia, naprawde trzymałam kciuki.
Teraz tez trzymam i jak to u nas mówią bonne chance! i bonne courage! czyli powodzenia i wytwalosci juz na przyszłość mamuśka z brzuszkiem.

Gosiaczek ,
ja od świat tez w zastoju ruchowym , ale dzis dzien wolny wiec sie za siebie biorę znowu. A po ostatniej komunijnej imprezie jeszcze dzis czuje sie pełna.

Emiliemm
To juz twoja pilka ostatnie turlanie z górki wykonuje. Powodzenia na mecie !!! Pierwszego miejsca terminu!!!

• Mamusie
Hej Kobietki! 🙂

Ja przeszczęśliwa od wczoraj, bo Olek idzie od września do przedszkola 🤪 Od sierpnia ma mieć okres adaptacyjny,a później na pełny etat 🙃 Cieszę się bardzo, może się trochę pokory tam nauczy ☺️ 🙂 Wczoraj wpadł w pogaduchy z dyrektorką 😁 Taki plociuch z Niego,że aż wstyd. Mówi do niej ,,Bo mój tata ma audi i ziabiela Olusia do galeli (galerii)" 😮 😁 Dobrze,że nie wypalił, że na dziewczyny bo i tak potrafi... ☺️
A jak poprosiłam,żeby się pożegnał to skwitował ,,Ty powiedz!" 🙂
Mąż już zakomunikował,że nie prowadzi Go do przedszkola, bo obaj będą wyli pod salą 😁 Aja najchętniej obu zostawiłabym w kozie 😉

McDa trzymam kciuki mocno!!! Moja sąsiadka poroniła w 10t.c.,a po 2 msc. zaszła w ciążę i obecnie tacza się razem ze mną, tyle,że termin ma na koniec czerwca 🙂

A to a jakiś tydzień temu...

Wczoraj zaczęłam kompletować torbę do szpitala i szukając podkładów poporodowych aż mnie w żołądku ścisnęło! 🤢 🤢 🤢 Ale mam cykora... ☺️

• Mamusie
Witam

Urodzinki męża udane prezent dotarł na czas no i mąż zaskoczony tym co przygotowałam na stół i z prezentu też 🙂

Lenka ma katarek wiec noce nieprzespane i dzisiaj ropieje jej oczko 🤢

McDa trzymam kciuki no i myśl pozytywnie to najważniejsze 😉

emiliaeem kurcze pięknie wyglądasz jakbyś piłkę połknęła a nie była w ciąży. Lenka też od września do przedszkola a w sierpniu okres adaptacyjny z tym ze u nas przedszkole troszkę daleko wiec to mąż będzie rano zawoził bo niedaleko ma firmę a ja będę odbierała. Juz nie mogę się doczekać ona tak lubi dzieci ale wiem że na początku będzie ciężko 🤢

anjaP no ja właśnie biorę się za godzinkę ćwiczeń dopóki chęci są 😜

Miłego