Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie

nie ma to jak różowe okulary

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/88/dsc0023ib.jpg/][IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2219/dsc0023ib.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a tu radość na huśtawce

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/img0093as.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2962/img0093as.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dobranoc 😘

I ja dolaczam do zyczonek dlaPaulinki 🙂 duza rosnij ,zdrowa rozesmiana:*!!!!!!!!!
Ja dzis Zuzi kupilam basenik i to koniec swiata nie chciala z niego wyjsc 😁
ciezki dzien, ide spacku..

• Mamusie
dziękuje jeszcze raz wszystkim za życzenia;*

Emiliaeem piękna z Was rodzinka, no i foty super, ale to dzięki Wam 🙂 a Olek wymiata 🤪 modniś mały!

Gosiaczek ale Lenka zdolna dziewuszka, tak ładnie układa piramidę! i tak pewnie się posuwa obok mebli, Paulinka to jeszcze daleko do tyłu...

MajaCh ja też mam problem wyciągnąć małą z basenu, tak samo z wanny 🙂 zawsze płacz 🙂 ale teraz jak jest w wannie to wypuszczam wodę, chwile jeszcze posiedzi, wyleje z konewki co było, wyciśnie gąbki, pojeździ ręką po kropelkach na wannie i się jej nudzi więc nie stawia już później oporów przy wychodzeniu 🙂

ja też zmykam spać,
dobrej nocki!

• Mamusie
Witam 🙂

STO LATEK DLA PAULINKI 😘 😘 😘 😘

WITAM TROSZKĘ WAS NADROBIŁAM RESZTĘ PÓŹNIEJ. Nocka DZIŚ U NAS SUPER SPALA AZ DO 6,15 i teraz od 7,45 ma drzemkę . Wczoraj urządziła sobie pobudkę i 24-1 hehehhe. także z nockami nigdy nie wiadomo 😉

wercia doczytałam ,że Patryk zaczął chodzić super 🙂

• Mamusie
gosiaczek z tym jedzeniem to u Natalii tez różnie , ale ząbków wciąż 8 😉 chyba że nie widzę 😜 a jedzonko daje przez sen i wtedy wiem ,ze najedzona 😉 w dzień to skubnie wszystkiego po troszku i brzuszek najedzony 🙂

wercia Natalia też uwielbia wyciągać chusteczki nawilżające heheh, jak tam spakowana jesteś 😉 Ja mam urlop od pon i mam nadzieje ,że pogoda dopisze 😎. Mi sie podoba ten namiot samochód 😉

Mcda o rany jak późno chodzi Paulinka spać o 23 to ja razem z Natalia obracamy się na drugi bok 😜.O której ona wtedy ma ostatnia drzemkę ,że tak długo ci wytrzyma. u mnie jak sa goście to i tak 21 i już podchodzi do łóżeczka wyciąga smoka i pieluchę , oznacza to mama chce spać 😉

wstała mała nadrobię później resztę 😉

• Mamusie
Witam

Nocka fatalna nawet nie pamiętam ile razy wstawałam 🤢
a i ma straszną ranę na plecach gdzieś się zarysował i nawet nie wiem gdzie i kiedy to zrobiła może plecki ją bolały 🥴

emilia no ja mojej w ciągu dnia nie daję jedzenia miedzy posiłkami a wieczorem karmię ją przez sen to też ładnie zje i w ogóle w nocy też je ładnie tylko w dzień jej nie idzie 😉
Pozazdrościć nocki 🙂 i już ma drzemkę 😮

McDa ona uwielbia bawić się tą piramidą więc mam chwilę spokoju 😉

U mnie pochmurno i nie wiem co będzie ze spacerkiem 🤢

• Mamusie
witam,
nocka nie najgorsza pomimo tego że od 24.15 do 1 nie spała, tylko popłakiwała i ciągle wstawała, dałam jej potem cyca i spała do 6, zjadła i do 8.20 🙂

Emilia Paulinka nigdy nie pójdzie do łóżeczka że jest śpiąca, wręcz odwrotnie, im bardziej śpiąca tym bardziej szaleje 🙂 żeby jej spać nie dać 🙂 ale marudzi przy tym często... ogólnie to ona chodzi spać między 21-22, czasami jak są goście to później... w ciągu dnia śpi raz albo dwa razy, zależy ile trwa pierwsza drzemka, idzie spać zazwyczaj koło 11 i jak śpi ok 1,5 godz to często drugi raz nie śpi, chyba że gdzieś jesteśmy i jak wracamy to zaśnie w aucie, a jak śpi krócej to drugi raz śpi ok 15 i tu już nigdy dłużej niż pół godziny 🙂 o 20 idziemy kąpać bo już jest bardzo śpiąca a i tak zasypia dopiero 2 godz później 🙂

• Mamusie
Witam!

My już po spacerku, Lenka śpi a ja odpoczywam.

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA URODZINOWE DLA PAULINKI!
DUŻO ZDRÓWKA, SŁODYCZY, UŚMIECHU I MIŁOŚCI KOCHANIUTKA! BUZIAKI OD LENKI I CIOCI!

gosiaczek super fotki, różowe okulary - to jest to!

Ja dziś gotuję krupnik. Coś mnie naszło.
Wieczorem idę na imieniny do koleżanki 🙂

Wszystkiego najlepszego dla Aneczek 😘

• Mamusie
kurcze ale jestem wściekła, chyba dostałam pierwszy okres 😞 a jutro wyjeżdzamy nad morze, no gorzej być nie mogło, boli mnie głowa i brzuch 😞 700km przed nami i tydzień wakacji wrrrr 😠
no ale rok i 9 m-cy go nie miałam 🙂 dobre i to 🙂 i już zapomniałam jak to jest 🙂

• Mamusie
McDa no to rzeczywiście nie fart z tym okresem, tyle go nie było to nie mógł jeszcze z tydzień się wstrzymać 😠 No u mnie też jest tak ze jak wyjazd to mi akurat okres wypada no ale ja najwyżej sobie obliczę i nie robię tej 7-dniowej przerwy 🙂

Maja widzę że jesteś powiedz mi czym smarowałaś Zuzi krosteczki bo moja ma ich sporo raz więcej raz mniej czy to możliwe ze to potówki? no i strasznie się drapie podczas kąpieli albo jak ją przewijam 🤢

• Mamusie
Witajcie
U nas 27 stopni więc MCda pogodę nad morzem macie murowaną 🙂 tylko pech z tym okresem 🙂) cholera jedna nie mogła poczekać 🙂) ale kupisz tampony i dasz radę 🙂)
McDa a jak mała znosi podróze, zwłąszcza takie dalekie? my najdalej do właśnie do rodziców jeździmy (300 km) i jest super, śpi potem siępobawi, ale czasem jużmuszę zabawiać, żeby jakoś dotrwała.

Gosiaczek ale lenka fajowa jest, nie mogę się na nią napatrzeć 🙂) do wytarmoszenia 🙂)
u mnie Ania teżma takie krostki maleńkie, zwłaszcza w olokicach uszu i do żuchwy , swędzi ją to bo łapie się za buźkę i uszko i marudzi. Nie wiem czy to potówki czy może coś innego, bo byłam u mamy a teraz ona mi mówi, że u nas ospa panuje. Z tym, ze ospa to chyba ma większe krostki.

• Mamusie
Kasiu właśnie jak patrzę na pogodę to do soboty ma być ładnie a potem deszcze albo pochmurno o 20 st 😞 ale byle tylko nie padało... podróże tak sobie, najdalej jak jedziemy to do brata 40 km 😉 najczęściej śpi, albo się bawi, czasami marudzi;/ ale jedziemy w nocy, tzn chcemy wyjechać ok 24, wcześniej nie dawać ją spać tylko wymęczyć żeby podróż przespała, ale i tak się tego boję 😞 pewnie pobudki będą to dam jej cyca i mam nadzieję że dalej będzie spała, tylko żal mi jej, bo w tym foteliku taka poskładana biedna śpi 😞 choć jest regulowany to i tak bardziej siedzi niż leży... no i trzeba główkę pilnować bo przy hamowaniu leci do przodu 😞

• Mamusie
Mcda prześlij mi prosze linka do tego programu przez który się wkleja zdjęcia (imageshar czy coś) komp nam pada, misliśmy wszystko instalowane od nowa i teraz nie mogę się tu odnależć

już mam tylko kurcze zmieniałąm kiedyś dane i teraz ten e-mail który podaje mówią, że zajęty wr......i nie mogę wstawić zdjęcia wrrr......

• Mamusie
Cześć Kobietki 🙂

Zdjęłam Olkowi na chwilę pampersa,a On mi nakupczył za fotelem 😮 A zostawiłam Go tylko na parę chwilek 😠

Dzisiaj zalatany dzień, w końcu zamówiliśmy płytki do łazienki (ten grafit z pomarańczą jednak 🙃 ) i projekt mebli kuchennych, mają być dwa- róż i czerń lub czerwień i czerń... Lakierowane oczywiście 🙃

McDa to i tak pięknie długo miałaś spokój 🤪 Zawsze możesz użyć tamponów- ja osobiście do nich znów wróciłam ☺️ ☺️ ☺️ Na noc jedynie zakładam podpaskę... Inaczej czuję się cała brudna 😠
Gorzej z dolegliwościami 🥴 Przy cycu jedynie Paracetamol i No-spa,a to całe g daje... 🥴 Ale nie daj się @ i nie smutaj się 😉

• Mamusie
witam wieczorkiem, my juz po spacerku , ale piękna pogodę mamy. my ma pełnych obrotach, galart z kurczaka na roczek już zrobiony ,a jutro roboty tyle ze szok 😁 a ja jeszcze do pracy 🙃 no nic , ale później mam urlopik 😉

darka jabłecznik mniam , ja na sobotę będę miała 😉 widzę ,że ty też na pełnych obrotach żyjesz, mały szaleje jak Natalia heheheh

anja super jest ta strona , śliczne ciuchy , niestety nie na moja kieszeń 😞

emiliaeem piękne zdjęcia, widać że wszyscy byli zadowoleni, Olo cudny a tort bomba 🙂 I ten kombinezon tez ładny, może znajdziesz jeszcze większy rozmiar 😉 hehe a tam pisze na 2 lata 😁 😁

gosiaczek ale Lenka ślicznie wygląda w tych okularach a uśmiech na huśtawce śliczniutki 😘no nie zazdroszczę nocki , ale tak czasem bywa może coś ja bolało , raczej ta ryska na plecach nie może brzuszek lub ząbki wychodzą 🤔 Oby dzisiejsza nocka była lepsza.

McDa no to u mnie jest tak Natalia bawi się i bawi i bawi i podchodzi do łóżeczka wyciąga pieluchę i smoka i kładzie się na dywan lub wkłada nogę do łóżeczka i jak poczuje poduchę to śpi 😉 hehe ciesz się ,że dostałaś, ja tez w niedz biorę ostatnia tabletkę i dostane okres a mam w tym czasie tydz urlopu 😉

tedi o jak ja dawno krupniczku nie jadłam, w następnym tygodniu zrobię i na pewno Natalia zje ze smakiem 😉

KASIA a może coś ją ugryzło jak to drapie , daj jej do picia wapno 😉
nie wiem czy jutro zajrzę więc Wszystkiego najlepszego dla Weroniczki sto lat sto lat 😘 😘 😘

dobranoc 😘 😘 😘

• Mamusie
Witam wieczorkiem

Jej ja to jestem niemożliwa pojechaliśmy z mężem go Galerii bo rozpatrzyli reklamacje no i wstąpiłam do H&M i kupiłam Lence ten sweterek http://www.hm.com/pl/product/01729?article=01729-B#article=01729-B no nie mogłam się oprzeć a ten kotek jest boski ☺️ 😜

Lenka padła od razu po jedzonku i o dziwo zjadła 150ml 🙂

Dziewczyny wykasowałam linki z filmami Lenki bo one się chyba wyświetlają każdemu kto tu wejdzie na forum a nie chcę żeby ją ktoś obcy oglądał 🤢

Kasia Lenka ma te krosteczki w miejscu bardziej intymnym na swojej myszce ☺️ 😉

emiliaeem ja jakoś tampony używam już w ostateczności a to po tym jak zrobiła mi się od nich nadżerka a i ginekolog mi odradzał ich stosowanie wiec muszę radzić sobie w tradycyjny sposób 😉
Koniecznie pokaż projekty kuchni, ale Tobie i McDa zazdroszczę tego urządzania 🙃

emilia widzę że pyszności szykujesz aż jeść mi się zachciało 😁

Dobranoc 🙂

Gosiaczek Dactarin rano i wieczorem. Zeszlo fajnie ale wracalo i polski lekarz polecil mi clotrimazolum i super zeszlo nie ma nic. Jesli dobrze zrozumialam? o pieluszke Ci chodzi?

• Mamusie
Gosiaczek mam to samo co Ty, po wymrażaniu nadżerki nie używam tamponów, no sporadycznie jak już trzeba... wcześniej dużo częściej używałam 😞

Emiliaeem czekam na projekt!!!
ja mam już prawie elewację skończoną, prawie bo tata nie skończył jednego balkonu i wnęki na tarasie i kamienia z przodu brakuje, jutro zrobię foty to może zdążę przed wyjazdem jeszcze wkleić 🙂

Kasiu tu link: http://imageshack.us/