Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Gosiaczek_m

2854

• emilia1_m

1680

• McDa87_m

1834

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej 🙂Ja juz sie czuje o niebo lepiej ,a dzis dopiero 3ci dzien antybiotyku, wczoraj bylismy u znajomych i widzialam NIESAMOWITY dom.......jak z ksiazki.....Anglia sredniowieczna w tymze stylu lekko zmodernizowana tzn. zalozone ogrzewanie. Chata wielka a nie bylo ogrzewania kiedy sie wprowadzili znajomi..tapety na scianach majace ponad 30 lat kolorowe wzorzaste w perfekcyjnym stanie, meble......ile mebli!!!! luster.....rzezbionych drewnianych szaf, szok!!!! Kazdy pokoj inny jak w hotelu, a tych pokoi z 5, do jednego trzeba dotrzec przez lazienke. i Lazienka duza jak nigdy w Anglii....a ten pokoik chyba musial byc dla sluzby takie lozko jednoosobowe waskie, jak z filmow naprawde. Dla mnie wieczor pelen wrazen i tak mysle teraz o tym sobie i pilam % chociaz nie powinnam wlasciwie tylko probowalam po troszku rodzaje win wlasnej roboty, najlepsze na ryzowej bazie biale gazowane..... ale mnie zakrecilo i szybko skonczylam przygode z alkoholem jednak przy antybiotyku nie da sie....:P

• Mamusie
Witam

A my spaliśmy do 9 co prawda nie obyło się bez dwóch pobudek no ale jakoś nawet wyspana jestem 🙂

Mamy śnieg biało za oknem 🤪 ale pewnie koło południa wszystko się roztopi 😉

Maja dom jak z filmu 😜 i najważniejsze ze czujesz się lepiej 🙂

My za dwie godzinki do Warszawy jedziemy więc wrócimy pewnie już późnym wieczorkiem.

Dziewczyny miłej soboety 😘

• Mamusie
Witam

U Nas koło północy padał snieg ale do rana juz sladu nie bylo, tylko ciagle deszcz pada
Temperatura 3 stopnie
A mielismy na cmentarze pojechal posprzatac

Mnie dzisiaj nadal boli krzyz i az mi na uda schodzi takie "promieniowanie"
A ze dostalam okres to tak mnie lupie w krzyzu jakbym rodzila 😞

Znalazlam dzis cos takiego, ciekawe jak to dziala
http://allegro.pl/saszetka-pioraca-do-prania-do-zmywarki-moli-i2728485620.html

Jesli ktoras z Was cos slyszala o tym wynalazku napiszcie prosze 🙂

Gosiaczek - udanych zakupow i nie zmarznijcie

MajaCh
- dom z pewnoscia robil wrazenie 🙂 fajnie jest obejrzec takie wnetrza, chociaz osobiscie raczej wole nowoczesny styl

• Mamusie
Cześć Babolki 🙂

Cywilizacja wróciła 🙃 W końcu mogę spokojnie pobuszować po necie 😜

Niby narzekacie na puchy forumowe,a ponad 20 stron do nadrobienia 😮
Trochę poczytałam 🙂 temat o zimowych zakupach był...
Ja kupiłam Olkowi zimówkę w Zarze, z puszkiem 😜 Wygląda jak miś panda 😁 jeszcze tylko kozaczki i zimo witaj 🙂 Chociaż za oknem już parę cm leży 🙃 Mąż też sobie kurtkę kupił, też w Zarze, fajne tam rzeczy mają, zmieniam zdanie 😜 Tylko ja z ręką w nocniku zostałam 😮 jak zwykle zresztą, S wykupione 🤢 😠

Poza tym Olek zagilany w dalszym ciągu,ale już zdrowszy, temp. nie ma,więc na spacery wychodziliśmy ☺️ a dzisiaj bał się śniegu i krzyczał ,,beee" 🙂

W między czasie mojej nieobecności miałam znów zjazd w szkole, ambitnie uczęszczam na zajęcia 🙂 Poznałam też bardzo fajną dziewczynę z moich okolic,która ma 10-cio msc.córę,więc temat woda płynie... Byłam też na małych baletach, zresetowałam się psychicznie 🙂

Oprócz tego jeszcze z miesiąc i wyprowadzka do nowego domku 😜 🤪 🤪 🤪
Łazienka się układa 🙂

Wercia wracając do Waszej sytuacji firmowej, nie ma spraw bez wyjścia. Na pewno czasu potrzeba,ale też Mąż może walczyć z ojcem! Ojciec kasę bierze,a dla drugiego wspólnika nie ma??? Nie rozumiem tego... A Mąż to co? Fundacja charytatywna na rzecz rodziny??? Takich wyzyskiwaczy nie brakuje, niestety...

Zajrzę później,bo muszę obiad upichcić 🤨 Buziaki 😘

• Mamusie
Witam wieczorkiem

Niedawno wróciliśmy Lenka juz śpi 🙂 Zakupy nawet udane choć tylko Lenka obkupiona 😉 kupiłam te buty są śliczne http://allegro.pl/nowosc-buty-ecco-mimic-dla-dzieci-r-21-i2709492389.html i super na nóżce wyglądają 😜 no i ciuszki w Cubusie po przeceny były ☺️ 😜 Jeszcze tylko kurtkę zimową Lence muszę kupić 😉 ale to już u mnie w Galerii.
Tak naprawdę w sklepach z butami dla dzieci niewielki wybór 🤢 chyba większy na internecie no ale przynajmniej mogłam zamierzyć Lence 😉

A powrót to była masakra sypało że ledwo było coś widać w Grójcu to jakiś armagedon tylko wyjechaliśmy z Warszawy a tu jeden samochód w rowie uderzył w przystanek za chwilę kolejny samochód w rowie na SB radiu słyszymy że przed Grójcem dwa tiry zatarasowały drogę wiec objazdem przez Grójec, jak zjeżdżaliśmy ze ślimaka na E7 mało osobówka w nas nie walnęła bo ją zarzuciło 😮 w końcu wróciliśmy na E7 a tam kolejne cztery tiry na trasie stoją. Dobrze że mamy terenówkę i napęd na cztery koła więc powolutku minęliśmy. Jak dla mnie to za duży stres tylko modliłam się żeby dojach bezpiecznie a tu Lenka jeszcze dokazywała 🤢 Na szczęście przed Radomiem już było ładnie zero śniegu.

wercia nie słyszałam o tym więc nie doradzę 😉

emiliaeem ja tam w Zarze nic dla siebie nie mogę znaleźć ale dla Lenki to co druga rzecz mi się podoba 🙂 Zazdroszczę baletów ja wybieram się dopiero 9 listopada 😉

Gosiaczek no wlasnie Warszawe ostro zasypalo.....sliczne buciki takie leciutkie sie wydaja napewno bedzie sie Lence fajnie biegac . Ja chyba za 3 tyg kraj odwiedze 😁 wiec tez musze malej zimowe wysokie kupic zeby juz w Pl nie latac. Sama z Zuza polece. 🙂 i wiekszosc czasu bede w Wawie u siostry, troche rodzicow i tesciow odwiedzic. Oni jeszcze nie wiedza tylko siostra bo w sumie ona na to wpadla, fajnie,ze do Modlina sa teraz loty wiec mam bliziutko z Bristolu a stad do Bristolu tylko 30-40 minut drogi. 🙂 Tylko dojazdy pozalatwiac bo nie wiem czy maz nie bedzie pracowac w te dni, wiec musze miec kogos awaryjnie , ciesze sie i boje bo z mala sama nie lecialam ona jeszcze nigdy samolotem, wiec bedzie stresssssss.
Wercia ja nie wiem co to jest to co wrzucilas linka :P nie znam sie wogole heh.
A tak poza tym to mala wczoraj nadmuchala w chusteczke,wziela ja sobie ze stolu (a ma katarek lekki) i po prostu na nia nasmarkala!!! bylismy baaardzo zszokowani i zachwyceni jak podlapala moje zachowanie bo ja ostatnio ciagle z chusteczkami nierozlaczna bylam, nawet probowala wytrzec na koniec ale to juz troche rozmazala :P

• Mamusie
Hej Dziewczyny!!!

Weekend mija Nam ok

Od rana u Nas biało.

Dzisiaj juz wbijalam Patryka do kosciola w zimowe ciuchy - kombinezon, zimowe buty, czapa, szalik i rekawiczki
Oczywiscie najbardziej niecierpi rekawiczek 😉
I tutaj musze pochwalic nasze buciki z Bartka - super sa!!! membrana dziala zgodnie z przeznaczeniem - jak sciagłam
Patrykowi buty to nozka suchuteńka - nie zgrzana, nie spocona 🙂 🙂 🙂

Za to "membrana" (czyli brak membrany) w moich butach z Daichmana spowodowala ze wrocilam z mokrymi skarpetami 😠

Pierwszy raz od roczku bylismy w srodku kosciola, cali mokrzy od tego co on bedzie robil
Ale widac sie troche speszyl taka liczba ludzi bo tylko chrupka za chrupka, picie i troszke pochodzil
Troche tez oczywiscie pomarudzil...

emiliaeem -
super ze juz masz dostep do neta, brakowalo Nam Ciebie
miło jest miec kolezanke " w temacie" - czyli z dzieckiem w zblizonym wieku, mozna nadawac na tych samych falach

Gosiaczek
- u Was jak zwykle zakupy udane, sliczne buciki - widac ze porzadne
droge mieliscie stresujaca, dobrze ze szczesliwie dojechalisci

MajaCh
- no pewnie przyjezdzaj do Pl, odwiedziny zawsze wskazane
A u Nas tez smarkanie do chusteczki sie odbywa - a potem traktuje ta chusteczke jako wielofunkcyjna -hehe czyli podloga, butla itp 😜 😜 😜

czekamy na fote fryzurki

• Mamusie
Witam

I mnie też coś gardło pobolewa i kicham ach te zarazki 😠

Maja czekam na foto 🙃

wercia super ze buciki się sprawdziły ja sobie kupuję buty w CCC Lasocki i też polecam 🙂

a tu Lenka w czapce dodam że jest brązowa 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/29/pagekah.jpg/][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/7877/pagekah.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

a tu dzisiejszy zakup, kurteczka była od razu z szaliczkiem 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/339/dsc0017fmx.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/5796/dsc0017fmx.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Dziewczyny a wy gdzie się podziewacie chyba Was nie zasypało
😜

Dookladnie Gosiaczek czapa wyglada na zdjeciach jak czarna dopiero jak przeczytalam,ze jest brazowa to widze odcien, no i co 😁 my czekamy na IDENTYCZNA tylko czerwona juz dlugo z tych Chin do mnie leci hehehe
kurteczka tez swietna 🙂

• Mamusie
wercia dobrze że ty jesteś bo musiałabym pisać sama ze sobą 😁 a co do czapeczki to właśnie widzę że wyszła na zdjęciach jakby była czarna dlatego piszę że jest brązowa a raczej to ciemny brąz 😉

Lenka padła ze zmęczenia nawet kaszki nie zjadła może przez sen spróbuję ją nakarmić 😉

o i Maja też jest 🙂 to jak przyjdzie czapeczka to zrób Zuzi zdjęcie i wrzuć na forum 😜

• Mamusie
ja też jestem 😜

Oluś miał dzisiaj gości, 2,5 letni kuzyn i miesiąc starszą od Olcia kuzynkę 🙂 Szalał jak nakręcony,a jaki prowader z Niego 😁 Popisówę strzelał,że ho ho 🙂
W pokoju pobojowisko, tornado przy tym to pikuś 😮 wszystkie zabawki wywalone z pudeł 🤪

Gosiaczek jak Lenka pozuje 😁 Pocieszka Mała 🙂 Jest tak uderzająco podobna do mojej chrześnicy 🙂 śliczna Dziewczynka 🙂

• Mamusie
Halo halo!!!

A ja skrobie Dzien Dobry!!!

Dzis u Nas kolejny zimowy dzien
Patryk konczy pic mleko takze zaraz znikam

Dzis maz pojechal z ojcem pozalatwiac sprawy = jednym autem - 4 godz jazdy w jedna strone - minimum - czyli min. 8 h w aucie razem, atmosfera pewnie bedzie taka ze siekiere sie da powiesic w powietrzu 😜

• Mamusie
Witam

Ja niewyspana a tu jeszcze taka senna pogoda 🤢 Lenka tak w nocy jęczała że ja co chwilę się budziłam 🥴 No i wstaje o 7 😠

Maja u mnie to samo jak mąż mnie zdenerwuje to jak dla mnie może w pracy siedzieć 12 godzin 😜

wercia może to będzie 8 h milczenia 😉

Lenka właśńie zasypia to i ja się położę bo potem ona będzie jak nowo narodzona a ja dętka 😉

• Mamusie
A u Nas snieg sypie coraz bardziej

Patryk zasnal ale nie spodziewam sie za dlugo pospi
Od srody zeszlego tygodnia spi kazdego dnia tak samo - pospi z pol godz a potem ryczenie odstawia
i najczesciej konczy sie na kocu w moich rekach - hehe ja sie cofam, przedtem tego nie robilam
rzadko kiedy dospi potem w lozeczku

Juz wrzeszczy............

• Mamusie
witam!

my znów nawał roboty i jakoś czasu nie było 🙂 spotkanie miałam ze studiów w piątek, w sobotę spotkanie klasowe z technikum w sobotę, potem poszliśmy na disco 🙂 ale było super! wczoraj jeździliśmy po sklepach meblowych i szukaliśmy wypoczynku... no i weekend zleciał że nawet nie wiem kiedy...

Emiliaeem widze że u Was przeprowadzka na całego w tym roku 🙂 życzę żeby nam się udało 🙂 hehe

Gosiaczek Lenka jak zwykle słodka, śliczne ciuszki!

Wercia wiem że to wkurzające, bo Paulina np.nie zasniee beze mnie albo męża, musi się wtulić... i czasem trzeba z nią godzinę leżeć zanim zaśnie, tak jak np. teraz, ale z drugiej strony to takie słodkie 🙂 w sumie tylko wtedy się tak fajnie poprzytulamy, bo normalnie to ucieka 🙂

hej, u nas weekend taki sobie, spedzilismy na ogladaniu seriali leniwie. Dzis juz zaczynamy myslec o wyjezdzie cos poplanowac itd. Powiadomilismy rodzicow i tesciow. Moj tata jeszcze nie wie bo konczy prace po 22.30 wiec oszaleje z radosci bo on pieje na widok Zuzi 🙂