Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My już w domu, niedziela a ja mam zamiar sprzątać, bo wczoraj w szkole nie miałam jak. 😮 😮

Na spacerku byliśmy, bo taka super pogoda u nas, co prawda przymrozek, ale słońce świeci błogo 😜 😜

marta-lion napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Gorzej jak ktoś ma ogrzewanie podłogowe 😉
A czemu gorzej?

Hmm no czemu hehe?
Moja mama ma podgrzewane - fajna sprawa, cieplutko w nogi, a Julka nienawidzi a skarpetkach to się sprawdza.
W wakacje ojciec Kuby chce nam kupić mieszkanie swoje, więc też myślę że se założę podgrzewane 😁 😁

• Mamusie
Witam 🙂
wszystkim mamusiom i dzidziusiom życzę zdrówka 🙂
co do puzzli to wiem że są też takie szkodliwe dla dzieci i śmierdzące dlatego lepiej jak się kupi troszkę lepsze to się ma przynajmniej pewność że nie zaszkodzą dziecku 🙂
co do pełzania to nam na rehabilitacji powiedziała żebym nie pozwalała małemu na to szczególnie że Misiek nie łapie nóżek i robi mostek 🤢
miłej niedzieli

a my wróciliśmy z 2,5godz. spacerku 😉
kurcze, musimy odstawic na razie jabłko i marchewke, bo Ksawiera cos wysypało i na buzce i na pupce ... kurcze, a tak ładnie wcinał 🤨 no nic, poczekamy z tydzień i spróbujemy ponownie...

Inez to już jutro? 😮
W taki razie powodzenia, podróż się opłaci, zobaczysz rodzinę, będziesz miała chwilę odetchnienia, pewnie wszyscy będą chcieli bawić Tymka. 😁 😁

Witam!

Ja tylko wpadłam życzyć spokojnej, bezpiecznej i niestresującej podróży kochanej Inez. Trzymaj się kochana, TYmek też - dacie radę - myślami będę z Wami. Jak będziesz się stresować to pisz smsa o każdej porze.. postaram się Ciebie pocieszyć 🙂 No i daj znać jak już będziesz w PL 🙂

Uciekam....... bo dziś tak mnie łeb bilo, że nie wiem jak się nazywam.....
Dobranoc 🙂