Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Siehankowa na all są takie czerwone i takie szare. Ja zamiawiam Julkowi takie ala zimowe coś takiego, bądź takie. Podobają mi sie takie typu emu.

oo, fajne te czerwone i te drugie emutki za 19.90 🙂 ale przemyslałam i jednak trampeczki to na wiosne zakupie, a teraz to za czyms cieplejszym trzeba sie rozglądać 😉
musze ksawierowi zmierzyć długosc wkładki z buta, bo niby nosi rozm. 3-6mies, ale wiadomo, że co but to inna rozmiarówka 🙃 ja dostałam od siostry fajne kozaczki, ale niestety juz sa za małe... Nieżle, Ksawier ma dop.3,5 miesiąca a juz z 4par butow wyrósł 😁

Ja Julkowi mierzyłam stopę 10,5 cm. 🤢 😁 Ale buty wcześniej miał z 2 pary, nie założyłam mu jescze, bo za duże, ale za to miał tyle czapek, niektórych nawet nie zdążyłam założyć i już małe. 😁 Te dzieciaczki tak rosną, że to jest szok 😮

ojj, rosną jak na drożdzach 😁 jeszcze troche a ksawier przestanie mi sie w gondoli miescić 😮 a jest dosyc duża, bo ma 86cm 😮

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Siehankowa na all są takie czerwone i takie szare. Ja zamiawiam Julkowi takie ala zimowe coś takiego, bądź takie. Podobają mi sie takie typu emu.

oo, fajne te czerwone i te drugie emutki za 19.90 🙂 ale przemyslałam i jednak trampeczki to na wiosne zakupie, a teraz to za czyms cieplejszym trzeba sie rozglądać 😉
musze ksawierowi zmierzyć długosc wkładki z buta, bo niby nosi rozm. 3-6mies, ale wiadomo, że co but to inna rozmiarówka 🙃 ja dostałam od siostry fajne kozaczki, ale niestety juz sa za małe... Nieżle, Ksawier ma dop.3,5 miesiąca a juz z 4par butow wyrósł 😁

Ja Julkowi mierzyłam stopę 10,5 cm. 🤢 😁 Ale buty wcześniej miał z 2 pary, nie założyłam mu jescze, bo za duże, ale za to miał tyle czapek, niektórych nawet nie zdążyłam założyć i już małe. 😁 Te dzieciaczki tak rosną, że to jest szok 😮

ojj, rosną jak na drożdzach 😁 jeszcze troche a ksawier przestanie mi sie w gondoli miescić 😮 a jest dosyc duża, bo ma 86cm 😮

Hehe nasz Julek jest zaś długaśny, a chudy. Jak ma na długość dobre, to szerokie. 68 ma już przymałe, a 74 niektóre ok, niektóre więszke. Ja też się obawiam czy mały się zmieści w zimę w wózku, jak dojdzie śpiworek 😮

• Mamusie
Witajcie,troszke mnie nie bylo,cale dnie zajecie jakies juz nie pamietak koedy kompa odpalalam,leze w lozku i z tel pisze.u nas ok, malaz dnia na dzien coraz wiecej zjada choc to jest kilka lyzeczek,dajr jej zupki i owoce. No i Martys sie juz na calego czolga po calym lozku muse zastawiac poduchami i ost nam spadla z lozka nic sie noe stalo ufff.a mnie ost tak plecy bola ze szok czuje sie zmeczona:-( no nic dobranoc :-*

Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Hehe nasz Julek jest zaś długaśny, a chudy. Jak ma na długość dobre, to szerokie. 68 ma już przymałe, a 74 niektóre ok, niektóre więszke. Ja też się obawiam czy mały się zmieści w zimę w wózku, jak dojdzie śpiworek 😮

ksawier tez juz niektóre 74 ma ciuszki, ale tez duzo od rozmiarówki zalezy. Dostał np. po małej mojej siostry pajacyki (chyba z tesco) i one niby na długosc są takie na styk (68), ale za to rozchodzą sie na brzuchu i same sie rozpinaja 😁 😁 😁

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

ksawier tez juz niektóre 74 ma ciuszki, ale tez duzo od rozmiarówki zalezy. Dostał np. po małej mojej siostry pajacyki (chyba z tesco) i one niby na długosc są takie na styk (68), ale za to rozchodzą sie na brzuchu i same sie rozpinaja 😁 😁 😁

Juelk jak się uorodził to nosił sweterek 74 😁 A leżał odłożony i z głupoty go wzięłam, tak to by przeleżał i był już za mały. Zresztą z wieloma rzeczmi tak miałam, dobrze że zerknęłam. 😁

Fajne są te pajcyki - mikołaje, elfy, renifery.
Podoba mi się też taki co Ksawi chyba miał, tego Devilka, widziałam je w smyku, ale nie było rozm. same małe i kosztował chyba 50/60 zł, a na all znalazłam za 25zł, nowy bez metek. 🤪

ja devilka dostałam, zresztą jak prawie wszystkie ciuszki 😉 w życiu nie dałabym 50zł za pajacyka 😜
nie wiem czy kojarzysz stronke szafka.pl - tam mozna naprawde duzo fajnych tanich rzeczy upolować 😉

No ten Devilek drogi, ale słodziutki. Mi kuzynka dużo z Anglii wysłała, bo tam w Primarku tanie, ja nie miałam za bardzo po kim dostać 🥴 Ja jakoś nie mam spania. Kuba poszedł na piwo z kolegą, a ja miałam zamiar poczekać na niego 😁

No, ale też uciekam. Spokojnej nocki 😘

Ps. Szafę kojarzę, ale nie wiedziałam, że jest szafka. 😜 🙂

• Mamusie
Mamusie kochane jak już jutro wstaniecie i zasiądziecie na forum 😜 to możecie odpowiedzieć mi na pytanie jak często i ile jedzą Wasze maleństwa? Pytam zarówno mam karmiących piersią jak i mm, bo ja stosuję karmienie mieszane.
Mąż wrócił niedawno z pracy, malutek obudził się na karmienie i coś marudzi, chyba będę musiała go przejąć.

DOBRANOC 😘

Dzień dobry 🙂

Inez Julek jadł co 3 - 3,5 h. Zazwyczaj 5 razy po 120-150ml. Ale wczoraj to jadł co 2,5 a nawet 2 i to po 150ml.

Teraz muszę się zabrać za sprzątanie i robienie sałatki, dziś mają nas odwiedzić ciotki Kuby. 😁 Już się boję 😁 😁

Witajcie 🙂

U nas super nocka, wyspałam się że hoho 🤪 a rano Tosia powitała mnie kupką zrobioną na moje ręce 🤢
Inez u mnie podobnie jak u Ann w dzień Tosia je co 2-2,5-3godz chociaż ja staram się żeby co 2 nie jadła a w nocy zależy raz aż 7godz nie jadła nie wiem od czego to zależy....

My po śniadanku, znowu walą u mnie młotami....a ja idę posprzątać wszystko z klatki bo dzisiaj facio przyszedł robić....co byśmy na Święta jak ludzie mieszkali bo póki co pokoje są ale klatka rozgrzebana i wiecznie coś tu trzeba robić....skarbonka bez dna........

Co do bucików śliczne ja póki co mam takie piękne kozaczki z Nexta ale nie wiem czy ubiorę bo kombinezony też są z bucikami......

Miłego dzionka idę do roboty 🤢

• Mamusie
Paninka napisał(a):
ann ja mam pytanie do Ciebie...zakładasz cos pod ta czapke z warkoczami? moja jest dosc ciasno robiona ale boje sie zeby Lilki nie przewiało...a z drugiej strony nie chce jej przegrzac i nie mam pojecia czy jakas bawelniana zalozyc pod spod ☺️ ☺️ ☺️

Wiesz, ta moja to ma dziurki, więc pod spód zakładam cieniutką czapeczkę bawełnianą, taką jak się dzieciom po kąpieli zakłada, żeby jej do uszek nienawiało 🙂