Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My dziś na szczepieniu byłyśmy.Pranie, sprzatanie i nie mialam nawet chwili, aby zajrzeć do Was 😞
U nas szczepienie spoko tylko Nadi jakoś do tej pory usnąć nie może 😞 Waży 5760 czyli mieści się w dolnej granicy.Jakoś mało kontaktowa dziś jestem więc mowię dobranoc i gaszę światlo bo nie zgasiłyście 🙂

Oj te chłopy 😠 😠 😠 Daniela - trzymaj się...... może kiedyś ktoś jednak wymyśli zastrzyk z rozumu dla mężczyzn.....

No to ja gaszę lampkę nocną

Śpijcie dobrze 😘 😘 😘

Łał, nie wiedziałam, że będzie taki odzew:
Diviana i Madalena - już wiedzą co dostają
Paninka - czerwoną i oliwkową
Kornelka - czarną i czarno-białą
Foga - indygo i małą beżową z kwiatkiem.
Wyślijcie mi swoje adresy to zapakuję torebusie w pudła i wyślę w świat. Niech wam się dobrze noszą 😉

Inez napisał(a):
Dziewczyny mam szybki przepis na grzanki:

Kupuję chleb tostowy, smaruję pesto (to cała tajemnica smaku), kładę chudą wędlinkę, na to ser i sru...do piekarnika na dosłownie parę minutek. Pychota mówię Wam 😜

O super, to ja sobie jutro zrobię. Łatwo i szybko. A pesto czerwone, zielone czy obojętnie?

Andzelika, juz nikt ci nie wykupi tych bucików, bo ja je kupiłam 😜 podaj mi swój adres, to napisze babce zeby przesłała na twój adres 🙂

a teraz biore sie za dalsze czytanie 😉

marta, julka boska 🤪 i tak łatwo nie oddamy jej szymkowi 😁 😜

jo-aneczka i diviana, ja chętnie obejrze torebki i sukieneczki 😉 chociaz ani w jednym ani w drugim nie chodze 😜 ale "a nusz" sie skusze 😉

• Mamusie
jo-aneczka bardzo dziękuję 😘 Masz oklaska 🙂
Inez szerokiej drogi 🙂 nie martw się, Tymuś będzie spał spokojnie, zobaczysz. Trud podróży ma też swoje uroki i obyś je znalazła. Poznasz kraj przez okno co prawda ale jednak. Oj bajki na dobranoc piszę a Ty mówisz, że spac nie idziesz 🙂 Połóż się chocby na kilka minut, tak żeby ciało odpoczęło 🙂 Życzę Wam powodzenia 🙂
Magda na sierpnióweczkach podałam inny adres email, wpisz zamiast tego który jest, bo ja tam ani razu nie weszłam 😉 🙂 I przepraszam za cały ze mną ambaras 😜
DOBRANOC światło zgaszone 🙂

Siehankowa supeer dziękuję 😘 😘 A się tak stresowałam, na all są, ale za 3 dychy + przesyłka. To jest różnica. Wyślę Ci na sierpniówkach adres i podaj mi jej nr. konta bankowego to zrobię przelew. Jeszcze raz dziękuje 🤪 😘

Inez też bym się stresowała, ale trzymam mocno kciuki za Tymka żeby przetrwał bezproblemowo tą podróż i za mamę, żeby mniej się stresowała. 😘

A takie fazy ze spaniem to ja miałam, jak wyszłam ze szpitala i Julek się w nocy co godzinę budził - nie spałam do 3, bo twierdziłam że się nie opłaca skoro zaraz i tak mam wstać, potem padałam jak trup.

• Mamusie
Marysia położona pytanie ile pośpi? 🙂
podjełam dziś decyzję-KONIEC ZE SŁODYCZAMI-każdego rodzaju!!!bo ćwiczę i guzik z tego cielska nie ubywa 😠 😠 😠a wredna teściowa jeszcze daje nam słodkości do pokoju(wielce lubiąca się dzielić)a ja jak widzę to nie potrafię nie zjeść 😞Myśli chyba, że mnie doprowadzi do takiego stanu w jakim ona jest(wielka jak hipopotam) 🙂no nic żadnej pewnie już nie ma więc monologu nie będę ciągła 🙂
DOBRANOC I UDANEGO DNIA JUTRO 🙂zajrzę dopiero wieczorem, wiec znów nie będę wiedziała co pisałyście 😞

• Mamusie
Cześć Mamuśki 🙂
kurcze jak nie miałam komp to miałam czas a jak mam komp to nie mam czasu dla was 😞
Nie mam szans nadrobić zaległości ale mam nadzieje że u Was i waszych maleństw wszystko ok 🙂 bo u mnie masakra jakaś 🤢 Michał przez tydzień nie przytył ani grama 😞 czyli to nie wina żelaza i mam go dokarmiać ale Michał nie chce wogle butelki 😞 nie wiem co mam robić jak daje mu butle to się napina, płacze 😞 😞 😞 😞 próbowałam już różnych smoczków może mleko mu nie podchodzi próbowałam bebilon i nan... Przez to dokarmianie to nawet cycka nie chce 🤢 ostatnio to nawet strzykawką go karmiłam by coś zjadł. dziś zjadł popołudniu 60ml a teraz 20 ml a ile było przy tym płaczu i jego i mojego.. Może któraś z Was mi cos doradzi??? Zapomniałam dodać że w nocy to mi się budzi co 1,5 co 2 godz. myśle że to przez wieczorne dokarmianie. Tego mało to jeszcze oboje mamy takie katary że oddychać nam trudno 🤢 🤢
Jeszcze mam dwa pytania:
czy może któreś z maleństw się napina podczas brania na ręce?? coś mi się wydaje że tak nie powinno być w sumie we wtorek idziemy do neurologa ale może Wy mi coś doradzicie.
I czy to możliwe że mój pokarm jest nie wartościowy sokro się zdrowo i dobrze odżywiam mały potrafił przez 7 godz. spać i się nie budzić z głodu a do tego nie chce mm jakby był głodzony to chyba by pochłaniał mm. Kurcze już sama nie wiem... Co z moim mlekiem jest nie tak i dlaczego i czy coś moge zrobić by było lepsze??
Sorki za tyle pytań ale nie mam się do kogo zwrócić mam tylko was 🙂
Zyczę wam miłych snów i mam nadzieje że Michałowi się poprawi i częściej będę do was zaglądać 😘