Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Lilka sie obudzila i znowu okrutnie marudzila....i znalazlam sposob...rozebralam ja do naga wycalowalam i laskotalam cale cialko a na koniec przykrylam pieluszka flanelowa...ona sie odkrywala aja ja przykrywalam...az sie w glos zasmiala tak jej zabawa sie spodobala...pieszczoch moj maly...teraz za kapiel sie bierzemy

ann5353 napisał(a):
Andżelika jaka ty śliczna dziewczyna jesteś 🙂 I taka młodziutka 🙂 Kuba też 🙂
A ta śliczna malutka dziewczynka to twoja siostrzyczka?
Juliuszek cudo 😘 😘 😘

Dziękuje Ann 😘 ☺️ ☺️ Tak ta malutka z Kubą to moja siostra, ma 3 lata. 😜 🙂 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Juliuszek cudo 😘 😘 😘

Super malutka 🙂 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Juliuszek cudo 😘 😘 😘

Super malutka 🙂 🙂 🙂

Kochana jest. 😜 🙂

Już myślałam, że zamówię sobie te buty co mi Lydzia podesłała. A proces zalogowania się za szfkę w celu zakupienia czegoś trwa i trwa. Nie dość, że trzeba zrobić przelew 3zł. hehe 😁 to potwierdzenie trwa do 48h. I zanim mi konto uwierzytelnią to butków już na bank nie będzie. 😞

• Mamusie
Foga wysłałam Ci adres na maila 😘 😘 😘

jola, mapa ja na śmierć zapomniałam, że Wy fanki ''Przyjaciół'' jesteście. ☺️ Ja właśnie codziennie oglądam te 2 odcinki na tvn7. Następnym razem jak gdzieś dojrzę to obiecuję, że powiadomię 🙂 🙂 🙂

A ja dziś nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małemu ubranko mikołaja. Tzn. taki komplet czerwono-biały i czapa do tego. Założyłam mu na próbę czapę 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/847/p1611111741.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/5749/p1611111741.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
A i Lydzia ja Cię dorwę to chyba zacałuję 😁 Na razie zaklaszczę. Pomysł z leżaczkiem rewelacjaaaaa. Mały leży sobie i się patrzy jak się maluję, jak sprzątam kuchnię, jak przygotowuję obiad. Chociaż tyle mogę zrobić, bo ze spaniem nie na rękach dalej problem, ale przynajmniej mogę coś zrobić. 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Inez napisał(a):
Foga wysłałam Ci adres na maila 😘 😘 😘

jola, mapa ja na śmierć zapomniałam, że Wy fanki ''Przyjaciół'' jesteście. ☺️ Ja właśnie codziennie oglądam te 2 odcinki na tvn7. Następnym razem jak gdzieś dojrzę to obiecuję, że powiadomię 🙂 🙂 🙂

A ja dziś nie mogłam się powstrzymać i kupiłam małemu ubranko mikołaja. Tzn. taki komplet czerwono-biały i czapa do tego. Założyłam mu na próbę czapę 😜
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/847/p1611111741.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/5749/p1611111741.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Ale sliczny Mikołajek 🙂 🙂 🙂

ann5353 napisał(a):
Andżelika dziwne.. Mnie zaraz przyszła wiadomość z potwierdzeniem rejestracji i z linkiem do aktywowania konta. I nic nie płaciłam 🥴

Mi też, tylko jeśli chcesz już coś kupić to musisz podawać dane itp. potem przelać 3zł. z konta bankowego (z poczty nie przyjmują 😮 ) na którym są takie dane, jak zostały podane i z ich strony potwierdzenie trwa do 48h. 😮

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Andżelika dziwne.. Mnie zaraz przyszła wiadomość z potwierdzeniem rejestracji i z linkiem do aktywowania konta. I nic nie płaciłam 🥴

Mi też, tylko jeśli chcesz już coś kupić to musisz podawać dane itp. potem przelać 3zł. z konta bankowego (z poczty nie przyjmują 😮 ) na którym są takie dane, jak zostały podane i z ich strony potwierdzenie trwa do 48h. 😮

Aaaaa to takie buty... To o tym nie wiedziałam, bo nic tam nie kupowałam...
A jak ktoś nie ma konta z dostępem przez internet to nic nie kupi?

• Mamusie
ann5353 napisał(a):

ja tez na szafce dzisiaj sie rejestrowalam i po chwili aktywne konto mialam bez oplat 🤔ups dopiero teraz doczytalam....to faktycznie lipa, ja nie mam konta internetowego czyli i tak nic tam nie kupie 🥴

ann5353 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):

Aaaaa to takie buty... To o tym nie wiedziałam, bo nic tam nie kupowałam...
A jak ktoś nie ma konta z dostępem przez internet to nic nie kupi?

To chyba musi do banku iść. No bez sens jakiś 😮 😮 🤢

ann5353 napisał(a):
Acha może jeszcze do własnego banku lecieć żeby 3 zł przelać 🤪

No Ann najprawdopodobniej, bo jak inaczej skoro z poczty nie można, tylko z własnego konta. 🤨 😁 Masakra jakaś 😁 😁

Paninka napisał(a):
ann5353 napisał(a):

ja tez na szafce dzisiaj sie rejestrowalam i po chwili aktywne konto mialam bez oplat 🤔ups dopiero teraz doczytalam....to faktycznie lipa, ja nie mam konta internetowego czyli i tak nic tam nie kupie 🥴

Paninka przelew możesz zrobić z banku stacjonarnego w którym masz konto, ale jeżeli Twój m jest jego właścicielem to musisz jego dane przy rejestracji wpisać. U mnie np. Kuba jest właścicielem konta a ja współwłaścicielem - ciekawe czy mi przelew akceptują. 🤨 😮