Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):
kornelko nie wiem czy powinnam pytac o jakim Ty ptaku pomyslalas? 😉

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Paninka no o jakim...P T A K U ? ? ? ? 😉 🤪 Tym głównym 😉 😜 🤪

jesli mamy to samo na mysli to wszytko w jak najlepszym porzadeczku...ten nie potrzebuje ani baterii anmi innych (farmakologicznych) zrodel zasilania ☺️ ☺️ 😁 😁 😉 😉

😁 😁 Gratuluję bo sie wystraszyłam że sokół gromowładny zaniemógł 😉 😉 😜 😜 🙃 🙃 🙂 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Humorki dopisuja Wam zbereźniki kochane 🙂
My po spacerku i zakupach w pierdonce kupiłam Nadi maskotkę za 19,90 i pięknie do niej gada 🙂 Dziękuję za odpowiedzi co do zastoju mleka w piersi 🙂

Kornelka7 napisał(a):
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

jesli mamy to samo na mysli to wszytko w jak najlepszym porzadeczku...ten nie potrzebuje ani baterii anmi innych (farmakologicznych) zrodel zasilania ☺️ ☺️ 😁 😁 😉 😉

😁 😁 Gratuluję bo sie wystraszyłam że sokół gromowładny zaniemógł 😉 😉 😜 😜 🙃 🙃 🙂 🙂

Chwile mnie nie było a Wy tu już o PTAKACH!! i SOKOŁACH GROMOWŁADNYCH 😁 😁 😁 😁 Kornelka oklaska ci dałam....ależ Wy mi humor poprawiacie 😁 😁 😁

Ja byłam Gabi z przedszkola odebrać i od mamy następne graty zabrać i wiecie co.....doszłam do wniosku że ja jakaś zbieraczka jestem 😮 😮 mam kartke pocztową wujka z 1983roku 😮 😮 🤪 🤪 dodam że ja z 82r jestem heheheh............oj ile skarbów ja tu mam 😁 😁 😜

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Dziękuję Paninka tak przed ciążą wyglądałam, teraz jestem o 3 rozmiary do przodu 😠 😞 😠

loooo matko teraz zdjecie ze slubu chyba mi sie otworzylo...normalnie szczeka opada!!!! a ja i tak Ci nie wierze ze teraz gorzej wygladasz 😘 a suknia pierwsza klasa! cudna jest...moge zapytac ktory z tych dwoch przystojniakow to twoj maz?

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Kornelka i rys od razu zalapal...ja lilce zalozylam znowu 1 bo chyba za szybko lecialo...a tez karmienie 2 moment trwalo...z 1 tez kolo 20 minut

Diviana jak Ty apetycznie wygladasz 🤪 🤪 🤪 a w tej czarnej dlugiej sukni to normalnie nic tylko schrupac 🙂

Paninka załapał ale z oka go nie spuszczałam i z drżącym sercem patrzyłam bo tak mig mig i ubywało, trochę mu po bokach ciekło ale nie za bardzo i jak łykał za szybko to wyjmowałam smoka żeby odpoczął i żeby sie nie zachłysnął. Teraz w leżaczku lezy ale troszkę sie jakby złościł i paluszki ssie jakby jeszcze chciał. Może 1 załóżę i mu jeszcze dam, zjadł ...150. poprzednie karmienie o 10.50 było. Tak czy siak nie pójdzie spac jak 700 nie przekroczy i stałych pór nie mamy. mniej więcej wiem o której może chciec jesc ale nie z zegarkiem w ręku. O teraz łąpkom się przygląda i do mnie śmieje, żółwik jeden 🤪

• Mamusie
daniela napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Paninka napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka napisał(a):

🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Chwile mnie nie było a Wy tu już o PTAKACH!! i SOKOŁACH GROMOWŁADNYCH 😁 😁 😁 😁 Kornelka oklaska ci dałam....ależ Wy mi humor poprawiacie 😁 😁 😁

Ja byłam Gabi z przedszkola odebrać i od mamy następne graty zabrać i wiecie co.....doszłam do wniosku że ja jakaś zbieraczka jestem 😮 😮 mam kartke pocztową wujka z 1983roku 😮 😮 🤪 🤪 dodam że ja z 82r jestem heheheh............oj ile skarbów ja tu mam 😁 😁 😜

Takim cudakiem zbierakiem też jestem..tylko potem nic nie mogę znalezc albo się zastanawiam po jaką ch....mi to było. A od wczoraj mam fazę na wyrzucanie wszystkiego co mnie wkurza bo leży i miejsce zajmuje. I tez masz oklaska za to zbieractwo i dziękuję i w ogóle 🤪 😘

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Dziękuję Paninka tak przed ciążą wyglądałam, teraz jestem o 3 rozmiary do przodu 😠 😞 😠

loooo matko teraz zdjecie ze slubu chyba mi sie otworzylo...normalnie szczeka opada!!!! a ja i tak Ci nie wierze ze teraz gorzej wygladasz 😘 a suknia pierwsza klasa! cudna jest...moge zapytac ktory z tych dwoch przystojniakow to twoj maz?

Mój mąż to blondyn ten z kwiatkiem przy marynarce a foto z cywilniaka

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):

no tak przeciez Cie obejmuje ☺️ bardzo ladna z Was para 😘

• Mamusie
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
Diviana napisał(a):

no tak przeciez Cie obejmuje ☺️ bardzo ladna z Was para 😘

Dziękujemy, zawsze wszycsy myślą że jesteśmy rodzeństwem ☺️