Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
madalena20 napisał(a):

http://allegro.pl/sexy-bodystocking-panienski-rozmiar-uniwersalny-i1916320547.html
Foga jak nałożysz to coś 🤪 to gwarantuje Ci, że mąż już się o to postara, żeby wróciła Ci ochota na fikołki 😁 🤪 🤪 🙃

szaleństwo 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃 🤪 🤪

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

My już po krótkim spacerku ale zimno....
Właśnie mój ulubiony Pan listonosz dostarczył przesyłkę.... ale śliczna czapusia i rękawiczki te Andzelika co link do nich dałaś a miła Pani dołączyła jeszcze jedną śliczną parę nowiutkich rękawiczek 🙂
Ann a jak tam mata? doszła?
Karolcik śliczna pyzunia 🙂
zaraz doczytam co tam jeszcze naskrobałyście.....

I Bardzo proszę Jo-aneczke, Madalenę,Divianę, Foge, Justynę, Kornelkę oraz Ann o podanie swoich adresów na @ lub na sierpiówkach 🙂 dziękuję 🙂

lydziaa84 napisał(a):
a no właśnir magralena- fiu, fiu nie ma to tamto. Osobistemu pewnie "cenka" opadła. Ale w zamian coś innego sie uniosło 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
No nie moge jeszcze nie zajrzec.Uzalezniacie 😁
Kornelka pokaz tym purchawom gdzie ich miejsce 😉
ann Mariusz to twoj malz? No zobacz,mamy syna Norberta i meza Mariusza 😁 Jak nastepnym razem urodze chlopca to dam mu Igor 😁
Karolcik anioleczek z mini rozkami naz glowce 😁

Justyna a potem Hania 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
a u nas ryk 🤔 mleczka nie, herbatki tez nie, sucha pielucha oczy sie kleja odbilo sie a spac Lilka nie chce...nie wiem co sie z nia dzieje...nigdy tak sie nie zachowywala...zaraz w wozek ja zapakuje moze sie uspokoi...no ale jak sniegi spadna albo mrozy przyjda to nie wiem co zrobie...w mieszkaniu na wozek miejsca nie mam...no chyba ze [po lozku bede nim jezdzic

Paninka napisał(a):
oooo usnela...nagle wszystko jej przeszlo i jak aniolek spi 😮

a za to moja Jagoda nie chce spać.. kręci się, wierci i napina....... 🤢 zazwyczaj o 11 spała a tu zonk...... prostuję.........już śpi 😮 😮 😮 😮

a co do karmienia, to tak jak Lydzia napisała - Paloma co 4 godziny to jest super 🤪 Ja karmię co 2 lub 2,5..........

Dziewczynki, zapomniałam rano napisać........ Jakby któraś z was nie miała co robić z ciuszkami niemowlęcymi dla chłopca i chciała je oddać w dobre ręce to mam osobę, której się bardzo przydadzą.. Otóż koleżanka z klasy maturalnej mojej siostry jest w ciąży - poród w styczniu a dziewczynie się nie przelewa - wychowuje ją pani, która stworzyła dla niej rodzinę zastępczą (młoda jest z domu dziecka). Fajna nastolatka, tylko zaliczyła wpadkę i moja siostra organizuje zbiórkę ciuszków dla nich... szkoda mi jej...

Diviana napisał(a):
Daniela a Ty nie skusiłaś się na żadną zwyklejszą sukienkę, mam nadzieję że mail doszedł, bo ide zaraz na pocztę wysyłać

Divianka mi sie ta złota spodobała....ale nie ma okazji gdzie jej założyć 😞

Idę się trochę podmalować..ale to moje dziecię śpi jak zając pod miedza, co chwila się zrywa 😮 😮 😮

moniczek - a możesz zapodać stronkę do tych kosmetyków co kiedyś zachwalałaś?? Macie tam jakieś dobre kremy na zmarszczki pod oczami albo podkłady?? Bo ja zawsze z Maybelline używałam i bardzo je sobie chwalę, ale może warto coś innego spróbować??????

• Mamusie
daniela napisał(a):
Diviana napisał(a):
Daniela a Ty nie skusiłaś się na żadną zwyklejszą sukienkę, mam nadzieję że mail doszedł, bo ide zaraz na pocztę wysyłać

Divianka mi sie ta złota spodobała....ale nie ma okazji gdzie jej założyć 😞

To prześlij mi swój adres na sylwestra będzie jak znalazł