Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dobra, Jagoda przełożona do wozu.. teraz mogę skończyć kawkę 🙂 Ktoś dołącza?? A tak w ogóle to zawsze jak rano robię kawę to myślę o jo-aneczce... kiedyś pisała, że uwielbia kawę z ekspresu, świeżo zmieloną, a ja też 😉 wiec zawsze jakoś ciepło o Tobie Asia myślę parząc tę kawę 😎 😎

Ot i gadam sama ze sobą 🤪 ale mam czego słuchać przynajmniej.. na tvn24 pieprzą o expose premiera...... jak zwykle dużo gadania, owijania w bawełnę i robienie nas w balona..... Wspaniały ten nasz rząd 🙂)))

Marta - nie obejrzałam bo nic nie dostałam na pocztę, chyba, że na inną skrzynkę wysłałaś..a tak w ogóle to nie muszę przecież oglądać, skoro coś chcesz dać tej dziewczynie to biorę 🙂 NIe jest wybredna 🙂

• Mamusie
Foga napisał(a):
Marta - nie obejrzałam bo nic nie dostałam na pocztę, chyba, że na inną skrzynkę wysłałaś..a tak w ogóle to nie muszę przecież oglądać, skoro coś chcesz dać tej dziewczynie to biorę 🙂 NIe jest wybredna 🙂

Foga taki: jest nowy z metką, ja go nie wykorzystałam.

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/allegro%20ciaza/PA260256.jpg[/IMG]

• Mamusie
czesc mamusie 🙂
dziekuje bardzo za rady i informacje 🙂 jestescie kochane 😘
u nas jak nie urok to sraczka. jak michał nie chciał butli było zle jak wczoraj wkoncu zjadł porzadnie 150 ml to mielismy nie przespana noc 😞 ciagle płacze przy puszczaniu baków a z jakim wysiłkiem kupe robi 🤢 moje biedactwo
wiem ze niektore z waszych malenstw miały podobne problemy i wiem ze stosowałyscie jakies kropelki.czy mogłybyscie mi zdradzic jakie i czy sa na recepte?
z góry dziekuje i zycze miłego dnia 😘

• Mamusie
Hej 🙂
Daniela Iguś czuję się nawet dobrze - tylko marudne biedactwo moje. Zrozumiał już, że się musi dzielić mamusią z rodzeństwem szczególnie z Hanią, a wczoraj cały czas chciał żebym ją odłożyła i bawiła się z nim. A teraz jeszcze leży w łóżku.
A ja się zabieram za sprzątanie, bo jutro chrzestny Igorka w odwiedziny przyjeżdża 🙂

• Mamusie
Anya napisał(a):
czesc mamusie 🙂
dziekuje bardzo za rady i informacje 🙂 jestescie kochane 😘
u nas jak nie urok to sraczka. jak michał nie chciał butli było zle jak wczoraj wkoncu zjadł porzadnie 150 ml to mielismy nie przespana noc 😞 ciagle płacze przy puszczaniu baków a z jakim wysiłkiem kupe robi 🤢 moje biedactwo
wiem ze niektore z waszych malenstw miały podobne problemy i wiem ze stosowałyscie jakies kropelki.czy mogłybyscie mi zdradzic jakie i czy sa na recepte?
z góry dziekuje i zycze miłego dnia 😘

Anya mi lekarka kazała podawać biogaje jest bez recepty, ale ona pomogła przez ok 2 tyg potem dalej problemu brzuszkowe podawałam jeszcze espumisan w kropelkach a teraz cały czas sab simplex i to jednak najlepiej działa.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Inez super, że podróż macie za sobą i fajne wspomnienia na przyszłośc 🙂 Tymuś bedzie miał super fotki do oglądania z tej podróży 🙂 A stewardessa....niedoszkolona a szkoda.
Justyna jak babcia i Norbert?
siehankowa powiedz jak inaczej niż a foteliku nosisz Ksawiera bo ja się zastanawiam jak można inaczej i nie wiem a też mi ch...e ciężko dzwigac 7 kg plus waga fotelika przy moich 152 cm. Normalnie się boję chwilami, że go upuszczę.
daniela śliczna blondyneczka z Gabi, i wtedy i teraz 🙂 A Tosieńka brunetka i też śliczna 🙂 aaaale podobne do siebie siostrzyczki 🙂

• Mamusie
czesc dziewczyny

mnie o 3 obudzil strasznie dziwny dzwiek...okazalo sie ze Lilka okropny katar ma...az sie dusila...dobrze ze na tym brzuszku ona tylko spi to jej latwiej bylo...wpuscilam jej sol i sciagnelam...dalej usnela...teraz jak ja wzielam to az do wargi jej te glutki wyplynely 😞 😞 a wieczorem nic...nosek czysciutki miala...a w srode mamy isc na szczepienie

Dzień Doberek

U nas nocka dobra 🙂 a Tosia dzisiaj wstała dopiero przed 9 🤪 🤪 posiedziała w leżaczku, pogadałyśmy i znowu usnęła.
Pranko wstawiłam idę ogarniać chatkę i chyba kawki się napiję w nocy okropnie mnie głowa bolała i ledwo na oczy widziałĄm, wzięłam apap ale pomógł tylko na trochę......

STO LAT dla Jagódki i Ryszarda 🙂