Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ja też przesyłam buziaki dla agapurki 😘
aniolek ja najpierw podałam troszkę jabłuszka,a wczoraj i dziś marchewkę z jabłuszkiem z gerbera 🙂
co do pieluch ja używam pampersów i na razie nie zmieniam,bo boję się ze Filipowi znowu coś wyjdzie.Chusteczek nie używam,małemu przemywam pupkę wodą,bo takie mieliśmy zalecenia.Chyba,że jesteśmy w gościach to wtedy chusteczki pampers sensitive.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja już z powrotem 🙂 🙂

Aneczka taki brązowym, jakby zamszowy płaszczyk, na aguagu mam w niem zdjęcie z chrzcin. Liczyłam na zwrot gotówki, ale mi wymienili na nowy. 🙂 🙂

Marta te karnety poważnie boskie są 🤪 🙂

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
milium napisał(a):
Madziu już wysłałam parę fotek 😉
Foga a powiem Ci że mi te dady też strasznie śmierdza, ale jak je wyciągnęłam z paczki i sie wietrza to są spoko, ale kupiłam dwie sztuki z rossmanna i jestem zadowolona jak skończa mi sie dady to zmienie na rossmanna.

milium
chyba coś Ci się pomerdało z fotkami bo napisałaś, że jedno jest z prababcią ale ja tam nie widzę takowego 😮 🤔

Wybrałam i zapomniałam dodać ☺️ już dosłałam

aneczkare22 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Ja już z powrotem 🙂 🙂

Aneczka taki brązowym, jakby zamszowy płaszczyk, na aguagu mam w niem zdjęcie z chrzcin. Liczyłam na zwrot gotówki, ale mi wymienili na nowy. 🙂 🙂

To ja mam inny 🙂Ale dobrze,że wymienili na nowy 🙂
A twój men,ale wysoki 🙂

Ponad 2 metry, synuś też nie gorszy już 70 cm. 😁 😁 😁

• Mamusie
aneczkare22 napisał(a):
aniolek ja najpierw podałam troszkę jabłuszka,a wczoraj i dziś marchewkę z jabłuszkiem z gerbera 🙂
co do pieluch ja używam pampersów i na razie nie zmieniam,bo boję się ze Filipowi znowu coś wyjdzie.Chusteczek nie używam,małemu przemywam pupkę wodą,bo takie mieliśmy zalecenia.Chyba,że jesteśmy w gościach to wtedy chusteczki pampers sensitive.

dziękuje aneczkare. masz oklasaka 😁 🙂 😉

• Mamusie
aniolek82 napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):

🙂

dziękuje aneczkare. masz oklasaka 😁 🙂 😉

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
diviana ja m. xboxa na gwaizdke w zeszlym roku kupilam ( niestety bez kinekta) na poczatku gral namietnie caly czas...az zalowac zaczelam ze taki prezent mu kupilam...teraz sporadycznie wlaczy 10 minut postrzela do tych zolnierzy i wylacza 🤪 ciekawe kiedy Twojemu ta zabawka sie znudzi 😉 😉

Wiesz ja gier nie lubie ale ten kinekt to super sprawa tak się wczoraj wybawiliśmy, no zobaczymy kiedy nam zapał przejdzie 🙂

a ja mym wolala Wii
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wii
to jest mega kreatywna zabawka - dwa tygodnie po niej zakwasy miałam 🤪 🤪 🤪 🤪

My już po sesji- Szym się ładnie szczerzył do zdjęć- już nie mogę doczekać się efektów.
Oglądałam wasze fotki- wszystkie są super 🙂
Foga- dałam mu butlę i spał może pół godzinki dłużej 🙂 A ty dałaś mm?
Paninka- ja też kiedyś Szymona nagrałam jak marudził i od razu zaczął płakać jak to usłyszał
Marta-lion- karnety pierwsza klasa

• Mamusie
Paloma21 napisał(a):
Diviana napisał(a):
Paninka napisał(a):
diviana ja m. xboxa na gwaizdke w zeszlym roku kupilam ( niestety bez kinekta) na poczatku gral namietnie caly czas...az zalowac zaczelam ze taki prezent mu kupilam...teraz sporadycznie wlaczy 10 minut postrzela do tych zolnierzy i wylacza 🤪 ciekawe kiedy Twojemu ta zabawka sie znudzi 😉 😉

Wiesz ja gier nie lubie ale ten kinekt to super sprawa tak się wczoraj wybawiliśmy, no zobaczymy kiedy nam zapał przejdzie 🙂

a ja mym wolala Wii
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wii
to jest mega kreatywna zabawka - dwa tygodnie po niej zakwasy miałam 🤪 🤪 🤪 🤪

O też super, my taki mamy http://www.youtube.com/watch?v=AB-YD0HIB1U

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Paloma21 napisał(a):
foga mój jadł w dzień co 2 godziny a w nocy przesypial 6-8 godzin (w ciągu dnia było 6-7 karmień), a jak pani doktor kazała go i nie robić przerw dłuzszych niż 4 godziny, to teraz też jest 6-7 karmień w ciągu dnia i muszę go na te karmienia budzic. i jak do tej pory jadł ładnie przez jakieś 20 - 25 minut to teraz karmienie trwa 15max20 w między czasie jest usypianie i budzenie się, jakas masakra, bo ja się tylko stresuje 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Paloma ja czytałam że jak dzieciaczek ma 5 kg to już nie trzeba go wybudzać na karmienie i w myśl tej zasady ja przestałam małą wybudzać choć na początku też miałam takie zalecenie, a Dominik za mało waży?

waży 5500g, a przez 3 tygodnie przybrał tylko 250g 😞 😞 😞 😞

• Mamusie
Cieszę się ze z tym sprzątaniem nie jestem osamotniona 😁 😁 😁 😁
Pisałyście o kawie, ja dla smaku czasami lubię sobie wypć dobrą kawe w miłym towarzystwie, a karmi od czasu do czasu też popijam obowiązkowo kawowe 🤪 🤪 🤪 🤪
Andzelika jaki śliczny chłopczyk patrzy ze zdjęcia
Andzelika historia straszna, słyszałam już o różnych wypadkach z CO, ale w jacuzzi jeszcze nie 😞 😞
Inez – Tymon daje ci się po prostu wyspać
Madzia – dobrze ze z m. lepiej i dużo cierpliwości ci zyczmy
Jola – zadbaj o swoje plecki
Foga – ja używam Dady 3 na zmianę z pampersami i jest ok., ale nasze chba aż tak bardzo nie śmierdzą, bo nie zwróciłam na to uwagi wcześniej
Foga – to miłą niespodziankę dostałaś z bobovity
Lydziaa czekamy na efekty sesji
Marta jakie super karneciki
Milium a może zrób sobie kasze manna na wodzie z tartym jabłkiem, albo kisiel (na jagodach lub jakimś soku) moja mama nam zawsze tak robiła przy problemach żołądkowych
100 lat dla Tosieńki i Oliwki i duuuużo zdrowia

uff udało sie was doczytac a teraz mykamy na spacerek pułki ładna pogoda i słoneczko świeci 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Foga co do pampersów dada to Ala miała na nie uczulenie dostała wysypki na pupie i faktycznie cuchną plastikiem, ja kupiłam pampersy w carefour Helen Harper chyba pisało że produkt polski i one nie mają tej zielonej wkładki tylko są białe tak jak 2 i one dobre są choć czasem przeciekąją (bo gumki mają jakby słabsze) no ale cenowo są ok więc już wolę ją dodatkowo przebrać niż zbankrutować na pampersach.

Diviana a jak one wychodzą cenowo??