Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moniczek napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Wogóle to jestem ciekawa, która teraz z nas pierwsza zajdzie w ciążę 😁

fajnie macie 😉 a ja już nie mogę ech....no ale i tak nie mam co narzekać hihi

Może jednak się skusisz ? hehe 😁

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
moniczek napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

no ja nie mam nic przeciwko ale w tej ciąży doszło do konfliktu serologicznego i nie powinnam już "ryzykować"

moniczek napisał(a):
Andzelika napisał(a):
moniczek napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

no ja nie mam nic przeciwko ale w tej ciąży doszło do konfliktu serologicznego i nie powinnam już "ryzykować"

Mi podawano immunoglobulinę, ale czy doszło do konfliktu nie mam pojęcia. Wiem tylko, że mały ma krew +, poza tym nic więcej.

Co do śpiewaka - ja mam niebieskiego, Julek się do niego cieszy, tylko mnie palec boli od naciskania 😁 😁 😁

A do nas za chwilkę chrzestny ma przyjść....Tosia już wykąpana, zasnęła na 10min i już się obudziła.....ja nie wiem co jej jest ostatnio z tym spaniem....
co do różnicy wieku dla mnie 6lat idealnie 🙂 przy mniejszej przerwie chyba ciężko by było...... ale pewnie kwestia przyzwyczajenia

ann5353 napisał(a):
Tylko z kolei ja żadnych próbek nie dostałam.

Ja wypełniałam coś w szpitalu. Ale mi się wydaje, że może oni dziecku wysyłają tak ok.4 msc, bo wtedy zaczyna te kaszki i słoiczki wcinać. No nie wiem, ja jeszcze nic nie mam.

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Tylko z kolei ja żadnych próbek nie dostałam.

Ja wypełniałam coś w szpitalu. Ale mi się wydaje, że może oni dziecku wysyłają tak ok.4 msc, bo wtedy zaczyna te kaszki i słoiczki wcinać. No nie wiem, ja jeszcze nic nie mam.

Może faktycznie... Nie wpadłam na to 😉

• Mamusie
Witam 🙂 was nie sposób doczytać 🙂
Moniczek super wyglądasz 🙂
Mamuśki wasze maleństwa jak zwykle przeuroczek 😘
chrym mamuśkom i maluszkom życzę zdrówka.
My dziś byliśmy u neurologa okazało się że mały ma asymetrie i czeka nas rehabilitacja 😞
ja ostatnio dokarmiam małego mm powiedzcie mi czy jak mały nie robi już 3 dni kupy to normalne?
a i co najgorsze Michał przez to dokarmianie strasznie mało je 🤢 nie wiem co mam robić 😞 dziś zjadł w sumie 140 ml i troche piersi 🤢 dziwne bo się nie domaga. A jak chce mu dać to ryk...
Czy mogłabym jeszcze prosić o stronkę sierpnióweczek bo po kupnie kompa nie mam jej już w ulubionych? Z góry dziękuję 🙂

• Mamusie
Anya napisał(a):
Witam 🙂 was nie sposób doczytać 🙂
Moniczek super wyglądasz 🙂
Mamuśki wasze maleństwa jak zwykle przeuroczek 😘
chrym mamuśkom i maluszkom życzę zdrówka.
My dziś byliśmy u neurologa okazało się że mały ma asymetrie i czeka nas rehabilitacja 😞
ja ostatnio dokarmiam małego mm powiedzcie mi czy jak mały nie robi już 3 dni kupy to normalne?
a i co najgorsze Michał przez to dokarmianie strasznie mało je 🤢 nie wiem co mam robić 😞 dziś zjadł w sumie 140 ml i troche piersi 🤢 dziwne bo się nie domaga. A jak chce mu dać to ryk...
Czy mogłabym jeszcze prosić o stronkę sierpnióweczek bo po kupnie kompa nie mam jej już w ulubionych? Z góry dziękuję 🙂

proszę http://sierpnioweczki2011.npx.pl/news.php

• Mamusie
Mapa ja też miałam zamiar kupić koszulę z kamizelką, ale stwierdziłam ze możebędzie mu za zimno i zdecydowałam sie na zestaw ze sweterkiem, a kamizelkę mam, wiec jakby co to bym go przebrała.
Daniela Tosieńka śliczności, te drugie zdjęcie jest super z tym białym napisem, zresztą pierwsze też ale jakbym była chrzestną to wolałabym dostać to drugie zdjęcie, pasuje na każdą komodę lub kominek 😉
Co do próbek to dostałąm jonsona, a i wypełniłam bobovitę to może też coś dostanę, na stronce hippa sie zalogowałam ale narazie cisza, aha no i z bebilona dostałam pluszowego misia polarnego.
A drugie dziecko to ja nie wiem czy sie zdecyduję, a jęsli już to tak jak Daniela po 6 latach, moja siostra jest młodsza o 6 lat, ale teraz super sie dogadujemy.
A co do jajek mój Witko też miał takie jajka że hoho, mój m wszystkim mówił ze to po nim takie duże odziedziczył- jasne haha.