Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
lydziaa zdjęcie cudne.

A u nas płacz i marudzenie od jakiejś 16 godz i wogóle jeść nie chciała wykąpaliśmy już ją i też nie chciała jeść poszła spać, ale ja zmęczona jestem niby nie długo a jednak i plecy mnie bolą 🥴
Nie wiem czemu jeść nie chce posmarowałam jej dziąsełka już dwa razy tym dentinoxem, bo wkładała prawie całą rękę do buzi.

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jolajola81 napisał(a):
Inez napisał(a):
jola zdjęcie doszło 🙂 Świetnie to wygląda jak córcia ledwo co na świat przyszła a już piąstka w buzi 😁 I Ty wyglądasz na szczęśliwą, zmęczoną, ale szczęśliwą 🙂 Ja wyglądałam jak wielki hipcio z napuchniętą twarzą 😜

No ja od 3 w nocy nie spałam bo odeszły mi wody, a urodziłam po południu a jak rodziłam to mówiłam im wszystkim, że spać mi się chce 😉

To podobnie jak ja, zaczęłam o 2 w nocy a urodziłam po południu. Jak już Tymcio był z nami to pragnęłam tylko zjeść i iść spać 😁

• Mamusie
Inez napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Inez napisał(a):
jola zdjęcie doszło 🙂 Świetnie to wygląda jak córcia ledwo co na świat przyszła a już piąstka w buzi 😁 I Ty wyglądasz na szczęśliwą, zmęczoną, ale szczęśliwą 🙂 Ja wyglądałam jak wielki hipcio z napuchniętą twarzą 😜

No ja od 3 w nocy nie spałam bo odeszły mi wody, a urodziłam po południu a jak rodziłam to mówiłam im wszystkim, że spać mi się chce 😉

Hehe ja o 1:00 w nocy poszłam spać, o 2:00 pisałam już sms do Magdy że mam skurcze 🙂 a o 6:00 miałam już Julkę na brzuchu 🤪 🤪 🤪
To podobnie jak ja, zaczęłam o 2 w nocy a urodziłam po południu. Jak już Tymcio był z nami to pragnęłam tylko zjeść i iść spać 😁

Ja w trakcie porodu wysłałam Kubę, żeby mi kg. bananów kupił - pojechał, jak wrócił to już nie byłam w stanie jeść, jak wywieźli mnie z sali to się tak na nie rzuciłam, położna mnie opieprzyła, że 2 h po mogę jeść. A co do spania, to urodziłam o 19.20 a poszłam spać kolo 3 i to z przymusu, taka podekscytowana byłam 😁 😁 😁

jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Lydzia no fota pierwsza klasa 😉 😉

Moja mama właśnie dzwoniła, że zakupiła mi tusz, i nie wiem jakim cudem wiedziała, że mi się kończy - jasnowidz 😁 😁 😁

Jaki drogi 😮

Jola ona go kupuję - 50 %, bo Jej koleżanka z Francji je wozi i taniej są.

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Lydzia no fota pierwsza klasa 😉 😉

Moja mama właśnie dzwoniła, że zakupiła mi tusz, i nie wiem jakim cudem wiedziała, że mi się kończy - jasnowidz 😁 😁 😁

Jaki drogi 😮

Jola ona go kupuję - 50 %, bo Jej koleżanka z Francji je wozi i taniej są.

aha

• Mamusie
Inez napisał(a):
MNIAM MNIAM 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/528/p211111151202.jpg/][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/6751/p211111151202.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

dziecki to wszystkie są podobne do siebie moja też całąrączkę zjada 😁
Fajna fotka

Kurcze do R dzwonił szef, że jednak musimy iść na tą impreze:/ Szym pierwszy raz zostanie z ciocią, no i jeszcze nie mam w czym iść 😠 Dobrze, że mały mm toleruje

dzięki za miłe słowa o fotce- już reszty nie mogę się doczekać

Andzelika napisał(a):
Lydzia ile kosztuje taka sesja, jeśli mogę wiedzieć ?

Ta dziewczyna co mi robi ona się dopiero szkoli- za pierwsza płaciłam 30 zł a teraz chciała 5 zł za 3 ujęcia, ale dałam jej 10zł i stwierdziła, że zrobi mi więcej

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Lydzia ile kosztuje taka sesja, jeśli mogę wiedzieć ?

Ta dziewczyna co mi robi ona się dopiero szkoli- za pierwsza płaciłam 30 zł a teraz chciała 5 zł za 3 ujęcia, ale dałam jej 10zł i stwierdziła, że zrobi mi więcej

O kurcze 🤪 🤪 Ja też muszę się zorientować, ile u nas kosztuje.
Mam też koleżankę co kończy fototechnika, ale jakoś nie umiem jej złapać. Hmmm ciekawe czy tez ma taki talent 🤨

Teraz patrzę w necie ile kosztuje ta szczepionka Synflorix na te pneumo - 180 zł. Więc, jakby ktoś sam kupował było by taniej. A jak pytałam to powiedziała, że oni sprowadzają, bo nie wiadomo z jakiego źródła ktoś kupi 😮

Andzelika napisał(a):
Lydzia czytałaś może http://www.mzoz.zory.pl/ można już w naszym szpitalu rodzić z zzo.

Ja nawet nie zdążyłam gazu niuchnąć, tak szybko poszło 🙂 a jakoś do zzo nie jestem przekonana- kiedyś oglądałam w tv jak znieczulali babkę i od tamtej pory jak złyszę o znieczuleniu to sztywnieję 🙂 nie lubię igieł