Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Eh kolejny temat rzeka.Ale spokojnie Kornelka..relaks 🙂 bo sie zdenerwowalas 😘
Porozmawiaj...jasne...jeszcze sie nie zdarzylo zebym z proboszczem normalnie rozmawiala.Juz z nim na ost koledzie wymienilam kilka zdan..

🤪 🤪 🤪 🤪 wypisz wymaluj 🤪 🤪 🤪 🤪
U Karolci widzę jakiś normalniejszy jest 🙂

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł, ale my akurat za darmochę więc dokładnie Ci nie powiem.

Marta trzeba było mówić wcześniej, nawet sobie nic nie kupiła tylko bratu Kuby na urodziny sweterek w H&M 😜 😜

KarolciK współczuję, my w tym roku idziemy do teściowej na święta i jestem tak załamana, że z mamą i innymi nie spędzę. Masz buziaka 😘 😘 😘

Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule.
Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł

Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami..

Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule.
Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie

Tak czy siak biorą pieniądze za posługę Bożą a nie tak powinno byc. Rysku jednym okiem śpi. Poprawka...spał.... gromadził siły 🤪

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł

Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami..

Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜

Aaa dzięki za wyjaśnienie. Sory ale przeraziło mnie to jeszcze bardziej. E tam, nic nie rozumiem dlaczego tak jest, jak jest 😮
Wózek zajefajny 🤪 🤪 Corka podobny miała tzn ja dla córki jak mała była 🙂 Wiklinowy i czerwony ale nogami zrobiła dziurę, wypchała jak nogami kopała 🤪 Cena...też fajna 🤪

Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂
Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone?
Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮
M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉

Justyna891 napisał(a):
Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone?
Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮
M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉

tak inne nie wiem dlaczego na tamtym wychodziły mi niebieskie włosy 😮 😮 😮 a format 10x15
oj ja bym tez sie piwka z soczkiem napiła..mmmmmmmmmmm

moje chłopaki juz spią, a ja doczytałam was na szybko 😉
dziękuje wszystkim za życzenia 😘 i dla lydzi i milium również śle imieninowe buziaki 😘
a dla dzisiejszych solenizantów 100lat 🙂

marta, a gdzie ty chcesz mi moją synową porwać???? fotki super - niezła gimnastyczka z Julci 🤪 noi foteczki naszych 3 sierpniaczków tez rewelacyjne 🤪

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):

Fajnie masz 🤪 Ja szampana wypiłam ale już wietrzeje, wywietrzał właściwie 🤪
Daniela ja to nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko zrobisz, no tak zorganizowana jesteś że w szoku jestem 🤪 Aż Ci zaklaskam 😘 I jeszcze na all gmerasz przed imprezą 🤪

oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️
Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️
siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie...

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️

Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂

Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):

Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉

Kornelka7 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a książke zaraz wysyłam 🙂

Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️

pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂
a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):

Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉

Urodziny 🙂

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
siehankowa napisał(a):
a książke zaraz wysyłam 🙂

Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️

pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂
a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁

Siehankowa ten co na sierpnióweczkach jest wpisany 🙂
Ach o ząbkach zapomniałam... fajnie wyszło, bo jakby je miał ale nie zakodowałam, żebys pisała że juz ma wiec sie zdziwiłam jeszcze bardziej 😁 A jakby on na foto modela zastartował??? Przegoniłby wszystkich 🤪