Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Eh kolejny temat rzeka.Ale spokojnie Kornelka..relaks 🙂 bo sie zdenerwowalas 😘 Porozmawiaj...jasne...jeszcze sie nie zdarzylo zebym z proboszczem normalnie rozmawiala.Juz z nim na ost koledzie wymienilam kilka zdan.. 🤪 🤪 🤪 🤪 wypisz wymaluj 🤪 🤪 🤪 🤪 U Karolci widzę jakiś normalniejszy jest 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł, ale my akurat za darmochę więc dokładnie Ci nie powiem. Marta trzeba było mówić wcześniej, nawet sobie nic nie kupiła tylko bratu Kuby na urodziny sweterek w H&M 😜 😜 KarolciK współczuję, my w tym roku idziemy do teściowej na święta i jestem tak załamana, że z mamą i innymi nie spędzę. Masz buziaka 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule. Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ooo popatrzcie jaki wózek i ta cenka.... http://allegro.pl/jarfex-irys-ekskluzywny-wozek-wiklinowy-spacerowy-i1957171023.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule. Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie Tak czy siak biorą pieniądze za posługę Bożą a nie tak powinno byc. Rysku jednym okiem śpi. Poprawka...spał.... gromadził siły 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a jak ktoś chce pajacyka reniferka to tu tanio znalazlam http://allegro.pl/orginalny-pajacyk-na-swieta-renifer-68-74cm-i1956869956.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Andzelika napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜 Aaa dzięki za wyjaśnienie. Sory ale przeraziło mnie to jeszcze bardziej. E tam, nic nie rozumiem dlaczego tak jest, jak jest 😮 Wózek zajefajny 🤪 🤪 Corka podobny miała tzn ja dla córki jak mała była 🙂 Wiklinowy i czerwony ale nogami zrobiła dziurę, wypchała jak nogami kopała 🤪 Cena...też fajna 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 tak inne nie wiem dlaczego na tamtym wychodziły mi niebieskie włosy 😮 😮 😮 a format 10x15 oj ja bym tez sie piwka z soczkiem napiła..mmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 moje chłopaki juz spią, a ja doczytałam was na szybko 😉 dziękuje wszystkim za życzenia 😘 i dla lydzi i milium również śle imieninowe buziaki 😘 a dla dzisiejszych solenizantów 100lat 🙂 marta, a gdzie ty chcesz mi moją synową porwać???? fotki super - niezła gimnastyczka z Julci 🤪 noi foteczki naszych 3 sierpniaczków tez rewelacyjne 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Fajnie masz 🤪 Ja szampana wypiłam ale już wietrzeje, wywietrzał właściwie 🤪 Daniela ja to nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko zrobisz, no tak zorganizowana jesteś że w szoku jestem 🤪 Aż Ci zaklaskam 😘 I jeszcze na all gmerasz przed imprezą 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a książke zaraz wysyłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Ale fajny 🤪 🤪 🤪 i jaki ładny 🤪 🤪 Czy ja zle iwdzę bo na jednym zdjęciu jakby 2 zęby miał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Urodziny 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Siehankowa ten co na sierpnióweczkach jest wpisany 🙂 Ach o ząbkach zapomniałam... fajnie wyszło, bo jakby je miał ale nie zakodowałam, żebys pisała że juz ma wiec sie zdziwiłam jeszcze bardziej 😁 A jakby on na foto modela zastartował??? Przegoniłby wszystkich 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 Dalej Strona 473 z 723 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2011 sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ooo popatrzcie jaki wózek i ta cenka.... http://allegro.pl/jarfex-irys-ekskluzywny-wozek-wiklinowy-spacerowy-i1957171023.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule. Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie Tak czy siak biorą pieniądze za posługę Bożą a nie tak powinno byc. Rysku jednym okiem śpi. Poprawka...spał.... gromadził siły 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a jak ktoś chce pajacyka reniferka to tu tanio znalazlam http://allegro.pl/orginalny-pajacyk-na-swieta-renifer-68-74cm-i1956869956.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Andzelika napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜 Aaa dzięki za wyjaśnienie. Sory ale przeraziło mnie to jeszcze bardziej. E tam, nic nie rozumiem dlaczego tak jest, jak jest 😮 Wózek zajefajny 🤪 🤪 Corka podobny miała tzn ja dla córki jak mała była 🙂 Wiklinowy i czerwony ale nogami zrobiła dziurę, wypchała jak nogami kopała 🤪 Cena...też fajna 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 tak inne nie wiem dlaczego na tamtym wychodziły mi niebieskie włosy 😮 😮 😮 a format 10x15 oj ja bym tez sie piwka z soczkiem napiła..mmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 moje chłopaki juz spią, a ja doczytałam was na szybko 😉 dziękuje wszystkim za życzenia 😘 i dla lydzi i milium również śle imieninowe buziaki 😘 a dla dzisiejszych solenizantów 100lat 🙂 marta, a gdzie ty chcesz mi moją synową porwać???? fotki super - niezła gimnastyczka z Julci 🤪 noi foteczki naszych 3 sierpniaczków tez rewelacyjne 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Fajnie masz 🤪 Ja szampana wypiłam ale już wietrzeje, wywietrzał właściwie 🤪 Daniela ja to nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko zrobisz, no tak zorganizowana jesteś że w szoku jestem 🤪 Aż Ci zaklaskam 😘 I jeszcze na all gmerasz przed imprezą 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a książke zaraz wysyłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Ale fajny 🤪 🤪 🤪 i jaki ładny 🤪 🤪 Czy ja zle iwdzę bo na jednym zdjęciu jakby 2 zęby miał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Urodziny 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Siehankowa ten co na sierpnióweczkach jest wpisany 🙂 Ach o ząbkach zapomniałam... fajnie wyszło, bo jakby je miał ale nie zakodowałam, żebys pisała że juz ma wiec sie zdziwiłam jeszcze bardziej 😁 A jakby on na foto modela zastartował??? Przegoniłby wszystkich 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 Dalej Strona 473 z 723 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Zeby nie bylo,nie mowie ze wszyscy ksieza tacy sa.Czasami trafi sie jakis z powolaniem(no przynajmniej do czasu 😉 ) Ale wyjatek potwierdza regule. Kornelka dobrze ze Rys nie placze tylko sie bawi,moze mu sie znudzi i zasnie Tak czy siak biorą pieniądze za posługę Bożą a nie tak powinno byc. Rysku jednym okiem śpi. Poprawka...spał.... gromadził siły 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a jak ktoś chce pajacyka reniferka to tu tanio znalazlam http://allegro.pl/orginalny-pajacyk-na-swieta-renifer-68-74cm-i1956869956.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Andzelika napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Andzelika napisał(a):Justyna u nas 50 zł. i trzeba mieć akt urodzenia, chyba że chciałbyś tak jak my mieliśmy, że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł Nie rozumiem Andzelika o co chodzi ,,że sami to wiem orientacyjnie, że koło 200/300 zł" z tym ,że sami.. Kornelka w sensie, że bez mszy, bez innych rodziców tylko sami my, ksiądz i nasz rodzina i nikogo więcej nie będzie w kościele. Na takiej zasadzie 😜 😜 Aaa dzięki za wyjaśnienie. Sory ale przeraziło mnie to jeszcze bardziej. E tam, nic nie rozumiem dlaczego tak jest, jak jest 😮 Wózek zajefajny 🤪 🤪 Corka podobny miała tzn ja dla córki jak mała była 🙂 Wiklinowy i czerwony ale nogami zrobiła dziurę, wypchała jak nogami kopała 🤪 Cena...też fajna 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 tak inne nie wiem dlaczego na tamtym wychodziły mi niebieskie włosy 😮 😮 😮 a format 10x15 oj ja bym tez sie piwka z soczkiem napiła..mmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 moje chłopaki juz spią, a ja doczytałam was na szybko 😉 dziękuje wszystkim za życzenia 😘 i dla lydzi i milium również śle imieninowe buziaki 😘 a dla dzisiejszych solenizantów 100lat 🙂 marta, a gdzie ty chcesz mi moją synową porwać???? fotki super - niezła gimnastyczka z Julci 🤪 noi foteczki naszych 3 sierpniaczków tez rewelacyjne 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Fajnie masz 🤪 Ja szampana wypiłam ale już wietrzeje, wywietrzał właściwie 🤪 Daniela ja to nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko zrobisz, no tak zorganizowana jesteś że w szoku jestem 🤪 Aż Ci zaklaskam 😘 I jeszcze na all gmerasz przed imprezą 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a książke zaraz wysyłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Ale fajny 🤪 🤪 🤪 i jaki ładny 🤪 🤪 Czy ja zle iwdzę bo na jednym zdjęciu jakby 2 zęby miał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Urodziny 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Siehankowa ten co na sierpnióweczkach jest wpisany 🙂 Ach o ząbkach zapomniałam... fajnie wyszło, bo jakby je miał ale nie zakodowałam, żebys pisała że juz ma wiec sie zdziwiłam jeszcze bardziej 😁 A jakby on na foto modela zastartował??? Przegoniłby wszystkich 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 Dalej Strona 473 z 723 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 tak inne nie wiem dlaczego na tamtym wychodziły mi niebieskie włosy 😮 😮 😮 a format 10x15 oj ja bym tez sie piwka z soczkiem napiła..mmmmmmmmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 moje chłopaki juz spią, a ja doczytałam was na szybko 😉 dziękuje wszystkim za życzenia 😘 i dla lydzi i milium również śle imieninowe buziaki 😘 a dla dzisiejszych solenizantów 100lat 🙂 marta, a gdzie ty chcesz mi moją synową porwać???? fotki super - niezła gimnastyczka z Julci 🤪 noi foteczki naszych 3 sierpniaczków tez rewelacyjne 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Daniela wozek fajny ale za taka kase to sobie tico kupilam 🤢 🙂 Te zdjecia dla chrzestnych fajne,a nie zmienilas przypadkiem fotki?To duzy format czy takie zdjecie przyblizone? Andzelika mi sie to nie karkuluje..taka roznica w cenie.Wlasnie drozej powinno byc ze msza.. 😮 M mi smska napisal ze wstapi po drodze do nocnego i mi piwko wezmie.Eh..wie co mi po glowie chodzi 😉 Fajnie masz 🤪 Ja szampana wypiłam ale już wietrzeje, wywietrzał właściwie 🤪 Daniela ja to nie wiem jak Ty to robisz, że wszystko zrobisz, no tak zorganizowana jesteś że w szoku jestem 🤪 Aż Ci zaklaskam 😘 I jeszcze na all gmerasz przed imprezą 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 a książke zaraz wysyłam 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):siehankowa napisał(a):to jeszcze pochwale się fotkami z dzisiaj 😉 Maly Siehan 😁 😁 Ale fajny 🤪 🤪 🤪 i jaki ładny 🤪 🤪 Czy ja zle iwdzę bo na jednym zdjęciu jakby 2 zęby miał 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopada 2011 Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 Justyna891 napisał(a):Kornelka7 napisał(a):Justyna891 napisał(a):oo Kornelka mialam pytac co za swieto dzisiaj masz? ☺️ ☺️ Daniela ja tez mam smaka takiego na to piwko...zaraz mi jezyk do klawiatury opadnie 😜 moje Tyskie ☺️ siehankowa wyslalbys mi tego ebooka o zolzach? Plosie... Justyna powiem jeśli o nic więcej nie zapytasz 😉 🙃 🙂 Mysle..mysle...ok,stoi 🙂 mow 😉 Urodziny 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Kornelka7_m Napisano 25 Listopada 2011 Mamusie Udostępnij to Napisano 25 Listopada 2011 siehankowa napisał(a):Kornelka7 napisał(a):siehankowa napisał(a):a książke zaraz wysyłam 🙂 Siehankowa a ja mogę poprosic ☺️ ☺️ ☺️ pewnie, tylko podeslij mi maila 🙂 a na fotce to nie ząbki 😜 to światło tak pada 😁 Siehankowa ten co na sierpnióweczkach jest wpisany 🙂 Ach o ząbkach zapomniałam... fajnie wyszło, bo jakby je miał ale nie zakodowałam, żebys pisała że juz ma wiec sie zdziwiłam jeszcze bardziej 😁 A jakby on na foto modela zastartował??? Przegoniłby wszystkich 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi