Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

daniela napisał(a):

Diviana daj tego libido troche mi...... mój m zabiedzony oj zabiedzony.... 😁 😁 😁 😁

mój też.. ja to przytulania 0% - durna boję się czy dobrze mnie zszyli a jak tak, to cy nic się nie stanie ☺️ ech..szkoda gadać...

• Mamusie
daniela napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Kto jest zalogowany na szafce powiedzcie mi ile to kostuje? strasznie mi sie ten kolor podoba zreszta moj ulubiony.
http://szafka.pl/c298188-ogordniczki-sztruksowe-dla-corci-86.html

15zł

dzieki daniela
znalazlam ciebie i diviane tam 😁 jakoś przypadkiem 🙂

daniela napisał(a):
a to moje crumble przed i po pieczeniu....mniamuśne 🙂

ojaaa Daniela pyszności, aż chyba zaraz coś upichcę takiego smaka mi narobiłaś 🤪

• Mamusie
ann5353 napisał(a):
Szymonek śliczny 🙂
Anya to może moja mała za krótko pije z piersi? Może powinnam ją rozbudzać i dalej karmić 🙂 Bo mleko w piersiach mam...Tak się zastanawiam, że w nocy ona je rzadko i krótko, bo usypia.

może faktycznie 🙂 ja też do mm dodaję z 40-60 ml mojego mleka chociaż dokarmiam go raz max 2 razy dziennie. A dziś w nocy to misiek jadł po 5 min i budził sie co godz o 1, 3 ,4 ,5 masakra.
Też mam wrażenie że je za krótko a do tego rehabilitantka powiedziała że jest strasznie nadpobudliwy i dużo spala 😜 😜 😜 skoro nasze mleko jest ok to wolę ściągać i podawać swoje niż modyfikowane 🙂

Daniela, spojrzałam na ten przepis i chyba też to wieczorem zrobię, zgapię od ciebie 🤪
Na razie uciekam... dziecię chce pogadać 🙂 Wieczorkiem zajrzę 🙂

• Mamusie
Anya napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Szymonek śliczny 🙂
Anya to może moja mała za krótko pije z piersi? Może powinnam ją rozbudzać i dalej karmić 🙂 Bo mleko w piersiach mam...Tak się zastanawiam, że w nocy ona je rzadko i krótko, bo usypia.

może faktycznie 🙂 ja też do mm dodaję z 40-60 ml mojego mleka chociaż dokarmiam go raz max 2 razy dziennie. A dziś w nocy to misiek jadł po 5 min i budził sie co godz o 1, 3 ,4 ,5 masakra.
Też mam wrażenie że je za krótko a do tego rehabilitantka powiedziała że jest strasznie nadpobudliwy i dużo spala 😜 😜 😜 skoro nasze mleko jest ok to wolę ściągać i podawać swoje niż modyfikowane 🙂

Dokładnie. Pokarmię ją tak dwa tygodnie, do następbego ważenia, a potem zobaczę co będzie. Bo może te nasze dzieciaczki faktycznie za krótko jedzą, a pokarm oki.A karmie mm raz dziennie i raz kaszką.

kornelka, lydziaa, jabłko podawałam ze słoiczka. Co do marchewki to ugotowałam dzis w wodzie i chciałam zmiksowac, ale nagle mikser odmówił posłuszeństwa 😮 sterroryzowałam marchew widelcem, łyzką, a 😮le jednak za duze grudki zosta 😮ły, więc zrezygnowałam 😜 i podałam marchewke z jabłkiem ze słoiczka 😉
... musze zaopatrzyc sie w blender...

madalena, super te stronki 😘 a powiedz, mimo ze dr nie kazała dokarmiac to i tak będziesz dawac stałe pokarmy szymkowi? a zdjęcie jedzącego szymka cudne 🤪
aniołek, mówiłam ze będzie dobrze 🙂 😘
moniq, co do surowych warzyw to uważam podobnie jak kornelka, że to lekko przesadzona teoria 😉
diviana, jola, zdrówka dla was 😘
paninka, paczka dotarła 🙂 śliczności 🤪 dziękuje 😘
ann, a tobie dzis wysłałam paczuszke, bo wczoraj zapomniałam ☺️
diviana, a alutka jaka juz duża i śliczna 🙂 i dobrze ze m. juz się przekonał 😉
Foga, ja wychodze z ksawierem co dziennie, nawet jak wieje i lekko pada 😉 i odpukac, póki co nawet chory nie był - poza tym katarkiem teraz 😉 a ty przestań sie wkręcać z ta nóżką jagody!!!! jakby coś było nie tak - lekarz zauwazyłby .
daniela, ale mi smaka narobiłas 🤪

co do wieku rodziców, to moja mama w styczniu bedzie miała 50, a tato tez w styczniu 53 😉

wszystkim dzieciaczkom, które bedą próbowały dzisiaj nowosci zyczę smacznego 🤪
i dajcie znac mamuski jak poszło 😉
a słoiczki ja trzymam w szafce w kuchni, a po otworzeniu do lodówki. Ja nie podgrzewałam ani jabłka, ani marchewki - po prostu chwile wczesniej wyciągam z lodówki, tak aby nabrało "pokojowej" temperatury 😉

łał, Diviana, ale szpile znalazlas, super, ale 13,5 cm 😮 😮 😮
kurcye, pryestawila mi sie klawiatura. nie mam polskich liter i pomzlone z i y. ratujcie, co mam yrobic 😮 😮 😮