Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Ech Madzia nie przesadzaj 😁 😁 😘 😘

Kornelka osz Tyy 😁 😁 No to wstępnie powiem Ci dobranoc, ale to tylko wstępnie 😁 😁 😘

🤪 🤪 Wstępnie mówię i ja:kiss 😁 😁
Hihi no to dobranoc, a imię Ryś bardzo mi się podoba - oryginalne 😜 😘

hihi dobranoc 😁 Moją propozycją był Juliusz albo Julian 😉 😜 🙂( między innymi) bo było ich trochę, a najbardziej mi zależało żeby tylko nie Rajmund 😉 Dziękuję 😘
Ch... coś edytowac nie mogę a bużka mi sie nie ta wkleiła. Jeszcze raz spróbuję to poprawic. Sory....
Dobra, jest ok. DOBRANOC 😘

Ja chciałam Julian, Kuba - Juliusz i jakoś poszłam na rękę. 😁 😁

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kornelka7 napisał(a):
Teraz mi się Juliusz bardziej podoba. Tak bardzo dostojnie brzmi i poważnie już na wstępie...JULIUSZ i tu nazwisko 🙂 Fajnie 🙂 🙂

Hehe Kuba się na Cezarze wzorował, chciał Aleksander, ale jest już rodzinie. Jak to kiedyś Diviana napisała, faceci chyba lubią imiona co im się z władzą kojarzą 😁 😁

• Mamusie
i ja też wam mówię Dobranoc.Jutro wybieram się na ta wigilię firmową więc pewnie do was nie zajrzę.
inez powodzenia
kornelka gratulację pierwszej kaszki,mój Filip wypił ok 180 ml mleka z kleikiem i na razie śpi,ale coś biedaczek nie mógł zasnąc
paninka tobie też gratuluję pierwszego deserku 🙂
Filip dziś zjadł trochę deserku bananowego i teraz go będę obserwować.
A na koniec dnia jeszcze pokłóciłam się z mężem 😞
Dobranoc 😘

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Teraz mi się Juliusz bardziej podoba. Tak bardzo dostojnie brzmi i poważnie już na wstępie...JULIUSZ i tu nazwisko 🙂 Fajnie 🙂 🙂

Hehe Kuba się na Cezarze wzorował, chciał Aleksander, ale jest już rodzinie. Jak to kiedyś Diviana napisała, faceci chyba lubią imiona co im się z władzą kojarzą 😁 😁

No mój chyba tak ma. Kiedyś zapytałam dlaczego właściwie Ryszard a właściwie to ortoopede o to zapytał więc powiedziałam,,to mąż powie" a on.. Jestem fanem Misia" to ja w szoku i pózniej w domu wróciłam do pytania. Misiem się wzorował ale jak wybierał to pamiętam, że coś o królu Ryszardzie wspominał. U mnie w rodzinie jest Rysiek, brat mojej mamy takie imię ma a dodatkowo sąsiad też Rysiek 😁

hej dziewczyny melduję się znowu 🙂
Lecę do Polski na 2 miesiące w przyszły czwartek i sporo mam teraz na głowie..o nas wszystko ok..mały waży 8.5 kg!! hhehe Dobranoc

Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

No mój chyba tak ma. Kiedyś zapytałam dlaczego właściwie Ryszard a właściwie to ortoopede o to zapytał więc powiedziałam,,to mąż powie" a on.. Jestem fanem Misia" to ja w szoku i pózniej w domu wróciłam do pytania. Misiem się wzorował ale jak wybierał to pamiętam, że coś o królu Ryszardzie wspominał. U mnie w rodzinie jest Rysiek, brat mojej mamy takie imię ma a dodatkowo sąsiad też Rysiek 😁

Hehe a teściowa moja powiedziała, że czytała że Julki to pedały, a nigdzie tak nie było napisane, tylko wolała Stasia. A koleżanka mojej babci prosiła, żebyśmy do niego Julek tylko nie mówili, bo jej sąsiad chory - na wózku, obśliniony zawsze i jego żona do niego tylko JULEK, JULEK. No mi się podoba, a że ludzie mają skojarzenia to ... no chyba każdy ma. A imię mi się ma podobać, bo chrzestna mojego brata powiedziała mojej mamie, że jak tak można dziecko nazwać, ale ja tam akurat się nie przejmuję, bo to wieśniara 😁 😁 Większość ludzi i tak mówi, że oryginalne, bo mało spotykane a nie takie typu np. Samantha 😁 😁 Ja uwielbiam już to imię, bo w końcu mój syn je nosi hehe 😁 😁

• Mamusie
aneczkare22 napisał(a):
i ja też wam mówię Dobranoc.Jutro wybieram się na ta wigilię firmową więc pewnie do was nie zajrzę.
inez powodzenia
kornelka gratulację pierwszej kaszki,mój Filip wypił ok 180 ml mleka z kleikiem i na razie śpi,ale coś biedaczek nie mógł zasnąc
paninka tobie też gratuluję pierwszego deserku 🙂
Filip dziś zjadł trochę deserku bananowego i teraz go będę obserwować.
A na koniec dnia jeszcze pokłóciłam się z mężem 😞
Dobranoc 😘

Aneczka dziękujemy 😘 z wzajemnością 😘 😘 Ty się nie przejmuj z nimi tak jest. Ja się przed końcem dnia ścięłam ale już przeprosił. A tam nie ma co gadac, uśmiechnij się już 🙂 🙂 i kurcze jakiej tej wigilii Ci życzyc, firmowej... w gronie rodzinnym to wiadomo. Aneczka ja Ci życzę byście sie z mężem pogodzili a na wigilii opłatkiem podzielili 😘

• Mamusie
Crazzzyyy napisał(a):
hej dziewczyny melduję się znowu 🙂
Lecę do Polski na 2 miesiące w przyszły czwartek i sporo mam teraz na głowie..o nas wszystko ok..mały waży 8.5 kg!! hhehe Dobranoc

Gratulacje 🙂 🙂 Fajnie, że o nas pamietasz 🙂 🙂 Jeśli nie czasowa jesteś, wystarczą trzy słowa albo jedno zdanie, bo my Tu o Tobie jednak myślimy 😘 🙂 Powodzenia 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):

Hehe a teściowa moja powiedziała, że czytała że Julki to pedały, a nigdzie tak nie było napisane, tylko wolała Stasia. A koleżanka mojej babci prosiła, żebyśmy do niego Julek tylko nie mówili, bo jej sąsiad chory - na wózku, obśliniony zawsze i jego żona do niego tylko JULEK, JULEK. No mi się podoba, a że ludzie mają skojarzenia to ... no chyba każdy ma. A imię mi się ma podobać, bo moja chrzestna mojego brata powiedziała mojej mamie, że jak tak można dziecko nazwać, ale ja tam akurat się nie przejmuję, bo to wieśniara 😁 😁 Większość ludzi i tak mówi, że oryginalne, bo mało spotykane a nie takie typu np. Samantha 😁 😁 Ja uwielbiam już to imię, bo w końcu mój syn je nosi hehe 😁 😁

Ja na Rysia czasem Stasiu mówie, tak sobie tylko powiem 😁 Tak sobie myślałam, że jak cieżko mi będzie przyzwyczaic sie do Rysia to Staś będę wołac 😁 😁 A o Julku pedale to nigdy nie słyszałam 🤪 A ta chrzestna to jak ma na imię???? co ona z księżyca spadła?? Gdyby Alfons dziecku dac na imię to rozumiem, kontrowersyjnie ale Juliusz jej nie po nosie????? Puenta ripostą na słowa chrzestnej!!!!! 🙂 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Kornelka Aneta się zwie 😁 😁 Ja na Julka zaś Bolek mówię, Kuba tak zaczął i jakoś tak czasem powiem 😁 😁

Aneta.....aaaaaa to dlatego ona taka 😁 w szkole miałam koleżankę Anetę..... wszystko jasne... Nie no żeby nie było, ze kogoś obrażam. Samo imię nie jest brzydkie ale nie chcę nikogo urazic.

Hehe Kornelka definitywnie 😁 😁 😁
Kuba już się położył, małego przełożył do siebie, więc idę spać, a rano do szkoły trzeba i tak wstać, więc też zmykam 😁 😁

Buziak dla Ciebie 😘 😘 😘

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Hehe Kornelka definitywnie 😁 😁 😁
Kuba już się położył, małego przełożył do siebie, więc idę spać, a rano do szkoły trzeba i tak wstać, więc też zmykam 😁 😁

Buziak dla Ciebie 😘 😘 😘

I dla Ciebie 😘 😘 😘
Ja już też Rysia przełożyłam, jeszcze tylko osobistego, jak on to mów, przewalę pod ścianę i lulu 🙂 Ucz się ucz- nauka to potęgi klucz 😘 😘

Inez napisał(a):
Milium dużo zdrówka dla Witusia z okazji ukończenia 4 miesiąca 😘

I ja się dołączam.
A tak w ogóle dzień dobry. 😎
Uciekam do szkoły na 8 😜 😜 🙂