Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzień doberek

U nas nocka ok.
Ja już byłam na małych zakupach i to jakaś masakra...ludzi full, aut pełno.....jak ja tego nie lubie...
Aniołek zdrówka dl Oliwki
Moniczek biedaczko...zdrówka zdrówka
Siehankowa ja mam Chicco Happy snack

Ja też odstawiam jabłko i płyn do kąpania Tosia ma taką wysypkę że szok, suche placki.....masakra ;/

no to tez pójdę się przywitać z sierpnióweczkami 2012 i czas zapierdziela szok.......

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
aniołek, to dobrze, że jednak nie jest tak zle 😉
hmm... a Ksawiera szczepiła ostatnio jak miał ta e-coli i brał furagin... 🤔

Kurcze, no nie wiem. Może to zależy od tego że u Ksawiera była stwierdzona konkretna bakteria a u Oliwki to nie wiadomo co to 🥴

Poprasowane,pranie wywieszone,dziecko uspione...uff..
Dowiedzialam sie przed godz ze moj sasiad zmarl,szedl do pracy przewrocil sie i nie wstal.A wczoraj sie chwalil tesciowej ze na swieta do syna do Danii jedzie bo go od lipca nie widzial. 😞
Eh..
Andzelika czemu nie ziemski placz? ja jak zobaczylam dwie kreski na tescie 23 to jedno slowo tylko powiedzialam ktorego teraz nie przytocze bo nie ladne jest 😁 Dobrze ze ciaza trwa 9 miesiecy czlowiek wszystko w glowie poukladal.A teraz synka bym nie oddala za zadne skarby 😉

• Mamusie
Łazienka jako tako wyszorowana, jak ja nienzwidze czyścic fug 😠
Inez dziellna jesteś super sobie poradzilaś a sytuacja łatwa nie była, ja to bym siedziała na tym lotnisku i płakała
Aniołku dla Oliwci dużo zdrówka
Moniczek dla Ciebie też
A ja już nie pamiętam którego test zrobiłam
hmmm jakoś tak z tydzien przed świętami

Justyna891 napisał(a):
Poprasowane,pranie wywieszone,dziecko uspione...uff..
Dowiedzialam sie przed godz ze moj sasiad zmarl,szedl do pracy przewrocil sie i nie wstal.A wczoraj sie chwalil tesciowej ze na swieta do syna do Danii jedzie bo go od lipca nie widzial. 😞
Eh..
Andzelika czemu nie ziemski placz? ja jak zobaczylam dwie kreski na tescie 23 to jedno slowo tylko powiedzialam ktorego teraz nie przytocze bo nie ladne jest 😁 Dobrze ze ciaza trwa 9 miesiecy czlowiek wszystko w glowie poukladal.A teraz synka bym nie oddala za zadne skarby 😉

Ja też bym nie oddała 😜 Ale, wiesz ja mam 19 lat, w lutym bd miała 20. Jakoś nie umiałam sobie z tym poradzić przez pierwsze miesiące, musiałam do psychologa chodzić. Ale potem jakoś od 4 msc, sobie poukładałam. Ja się martwiłam, że nie dam sobie rady, co ze szkoła moją, Kuby, bo w jednym wieku jesteśmy. No, ale nie ma tego złego 🙂 🙂

Ja tez sie balam,moj M jest mlodszy ode mnie,jak sie dowiedzialam o ciazy to on jeszcze do szkoly chodzil.Bez stalej pracy i zero perspektyw co robic.Balismy sie nawet rodzicom powiedziec.Eh ale teraz juz dobrze 🙂

a ja test zrobiłam na sylwestra ale już wcześniej podejrzewałam że jestem w ciąży chociaż do myśli nie dopuszczałam....bo ja się nastawiłam na 1bejbika 🙂 a teraz mam najukochańszego śmieszka pod słońcem 🙂

ja uciekam kawke robić a na dwór chyba nie pójdziemy bo deszcz pada i waitrzycho wieje 😞 co za pogoda....

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Pospałam sobie dzisiaj, bo synek chyba chciał jakoś wynagrodzić mamusi wczorajszy dzień i spał do 11.20 🙂 Kochany skarbek
Pisałyście o świętach...ja je uwielbiam mimo wszystko. Piszę mimo wszystko, bo zawsze było nas bardzo dużo przy stole,a w ciągu 3 lat straciłam 2 dziadków, tatę i chrzestnego (brata mojej mamy). Co roku było bardzo ciężko, gdy kolejnej osoby brakowało przy stole, ale jakoś magia świąt i moja wiara, że ''tam'' musi być lepiej działała i zawsze było ciepło. Może to też dlatego, że razem z siostrą, mamą i babcią (same baby jak jeszcze nie byłam mężatką) wspieramy się i robiłyśmy wszystko aby nie dać odczuć, że jest nam smutno.
Ja co roku robię za Mikołaja, tzn, ledwo zjemy barszcz a ja już lecę do choinki i rozdaję prezenty. Uwielbiam to 😜
W tym roku święta będą szczególne, bo w końcu jakieś chłopy przy stole 🙂
No i kocham świąteczne piosenki, udekorowane miasta, sklepy, śnieg, dym z kominów 😁
Święta to magiczny czas 🙂

Daniela, Justyna pegazus...o jaaa....uwielbiałam. Mario rządzi i nawet po ślubie za pieniądze z prezentów kupiłam sobie Nintendo tylko dlatego, że można na nim grać w Mario 😁
siehankowa mój Tymcio ma huśtawkę z regulowanym tyłem, o taką:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/833/dsc0282tx.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/2162/dsc0282tx.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
A tak w ogóle to dziś mija dokładnie rok jak zrobiłam test i był to jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu. No i teraz jest takie CUDO 😁 😁 😁 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/dsc0305ek.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/4580/dsc0305ek.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

MIŁEGO DNIA MAMUŚKI 😘 😘 😘

• Mamusie
magdalena dzięki za odpowiedź,zaraz to sobie poczytam.
andżelika a ja mam taką zwykłą kaszkę manna z firmy Kupiec,to może taka być??
Widziałam,że wspominałyście pierwsze momenty jak się dowiedziałyście o ciązy.Ja zrobiłam test 8 grudnia,i byłam trochę w lekkim szoku,bo w sumie to od miesiąca staraliśmy się o dzieciątko,ale nie sądziłam,że tak szybko pójdzie.A 9 grudnia byłam u lekarza,który potwierdził,że jestem w ciąży,byłam w 5 tygodniu.Więc super prezent nam się przytrafił na święta.

aneczkare22 napisał(a):
Widziałam,że wspominałyście pierwsze momenty jak się dowiedziałyście o ciązy.Ja zrobiłam test 8 grudnia,i byłam trochę w lekkim szoku,bo w sumie to od miesiąca staraliśmy się o dzieciątko,ale nie sądziłam,że tak szybko pójdzie.A 9 grudnia byłam u lekarza,który potwierdził,że jestem w ciąży,byłam w 5 tygodniu.Więc super prezent nam się przytrafił na święta.

może być też i zwykła kasza manna tylko trzeba ją ugotować w wodzie, na początek tylko pół łyżeczki i jak ugotujesz to dodajesz do 100 ml. jakiegoś produktu typu, przecier owocowy,warzywny.

• Mamusie
madalena20 napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):

może być też i zwykła kasza manna tylko trzeba ją ugotować w wodzie, na początek tylko pół łyżeczki i jak ugotujesz to dodajesz do 100 ml. jakiegoś produktu typu, przecier owocowy,warzywny.

ok,a ile tej wody??Przepraszam,że tak cię męczę,aż mi głupio

• Mamusie
aaaa milium zapomniałam odpowiedzieć na pytanie. Z m. najpierw będziemy w Szczecinie,ale tylko jeden dzień, bo potem do mnie a 27 z powrotem do Szcz. i zostajemy do 3 stycznia, bo 4-ego m. wraca do Norwegii a ja będę w domku do końca stycznia 🙂
A mogę spytać z ciekawości w jakiej dzielnicy mieszkasz?