Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dzień dobry
Siehankowa trzymam kciuki
Inez sukienka naprawdę piękna, a ten horror widmo oglądałam tylko zasnęłam na nim ☺️ ☺️ ☺️
U nas nocka fatalna mała miała kolkę i budziła się ciągle jeszcze z rana dała taki koncert oczywiście wstała o 5 i od 5 do 7 ryczała cały czas, w końcu o 7.00 padła ze zmęczenia chyba i śpi, ja naprawde nie wiem co z tym dzieckiem 😞 może dlatego że frytki wczoraj zjadłam, ale nawet nie smażone tylko pieczone. Nieprzytomna zupełnie po takiej nocce jestem 😞

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzien Dobry!

siehankowa ja tez trzymam kciuki 😘 😘

daniela diviana milium ja wam współczuje strasznie 😘 😘macie po oklasku za te nieprzespane nocki 😘 😘 😘

u nas ok...Lilka zjadla o 21 zaraz potem usnela i tak do 4 znowu zjadła i spała do 8 teraz po butli w leżaczku grzecznie siedzi

milium ja tez jak widze ze lilka robi sie spiaca klade ja do lozeczka i sama szybko usypia ( czasami posteka albo jakis monolog wygłosi) nauczyła sie tak usypiac do tego stopnia ze jak nie jest w swoim lozeczku to obojetnie jak zmeczona by byla to nie usnie (no chyba ze w wozku na spacerze) w sobote jak jechalam na zakupy to zaniosłam ja tesciowej i byla juz bardzo zmeczona ale jej nie usnela bo byla w nowym miejscu, dopiero jak wrocilam i ja do domu zabralam to padła 🤪 🤪

Hej hej 🙂

U nas nocka w miarę za to od przed 6 pierdziochy.....teraz Tosia zjadła i zasypia w łóżeczku.....wysypka znowu jakby była większa.... 😞
Inez ja już nic nie podaję Tosi sama jem ten kminek i piję herbatki na laktację, przez jakieś 4dni nie piłam bo myślałam ze to od nich ta wysypka.....wczoraj wypiłam i dzisiaj wysypka większa wiec to może od nich 😮 oj mówię wam idzie zwariować od tych domysłów......
no nic czas się wziąć za sprzątanie bo mi kot tak rozwala piach....codziennie musze odkurzać....
Siehankowa trzymamy z Tosią kciuki 😘

• Mamusie
daniela napisał(a):
Paninka Ty to masz złote dziecko 🙃 🙃

wiem ☺️ ☺️ 😉posiedziala 10 minut sama w lezaczku i juz oczka zaczela trzec i ziewac to teraz w lozeczku usypia 🙂 🙂 🙂 z m. stwierdzilismy ze nic nam w zyciu tak sie nie udało jak ona 😁 😁

pokazalam tesciowej ta czape, ktora ann dla swojej Hani kupiła...(ja wstrzymałam sie z zakupem bo Lilka ma dostac w prezencie kombinezonik i chce pod kolor dobrac) a tesciowa juz pol na szydełku wydziergała takiej samej 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
daniela napisał(a):
Paninka Ty to masz złote dziecko 🙃 🙃

Oj zagadzam sie Ty to masz szczęśliwe dzieciństwo- nocki przespane, w dzień też drzemki.
A ja jednak w połowie zostawiłam robienie obiadku bo Wituś szanownie oznajmił że jednak się jeszcze zdrzemnie i od 7.20 do 8.30 ja też rzuciłam swe ciało pod kołderkę, zawsze to godzinka dodakowo haha.
Siehankowa trzymam kciuki za podróż i udaną wizytę
A ja sie dzisiaj zapiasałam na darmowe badanie przesiewowe brzuszka, zobaczymy co tam wyjdzie, mam nadzieję że nic.

• Mamusie
Hej 🙂
U nas nocka fajna - wstałyśmy o siódmej 🙂 tylko spać poszłyśmy po 23. Ale Iguś znowu chory, właśnie pojechał z m do lekarza 😞
Tyle co Norbert wyzdrowiał... Aż się boję, bo dzieci chorują mi według kolejki... Mam nadzieję, że teraz już na Igusiu się skończy.
Siehankowa trzymam kciuki 🙂
Paninka ta twoja teściowa to czasem ma co prawda swoje oryginalne teksty, ale zdolna z niej bestia 😁 Masz ode mnie oklask dla teściowej 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
ann na szydelku i drytach potrafi cuda robic 🤪
tu Lilka w sweterku zrobionym przez babcie ( guziki sa równo przyszyte tylko na tym zdjeciu tak wyglada 😉)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/708/zdjcie0091r.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/9499/zdjcie0091r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

ode mnie tez buziaczki dla Ali!

ann zdrówka! mam nadzieje ze Hanie choroba ominie 😘 😘 😘

• Mamusie
Witajcie Kobitki 🙂
U nas marudzenia ciag dalszy 😞 inez u nas podobna sytuacja jak u ciebie wiec naprawde współczuje 🥴
wczoraj to az u lekarza wyladowalismy bo oliwka tak płakała ze nie wiedziałam co sie dzieje a pani doktor stwierdziła ze moje dziecko to okaz zdrowia 😮
siehankowa trzymamy kciuki, oby wszystko bylo dobrze 😉 😉 😉 😉
100 LATEK DLA ALICJI 😘 😘 😘

DZIEŃ DOBRY 🙂
U nas nocka nawet spoko mała zjadła wieczorem koło 20 130 ml i przespała 4, 5godziny, potem znów zjadła 110 i usnęła i spała 4 godzinki 🙂 Cieszę się powolutku ponieważ oznacza to,że Niuni żołądeczek chyba urósł i będzie mogła więcej zjeść i dłużej pospać, mam nadzieję,że to nie jednorazowa przygoda...
A wiecie co ja mam wyrzuty sumienia jakieś chore...Jak sprzątam, prasuje czy gotuje a mała nie śpi tylko np siedzi w leżaczku lub gada do karuzeli w łóżeczku a ja się nią nie zajmuje...Mam wrażenie,że przez moje natręctwo do sprzątania zaniedbałam małą i nie kładę jej na brzusiu wystarczająco i dlatego ona głowy jeszcze nie dzwiga....znaczy próbuje coś tam ,ale jak patrzę na zdjęcia Waszych maleństw to się zastanawiam czy nie jest troszkę do tyłu 🥴 😞

• Mamusie
Paninka sweterek jest prześliczny naprawdę Twoja teściowa by mogła takie sprzedawać.
Pati każdy dzidziuś jest inny i w innym czasie główkę podnosi moja też za bardzo nie podnosiła a w tamtym tygodniu zaczęła i to tak z dnia na dzień, jednego nie podnosiła i dziubała koc nosem a drugiego supe ładnie podniosła, więc i u Ciebie tak będzie.

• Mamusie
a u nas bol brzuszka 🥴 namordowała sie bidulka zeby kupe zrobic...a jak juz zrobila to znowu usneła 🤪 🤪 lecimy na spacerek!

dziekujemy za komplementy! zaraz tesciowej przekaze 😉 😉 😉 a czapka zostala popruta bo sie za ciasna okazała 🤪 ale tesciowa ma zaciecie i robi jeszcze raz 🙃