Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
a my po 3 godzinach spacerowania ( mala cal;y czas spala) 🙂pogoda piekna cieplo, czasami tylko mocniej zawieje 🙂 teraz Lilka zjadla i odpoczywa w lezaczku

wszystkiego najlepszego dla dzisiajszych solenizantów

pati to taka czapka...mialam zamawiac ale tesciowa mi robi 😉 😉 😉
http://allegro.pl/czapka-pilotka-szydelkowa-boy-girl-40cm-rozne-i1877660821.html

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzisiaj wkładałam Lilke do wózka i mowie ze w kombinezonie to jej tam nie upchne...tesciowa stwierdziła ze kupi sie sanki...jak powiedziałam ze chyba w ta zime troszke za mala bedzie zeby na sankach ja wozic to powiedziała ze ona moja szwagierke wozila...pytam ile anka miala...ona tak mysli i mowi ze....ponad rok 😮

Justyna miło mi że jestem pierwsza na liście 🤪
Milium Tosia czapy tez nie lubi, złości się strasznie i ja też się najpierw ubieram i wszystko sobie szykuje.....
Ja z Gabi byłyśmy na expresowych zakupach...kozaczki i kapcie kupione... teraz dla siebie muszę coś znaleźć ale to juz sama na spokojnie chcę jechać...
Agusia witaj witaj 🙂
a Tosia znowu śpi na dworze 🙂

Foga napisał(a):
Lydzia, ja chętnie odkupię tę kieckę 🙂 bo właśnie stwierdziłam że w tym co mam Jagoda zmarznie i na szybkiego na all wertuję strony 🤢 🤢 🤢

Foga ja nic za nią nie chcę- podaj tylko adres na sierpnióweczkach to Ci ją wyślę.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
justynanie dość, że oglądałam obydwie części ''Paranormal...'' to byłam na nich w kinie 😜 Krzyczałam jak inni 😁 No muszę przyznać, że jak wróciłam do domu to trochę stracha miałam ☺️ Ale ja lubię takie filmy. Nie boję się horrorów obrzydliwych tzn z jakimiś potworami. Bardziej się boję takich, które mogłyby się wydarzyć jak właśnie w ''Paranormal...''. I podobno one są na faktach. Pierwsza część na pewno, bo nawet było na początku filmu, że realizatorzy dziękują rodzinom za udostępnienie nagrań video.
mapa ja uwielbiam zupę krem z dyni i słyszałam, że sos z dyni i placuszki z dyni są dobre. Te placuszki to się chyba robi jak ziemniaczane, ale głowy nie dam 😁 Ja uwielbiam dynię 🙂
milium, Daniela jaki sosik robicie do kopytek?

A ja po wizycie u ''lekarza od wszystkiego'', który nawet mnie nie zbadał. Popytał o różne rzeczy, zapytał o antykoncepcję i wypisał receptę na szczepionkę przeciwko rotawirusom o którą prosiłam. Ech...

Mały od trzech dni daje nam w kość. Płacze, wyrywa się, dziś mało zjadł. Na szczęście przyszły kropelki to czekam na działanie. Ale do prawie 2 w nocy się z nim męczymy 😞
Śpi teraz na brzuszku bo mu to pomaga, ale w nocy kładę go na pleckach.

STO LAT DLA MACIUSIA, ALICJI I FILIPKA 😘 😘 😘

Kiedyś ze znajomymi chcieliśmy pojechać na "krwawe walentynki" w 3D. Więc powiedziałam memu lubemu, że jedziemy do kina na jakieś tam walentynki. No i on był pewien, że jedziemy na komedię romantyczną czy coś w tym stylu. A w kinie przy kasie jak już miałam bilety w ręce on patrzy a tam krwawe... i pyta pana z kasy
- przepraszam bardzo jaki jest gatunek tego filmu. Gościu patrzy jak na głupiego i odpowiada
- horror.
Przez cały film siedział sztywny a jak wyszliśmy z kina do nikogo się nie odzywał :P
ale prędko mu przeszło.
Z tym, że do dziś mi to wypomina

• Mamusie
lydzia to mój tak reaguje na komedie romantyczne 😁 Kiedyś wzięłam psiapsiółę i jego do kina, ale nie wiedzieliśmy dokładnie co grają. No i okazało się, że właśnie jakąś komedię romantyczną i ''Epokę lodowcową''. Wyszło to tak, że ja z psiapsiółą poszłam na komedię a mój m. wolał iść sam na bajkę 😁 😁 😁

• Mamusie
Diviana napisał(a):
To moj ma tak samo z komediami romantycznymi nie lubi za to horrory tak my bylismy w kinie na krwawych świętach itp. Ja się bać to może mniej ale brzydze jak są krwawe horrory więc wtedy się wtulam w męża a jak już się tak wtulnę to mi spać zawsze zachciewa i przesypiam 🤪

U nas to m. wtula się we mnie i zasypia 😁

• Mamusie
Diviana napisał(a):
A mój lubi do kina chodzić i nawet llamentował że jak teraz z dzieckiem do kina nie bardzo, my tak raz w miesiący raz na dwa chodziliśmy bo lubimy popcorn 🙂

My też uwielbiamy chodzić do kina. Jak jesteśmy w Polsce to kilka razy idziemy, z tym, że ja wcinam nachosy z sosem serowym. Mniaaaam 😜

my już w domu - niestety nie na długo 😞 jutro rano mamy sie wstawic do kliniki i zostaniemy tam - na ile dokładnie nie wiem - ale na pewno do końca tygodnia 😞 Dzisiaj w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam - potrzebne są specjalistyczne badania i dlatego musimy zostać w szpitalu...

poczytałam w skrócie co pisałyście od rana, ale juz zapomniałam co miałam komu napisać 😜
w każdym razie, Marta-super ze są już postępy 🙂
widziałam też ze agusiak się odezwała 😉 i pytała o przepukline - no więc Ksawier też ma, ale wydaje mi się, że jakby po mału robiła się mniejsza 🙂 nam nie zalecono plasterkowania - ponoc nie zawsze to pomaga, a przepuklina sama może się "schowac". Nam doktorowa mówiła, że do 2 -3 lat nie powinno sie nic z nią robic.
aa, i któraś z dziewczyn (chyba Foga) pisała, że jej maleństwo obraca główke tylko w jedną strone? a jak trzymasz ją na rekach to tez robi to tylko w jedna strone? bo jeżeli tak (nie chce nikogo straszyć) ale to może być tzw. "kręcz szyjny"... ale mam nadzieje, że tak nie jest 😘

dobra, ja spadam pakować torbe do szpitala...ehhh... najgorzej, że to tak daleko od domu... 🤨
Co do wagi to Ksawier był dzisiaj ważony i waży już 7300 😜