Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Szymek też ulewa niestety... 😞 Czasem się przejada, czasem takim serkiem, a czasem to samą wodą (czy raczej sokiem żołądkowym)
Mam nadzieję, że mu przejdzie po 3 miesiącu, tak jak piszą w książkach 😉 😉

• Mamusie
dzień Dobry 🙂
SIEHANKOWA POWODZENIA, TRZYMAMY MOCNO KCIUKI Z OLIWKĄ 😉
agusiak my tez mamy przepukline pępkową i pani doktor powiedziała, żeby narazie sie tym nie martwic i żadnych plasterków nie naklejać ale u nas podobnie jak u Siehankowej widac ze powoli się wchłania ten pępuszek 🙂
Karolcia witaj, kurcze tyle czasu cię u nas nie bylo. 🙂
Cos ja jeszce miałam napisać ............... 🥴 🥴 🥴
U nas tez sa cyrki jak mamy gdzies wychodzic. Oliwka zdecydowanie jest domatorem 🙂 🙂 🙂
Nocka bez zmian czyli beznadziejna 😞
Foga uwielbiam cię, bo dzieki Tobie zawsze się mordka cieszy jak czytam forum 😘 😘 😘 Oklask dla ciebie 😉

A ja już byłam z Tosią na zakupach, teraz Tosia jeszcze na dworku się wietrzy.
Foga u nas kupka jest raz na 4-5dni nie wiem czemu bo wcześniej robiła po 2dziennie ale za to teraz jak walnie to upaprana po szyję...że tak powiem
Co do zasypiania to odpukać nie ma rączek i cycusia.....

Jeśli chodzi o chrapanie no to mój małż chyba jakiś ewenement bo on wcale nie chrapie 🤪 chyba że jest mega zmęczony to wtedy mu się zdarzy.....
Lydziaa ale mnie rozśmieszył tekst o słodkim mruczeniu zaklaskam Ci

jolajola81 napisał(a):
Foga u mnie też na płasko nie chce tylko w pionie i próbowałam ja przestawic tydzień przed chrztem, ale się nie dało a w kościele mi spała na rekach na płasko, az do tej pory mnie reka boli.

To mam nadzieję, że Jagoda też uśnie....
A w beciku się jeszcze dzieci podaje, czy już nie..bo w sumie mam ładny ale nie wiem czy wiochy nie zrobię tym betem.. 😮

agusia, a co do tego ulewania to położne na SR mówiły, że przy karmieniu piersią dzieci nie ulewają.... no tak "sralis mazgalis referendus duptus"... gadały gadały a Jagoda jak uleje to ciuchy przebierać trzeba wszystkie... 🤢 🤢

• Mamusie
Foga napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Foga u mnie też na płasko nie chce tylko w pionie i próbowałam ja przestawic tydzień przed chrztem, ale się nie dało a w kościele mi spała na rekach na płasko, az do tej pory mnie reka boli.

A w beciku się jeszcze dzieci podaje, czy już nie..bo w sumie mam ładny ale nie wiem czy wiochy nie zrobię tym betem.. 😮
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Moja Oliwka cały czas ulewa z tym ze my na mm 🙂

agusia, a co do tego ulewania to położne na SR mówiły, że przy karmieniu piersią dzieci nie ulewają.... no tak "sralis mazgalis referendus duptus"... gadały gadały a Jagoda jak uleje to ciuchy przebierać trzeba wszystkie... 🤢 🤢

• Mamusie
aniolek82 napisał(a):
Foga napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

[/quote
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Moja oliwka za każdym razem ulewa z tym, że my na mm 🙂

No mnie to chyba jakiś pechowy tydzień złapał.. nie dość, że tej wypłaty nie mam, popsuł mi się telefon.. rachunki czekają na opłatę, w tv wyświetla się info o terminie płatności abonamentu, to jeszcze odcięli mnie od kontaktu z rodziną i światem, bo nie mogę już wysyłać smsów z bramki plusa bo wyczerpałam limit!!! WRRRRRRRRRRRR 😠 😠 😠 Ciekawe co jeszcze się dziś zdarzy...

Dzień Dobry.

Przepraszam Was ale dopadła mnie chandra. 🥴 To chyba pogoda tak na mnie działa. Ojj jak ja nie lubię jesieni i zimy. 😠 🤢
...aaaaaaaaa i obiecałam wyznać komuś miłość hihih 🙃 no więc MARTUŚ 😉 I LOVE YOU 🤪 😘 😘

• Mamusie
a dlaczego nie mozna dzieci w pionie w kosciele trzymac? ☺️mslalam ze to wszystko jedno byle rodzicom i dziecku bylo wygodnie...a co do ubranka to chyba nie jest najwazniejsze i to Tobie Foga ma sie podobac a nie ksiedzu czy ludziom na mszy 🤔 przynajmniej tak mi sie do tej pory wydawało 😉 😉 😉 wiec jeśli miałoby mi byc wygodniej z becikiem to nie zastanawiałabym sie tylko brała 🙂 😜

• Mamusie
Moj m jakiś tydzień temu kupił mi koszulinkę na noc koronkową, przezroczystą 😉 i mówi do mnie to załóż ją na noc, no więc założyłam, a mały zaczął zaraz płakać, wiec mówię ide go szybko nakarmie, jak go nakarmiłam to mnie zarzygał przy odbijaniu na maksa 😮 i tyle było po mojej sexi koszulce na noc haha- to tak odnośnie ulewania 😉

• Mamusie
aniolek82 napisał(a):
Dziewczynki, wiem, że ten temat juz był ale nie moge odnaleźć tych stron. Ile czekałyście na becikowe???????????????? Bo mi to juz 6 tydzień leci a ja myslała, że oni tak do miesiąca wypłacają 🥴

ja załatwiałam na poczatku października i mi pan mówił ze do 25 pażdziernika bede miała...ale w banku nie byłam i nie sparwdzałam czy wpłynęło

• Mamusie
Foga ja akurat chrzciłam na rękach - bez becika, ale to chyba zależy od tego co się komu podoba 🙂
Aniołek ja czekałam miesiąc, ale u nas nie wpłacają na konto - tylko wypłacają raz w miesiącu w kasie 🙂 Myśmy składali dokumenty jakoś pod koniec sierpnia, a wypłacono nam pod koniec września, bo akurat wtedy wypadał dyżur tej kasy 🙂