Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Anya moim skromnym zdaniem skoro wcześniej było twoje mleko ok a nie zmieniłas diety na gorszą to i nie powinno się zmienić. a dokarmiać to ci lekarz kazał?? jeżeli chodzi o jedzenie z butelki spróbuj może najpier w nij podac swoje mleko albo herbatę i daj sie małemu nią troszke pobawić-ja dziś pierwszy raz dałam Marysi napić się z butelki troszkę herbatki(obiadłam się słodkości i zapobiegawczo dałam jej herbatkę na trawienie)i z początku nie wiedziała jak się za to zabrać ale pobawiła się nią troszkę i ładnie wypiła 🙂
Ale czy z sensem Ci doradzam to nie wiem 😞
a wogóle ile MIchaś waży??

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
moniq1984 napisał(a):
Anya napisał(a):
magda123 napisał(a):
Anya nappisałam do Ciebie na priv 🙂

ja jestem chyba jakaś zacofana ☺️ gdzie tą wiadomość znajde ?

chyba w swoim profilu

przeglądałam tam i nie znalazłam 🤢
co do wagi Michała to waży 5200 g to troche mało i lekarka mi kazała dokarmiać 2 razy dziennie. W sumie raz dałam mu 60 ml mojego mleka i wypił szybciutko to może poprostu tamte mleka mu nie podchodzą :s już sama nie wiem 🤢

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Inez trzymam kciuki za podróż
Siekankowa, Lydzia wysłałam sukienki, Kornelka Tobie też na nowy adres wysłałam
Ja się chwalę bo moje kochane dziecko przespało dziś całą noc 🤪 🤪 🤪 mam nadzieję że to nie przypadek jednorazowy
Anya u mnie jak mała nie przybierała a ładnie spała to mówili że ona słaba jest i dlatego więc budziłam ją w nocy na karmienie, choć problemów z butlą nie miałam mała była wygłodzona i od razu wypiła mm. Jeśli chodzi o podnoszenie to jak ją podnoszę to się spina, ale jak już jest na rękach to nie, ale nie wiem jak być powinno bo u nas lekarze do dupy są, według nich wszystko w porządku.

• Mamusie
Cześć 🙂

Tak was doczytałam hihi od wczoraj i się zastanawiam ile my mamy lamp, bo każda gasi światło 🤪 🤪 🤪
Hehe chyba, że ktoś dowcipny ciągle zapala, obstawiam jo-aneczkę 😁 😁 😁.

Hehe Siehankowa Ksawier przewagę ma w km na pewno. Do Magdy mam 630km 😞 😞 😞
No i te oczy i usmiech ech....

Anya ja dokarmiam Julkę z tego samego powodu, za mało przybrała. Ja spróbowała butelki Dr Browns tej wąskiej i załapała. Aventem np sie dławiła. Mam mleko Bebilon Nenatal Premium. Ale dziś dokupię Bebilon1 i bedę mieszać. Po pierwsze dlatego że ten Nenatal Premium ochydny jest w smaku jak rybi olej smakuje bleee (choć Julka go pije), a po drugie dlatego, ze jest on dla dzieci z niską masą urodzeniową i w sumie długo nie można go podawać.

DzienDobry.
Wchodze na foum a tu na mnie Divianka spoglada z awatarka ☺️ Ślicznie.
Bede pomalu doczytywac.
Wczoraj tesciowa przeszla sama siebie.Wlazla do nas z reklamowka.polozyla ja i powiedziala do mnie "przynieslam ci".Pytam sie co to a ta ze jej kolezanka z pracy przyniosla swoje stare ubrania dla mie.Bo ona juz w tym chodzic nie bedzie.No co to mialo znaczyc ze taka bieda u nas? 😠 😠 😠 Oj juz chcialam co nie co powiedziec.

dzień dobry 🙂
diviana, ile ty masz sukienek, masakra 😮 😉

Diviana napisał(a):
Marta-lion wiesz ja z moim m między swoimi rodzinnymi domami też mamy koło 600 km 😉 także Siehankowa uważaj

tak łatwo się nie poddamy 😜 no ale jezeli julka zadecyduje inaczej, to jest jeszcze tyle pieknych sierpniowych księżniczek, ze ksawier na pewno jakąś "upoluje" 🤪 😁

• Mamusie
Siehankowa bluza super, a co do sukienek to mam mnóstwo bo ja zakupoholiczką byłam, mój m swój worek treningowy moimi ubranimi których nie nosze wypchał i 45 kg ten worek waży, więc naprawdę mój zakupoholizm nie znał miary ale od kiedy jest mój śliczny aniołek i jestem na totalnej wsi to przystopowałam i nie często sobie coś kupuję. Jakby jakiś ciuszek Ci się podobał to daj znać to wyślę 🙂

Inez, spokojnej podrózy 😘
diviana, ja to tylko chciałam oko nacieszyc, bo i tak sukienek nie nosze, więc podziękuje 😘 niech korzystają te, które noszą 🙂 bo ja to w spodniach czuje się najlepiej - taka chłopczyca ze mnie 😁

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
diviana, ja to tylko chciałam oko nacieszyc, bo i tak sukienek nie nosze, więc podziękuje 😘 niech korzystają te, które noszą 🙂 bo ja to w spodniach czuje się najlepiej - taka chłopczyca ze mnie 😁

Siehankowa jak dupa ładna to w spodniach dopiero sie prezentuje 😁 😁 😁

• Mamusie
Dzien Dobry!!!

jo-aneczka bardzo dziekuje ☺️! ale jedna ta czerwona w zupelnosci mi wystarczy...oliwkowa moze inne mamusia bedzie zainteresowana...
justynka oj mnie tez wczoraj tesciowa wkurzyla...ochote do gardla mialam jej sie rzucic 😠 lilka wczoraj strasznie marudzila caly dzien m. wrocil i mnie wkurzyl do tego leje sie ze mnie strasznie padalam wieczorem na twarz a leb mi huczal i wyszlam na 20 minut na spacer i jak wracalam to czekala na mnie na podworku i z tekstem - Lilcia placze a mamusia sobie poszla 😮 🤢 😠 no w koncu tatusia tez ma...ale do niej nie dociera ja uwiazana powinnam siedziec bo przeciez chlopu jak z roboty wroci to w zebach kapcie i pilota powinnam przynosic 😠 😠 😠 jeszcze przylazla mala akurat usnela a ta z pretensja ze ja uspilam a ona jej dzisiaj nie widziala 😮
no to sie pozalilam 😜 😜

Inez powodzenia

anya ja ci nie pomoge...co prawda zaczynalam od dokarmiania ale Lilka wrecz rzucala sie na butelke to nie bylo problemu...ale trzymam kciuki za Ciebie i Michalka...a co do pokarmu to moj z dnia na dzien zrobil sie mniej tresciwy mimo takiej samej diety wiec to jest mozliwe