Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Diviana napisał(a):
My chcemy kogoś do nas zaprosić no ale że mieszkamy daleko od cywilizacji to musiałoby być z noclegiem a mamy tylko 2 łóżka dla ewentualnych gości

zawsze możesz zaopatrzyć się w mterac

Diviana napisał(a):
My chcemy kogoś do nas zaprosić no ale że mieszkamy daleko od cywilizacji to musiałoby być z noclegiem a mamy tylko 2 łóżka dla ewentualnych gości

diviana, jak dobrze popiją to im łóżka nie będą potrzebne 😜 😉

• Mamusie
Diviana napisał(a):

zawsze możesz położyć gości w poprzeg 🙂(chyba dobrze napisałam 🙂)pamietam kiedyś u babci tak spaliśmy 6 nas się zmieściło 🙂 🙂 🙂

Ann fajowe dziewczynki i bboooska nóżka 😉

Dziewczyny Prezenty pod poduchą leżą??

A u nas tak wieje że antenę nam z dachu zwiało, rozwaliła się w drobny mak i nie ma co oglądać...........

• Mamusie
daniela napisał(a):
Ann fajowe dziewczynki i bboooska nóżka 😉

Dziewczyny Prezenty pod poduchą leżą??

A u nas tak wieje że antenę nam z dachu zwiało, rozwaliła się w drobny mak i nie ma co oglądać...........

o jaaaaaaaaaa...faktycznie wiatrzycho 😲

a prezent dopiero jutro kupię ☺️

• Mamusie
Hej,
za bardzo nie wiem co u Was słychać 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞, choć was trochę podczytywałam .
u mnie jakoś kiepsko od kilku dni 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 mam jakiegoś doła, i jeszcze ścięłam się z m. najpierw w sobotę i jeszcze wczoraj 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 więc dziś cały dzień sprzątałam mieszkanie (tak czysto ostatnio miałam chyba w ciąży, brakowało tylko żebym jeszcze okna umyła), bo w większości poszło o to że nic w domu nie robię 😠 😠 😠 😠 a jeszcze mały doje mi się ostatnio we znaki i nie chce się spokojnie uspać tylko jest płacz i marudzenie średnio przez godzinę i nic nie pomaga 😠 😠 😠 😠 ani noszenie, ani bujanie makabra, normalnie psychika mi siada. Na szczęscie jak już pójdzie spac na noc to przesypia 6 godzin, więc mam czas aby się troche zregenerować.
A i w piątek byliśmy u lekarza na szczepieniu i ważeniu. Mały przybrał 200g i teraz waży 5700, a ponieważ ulewał mi strasznie przez te dwa tygodnie to pani doktor pozwoliła mu już spać ile chce. I dostaliśmy skierowanie na morfologie.
ach coś jeszcze miałam napisać i sama nie wiem co…. ach to zmęczenie 😠 😠 😠 😠
A myślałm że pójdę już spać bo Dominik zjadł o 21 i się uspał to liczyłam ze to już na noc a On się obudzil i sam nie wie czego chce 😠 😠 😠 😠
to się trochę wyżaliłm i może będzie mi lepiej, a jutro rano postaram się coś doczytać (bo już nie będę miała co sprzątać 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 a nawet obiad na jutro mam – taka dziś byłam wsciekła).

Dobra idę do mojego marudy

My sylwestra spedzimy z Polsatem 😁
Norbi spi,musial sie obkrecic dookola wlasnej osi dopiero zasnal 🙂
ja tez bardziej za drewnianym krzeselkiem jestem.U nas sie sprawdzily,a pozniej rosly wraz z dziecmi,mialy z niego stolik 😉

Ja się zbieram, puściutko tu dzisiaj było.....co z Naszą Madzią??? bo dzisiaj to jej wcale nie było

DOBRANOC KOLOROWYCH do mnie mikołaj nie przyjdzie 😞 tylko do dzieci mój m o niczym nie pamięta 🤢 🤢