Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Inez napisał(a):
Boże dziewczyny czytałam i płakałam (od razu piszę żeby wrażliwe osoby nie czytały!)

http://demotywatory.pl/3588181/Poziom-sku*wysynstwa-i-upodlenia

O matko 😲 😲 zabiła bym za takie coś!!!!!!!!

My dzisiaj w Biedronce kupilismy malemu kregle-przytulanki.Nawet mu sie spodobaly.Ma dwa swoje faworyty i jednego na ktorego krzyczy 🙂 I tak najbardziej mu sie spodobala pilka,az sie trzasl i raczki wyciagal.
Musialam m odciagac bo chcial mu kupic samochod sterowany 😮 zanim maly by go uzyl to ojciec by mu zepsul 😁

• Mamusie
oj i witam chociaż na chwilkę 😆
melduję że po wizycie jestem dumna jak paw 😮 🤪
Tosia jak na swoje 4 miesiące sprawuje się bardzo dobrze 😎 i pani doktor do niczego nie mogła się doczepić 🙃 Tosia grzecznie porozmawiała z pania doktor a potem gadała do swojego odbicia w lustrze,ładnie się podnosiła leżąc na brzuszku,łapała zabawki i przekładała z rączki do rączki i turlała się z boku na boczek uffff....zdała egzamin rozwoju celująco 😜
teraz będziemy się kąpać bo już marudzi niesamowicie
może uda mi się jeszcze zajrzeć 😉

Przeglądam własnie krzesełka do karmienia 🙃 🤢 Matko pi..mozna dostać w ogóle nie wiem czym sioe sugerować przy wyborze...Moglyby doświadczone mamy podjąć temat??? 🥴

Pati ja to doświadczona nie jestem 😁 Ale głównie patrzę żeby miał regulację wysokości i oparcia, łatwo się myło i miał wygodne miękkie siedzisko. 😜

Znalazłam fają rzecz dla małego little tikes szukam dalej, jak nie znajdę kupię pod choinkę 🤨 🤨 Będzie na dłużej.

• Mamusie
Pati123 napisał(a):
Przeglądam własnie krzesełka do karmienia 🙃 🤢 Matko pi..mozna dostać w ogóle nie wiem czym sioe sugerować przy wyborze...Moglyby doświadczone mamy podjąć temat??? 🥴

podobny dylemat mialam przy Bartku i powiem że skusilam się na wygodne (dość drogie) fajne krzeselko a się okazało że Bartek może kilka razy w nim jadł 😮 no teraz mam nadzieję że Tosia chociaż wykorzysta je w pełni 🙃
Na drugi raz kierowałabym się i owszem wygodą smyka ale też i gabarytami bo moje zajmuje dużo miejsca

• Mamusie
marta-lion napisał(a):
Co do krzesełek ja mam takie z żyrafą, po Majce http://all.../krzeselko-agnieszka
Miałam takie na poczatku: http://all.../chicco-2011-polly-magic-krzeselko, ale szbcieje je sprzedałam niż kupiłam.

no właśnie moje starszaki miały takie jak Ty Marta masz teraz i byłam bardziej zadowolona niż z tego co teraz mam

no uciekam...dobrej nocki 😘

Siehankowa też na niego patrzyłam, ale tamten ma więcej tych zabaweczek. Hmm nie wiem 🤨 🤨

Co do krzesełka ja zamawiam to z fishera, moja Jula miała podobne i było ok, zresztą on jest teraz za malutki na takie drewniane - to już na takie stabilnie siedzące dziecko. A pasowałoby mi do łóżeczka 😁 😁

• Mamusie
Jola to przepraszam ze Cię w błąd wprowadziłam ☺️ ja przeglądałam na tej stronie co Pati podawała i na gazetce widziałam że od piątego a pewnie rzeczy z tej strony były od 5 a inne mogły być później ☺️ ☺️ ☺️ głupio mi teraz
Lydzia trzymam mocno kciuki
Moje maleństwo ululane słodziutko śpi, a powiedzcie dziewczyny co robicie na sylwestra?

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Jola to przepraszam ze Cię w błąd wprowadziłam ☺️ ja przeglądałam na tej stronie co Pati podawała i na gazetce widziałam że od piątego a pewnie rzeczy z tej strony były od 5 a inne mogły być później ☺️ ☺️ ☺️ głupio mi teraz
Lydzia trzymam mocno kciuki
Moje maleństwo ululane słodziutko śpi, a powiedzcie dziewczyny co robicie na sylwestra?

Ja spędzam Sylwestra ze szwagrem, jego dziewczyną ich synkiem, teściówką i moją siostrą 🙂

• Mamusie
Andzelika napisał(a):
Co do krzesełka ja zamawiam to z fishera, moja Jula miała podobne i było ok, zresztą on jest teraz za malutki na takie drewniane - to już na takie stabilnie siedzące dziecko. A pasowałoby mi do łóżeczka 😁 😁
Hehe fakt, dlatego Jula je teraz w leżaczku.
Tamto z chicco było dla mnie za duże, nie pasowało mi do stołu i niestety zawsze stało na rogu.
Dla mnie to drewniane jest bardziej praktyczne. I ma wiele zastosowań 🙂
Ale to kwestia gustu i przyzwyczajenia.
Ok ja mykam.