Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):
U mnie wędzone żeberka od mamy, ziemniaczki i zielony groszek 🙂

mniaam 🙂 ale u mnie niestety żeberka nie przejdą - mój m. z mięsa to tylko piersi, kotlety mielone i w ostateczności schab zje 😁 innego mięcha sie brzydzi 😮 😁
Hehe to jak u mnie, mój nie cierpi miesą gdzie są kości, więc nawet nogi od kurczaka odpadają 🤪 🤪 🤪

PS. A ja z obiadem ??? Ja to chyba do Siehankowej na te nugetsy wparuję 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):

mniaam 🙂 ale u mnie niestety żeberka nie przejdą - mój m. z mięsa to tylko piersi, kotlety mielone i w ostateczności schab zje 😁 innego mięcha sie brzydzi 😮 😁

Haha to, jak mój Kuba. TŁUŚCINKI NIE TKNIE, śmieję się zawsze, że mu mamusia tłścinki wycinała i kożuszek z kako zjadała, jak w tym serialu "Mamuśki" 😁 😁 😁
A, jak chce mu dowalić to mówię coś Ty za facet, że tłustego nie jesz, ooo jaki wkurzony 😁 😁 😁

Paninka, mi się nie widzi ta przytulanka, bo ona taka malutka sie wydaje 😉
Andzelika, naczytałam się troche ze niby od 3 miesiąca mozna juz uczyc czytać 😁 ale jeżeli bym sie zdecydowała to nie na teraz - na pozniej 😉 obejrzałaś do końca Tap Madl ? 😉 zadowolona z wyniku ? 😉
ann, odpisałam 😉

Dzień dobry

U nas nocka w miarę ale od po 5 nie śpię bo Tosię pierdzioszki męczyły.....
Z racji tego że m chory zawiozłam Gbi do przedszkola a wcześniej ogarnęłam Tosię.
Zaraz za jakiś obiadek muszę się wziąć.....
Mój m niczym nie gardzi, wszystko żerny 😁 😁 😁

Siehankowa jak najbardziej jestem zadowolona. 😁 😁 Moja faworytka od początku 😎 Hehe w tamtej edycji stawiałam na Polinę i wygrała 😁 😁 Ale dostałabym chyba zawału, jakby Ania wygrała 😮 W ciula wszystkich zrobiła, że taka nie zaradna 😁 😁

marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):

Hehe to jak u mnie, mój nie cierpi miesą gdzie są kości, więc nawet nogi od kurczaka odpadają 🤪 🤪 🤪

PS. A ja z obiadem ??? Ja to chyba do Siehankowej na te nugetsy wparuję 🤪 🤪 🤪

marta, zapraszam 🙂

Paninka napisał(a):
co do jedzenia to za moiom sie nie utrafi...raz zje a drugim razem stwierdzi ze on przeciez tego nigdy nie lubil i NIGDY NIE JADL 🤔 🤔

O mój Kuba też tak ma. Ostatnio zjadł golonko, bo mówił, że lubi. Potem teściowa mu daje, a on ja takiego czegoś nie jadam 😁 😁

Andzelika napisał(a):
Siehankowa jak najbardziej jestem zadowolona. 😁 😁 Moja faworytka od początku 😎 Hehe w tamtej edycji stawiałam na Polinę i wygrała 😁 😁 Ale dostałabym chyba zawału, jakby Ania wygrała 😮 W ciula wszystkich zrobiła, że taka nie zaradna 😁 😁

ja widziałam tylko pare odcinków i to nie całych - ale fakt - ta anka to denerwująca była 😁 a wg mnie ta Paulina z 1 edycji to lekka porażka- jakos denerwuja mnie takie "biedne, wiecznie pokrzywdzone przez życie" osoby 😜 ( ale to tylko moje skromne zdanie) 😁

siehankowa napisał(a):
Andzelika napisał(a):

ja widziałam tylko pare odcinków i to nie całych - ale fakt - ta anka to denerwująca była 😁 a wg mnie ta Paulina z 1 edycji to lekka porażka- jakos denerwuja mnie takie "biedne, wiecznie pokrzywdzone przez życie" osoby 😜 ( ale to tylko moje skromne zdanie) 😁

Hehe potem to ja chciałam, żeby Ola wygrała, jak Polina wyła ciągle 😁 😁 No, ale stawiłam na początku. 😁 😁

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Paninka a Ty to chcesz zamówić o tego samego sprzedawcy?

no tak zeby juz za te 200 kupic co sie babki Lilki na prezent zrzucily 😉 😉

Aa bo ja myślałam, że od innego i 2 razy za przesyłkę 😁 😁 😁