Skocz do zawartości

Nasze kwietniowo majowo czerwcowe dzieciaczki | Forum dla mam

justiks22_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
wiecie co... mam mega gigantyczne wyrzuty sumienia... na wczasach znów zaczęłam palić... impreza, gril, piwko i ... niestety fajka... a myślałam że już do tego nie wrócę 😞 🤢 🤢 🤢 🤢 ☺️

to karmisz butla?? niestety ten nalog wraca jak bumerang 😠

• Mamusie
Malgosia ja mojej Zuzi podaje juz kaszke jak miala niecale 2 miesiace (moja znajoma zaczela dodawac kaszki synowi jak mial 2 tygodnie bo potrafil jesc co odzine 120ml hihi ) 🙂 nic sie nie dzieje mala smaczniej je i w calosci to co przygotuje, karmie w odstepach 3h. Na noc ostatnie dostaje kolo 20 i spi do 4-6 jak sie obudzi to zje i znow spi- wstaje 8-9 🙂
Nie mam zamiaru trzymac sie ksiazkowo, powoli zaczynam wprowadzac obiadki, malej smakuja (zaczelismy od marchewki z ryzem i zupki warzywnej) 🙂 zjadla po polowie sloiczka i nic sie nie dzieje 🙂

• Mamusie
Kasia21 napisał(a):
Hej Ewelka 🙂 cześć Kasiar 😘
mam pytanko do dziewczyn które podają już co innego Malotom niż samo mlesio... jak należy podawać kolejne produkty? tzn w jakich odstępach czasu itp... np ... 2,3 dni jak jest ok to można kolejny?

Ja dawalam Zuzi po polowie malego sloiczka ale do butelki i przez smoczek do kaszki. 🙂 nie mielimy zadnych problemow z brzuszkiem wiec dostawala na drugi dzien druga polowe 🙂