Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski kawałek szwu/szwa został mi w katarzynie 🤢 🤢 🤢wczoraj go przyuważyłam...chciałam nawet sama wyciągnać ,ale boli 🤢 🤢 Więc zostawiam jak jest, może się wykruszy...a jak polożna przyjdzie (jeśli jeszcze przyjdzie) to jej pokażę. Mam nadzieję, że nic mi się nie stanie z tej okazji (jakieś zakażenie czy coś w tym stylu).

to powiedz Tomkowi zeby ci wyjał , u mnie tak miała kolezanka i jej M wszytsko powyjmował , bo nie mogła sidziec na DUPIE 🤪

Też już próbował, ale jak tylko się zbliżał to ja nogi razem i strach w oczach.... 🤢 🤢 🤢 🤢

oooooooo patrzcie jaka cnotke teraz zgrywa 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ahahhahaaahhaahahahahaah 😁 😁 😁 😁 😁

WIESZ DAWNO TEGO NIE ROBIŁA .....TO TAK JAK CNOTKA SIE ZACHOWUJE HI HI ....

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski kawałek szwu/szwa został mi w katarzynie 🤢 🤢 🤢wczoraj go przyuważyłam...chciałam nawet sama wyciągnać ,ale boli 🤢 🤢 Więc zostawiam jak jest, może się wykruszy...a jak polożna przyjdzie (jeśli jeszcze przyjdzie) to jej pokażę. Mam nadzieję, że nic mi się nie stanie z tej okazji (jakieś zakażenie czy coś w tym stylu).

to powiedz Tomkowi zeby ci wyjał , u mnie tak miała kolezanka i jej M wszytsko powyjmował , bo nie mogła sidziec na DUPIE 🤪

Też już próbował, ale jak tylko się zbliżał to ja nogi razem i strach w oczach.... 🤢 🤢 🤢 🤢

oooooooo patrzcie jaka cnotke teraz zgrywa 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ahahhahaaahhaahahahahaah 😁 😁 😁 😁 😁

WIESZ DAWNO TEGO NIE ROBIŁA .....TO TAK JAK CNOTKA SIE ZACHOWUJE HI HI ....

ha ha ha to fakt 😁

• Mamusie
Maga napisał(a):
czarna79 napisał(a):
MAGA....TY JUZ BYŁAS U GINA PO TYM POŁOGU ...JAK TAK TO POWIEDZ CO TAM CI SPRAWDZJA HI HI ....PODWOZIE TO NA PEWNO , ALE MI CHODZI O TO CZY MIAŁAS USG ....

samolocik byl oczywiscie 😁 tylko, ze po cc to nie jest jakis problem.. oprocz tego uciskanie brzucha straszne i tu akurat bolalo troche 😜 no i u mnie blizne sprawdzal jak sie goi. ale ja bralam juz depo provera i musze sie stawic za 2mies po recepte na wiecej, jesli dobrze bede znosic ten zastrzyk, wiec usg nie robilismy 🙂 bedziemy robic wlasnie za te 2mies 🙂

I JAK PO TYM ZASTRZYKU ....NIE MASZ ZADNYCH BOLI GŁOWY NIC SIE NIE DZIEJE , A WCZESNIEJ PO CC OD TEGO ZNIECZULENIA W KREGOSŁUP NIE MIAŁAS BOLI GŁOWY, BO JA MAM TAKIE STRASZNE BOLE GŁOWY ZE SZOK ....

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
u was to jest dziwnie z tymi położnymi bo do mnier przylaza tylko raz i nic nie mówila ze bedzie jeszcze 😮 😮 😮a nawet jak dzwoniłam zeby przyszła to sie pytała czy cos sie dzieje ze tak szybko dzwonie !!!!!!przy Kubie tez tylko raz przyczłapała

U mnie była 5 razy w ciągu 3 tyg...w sumie klawa nawet była, dużo rzeczy nam powiedziała i pokazała 🙂
Tylko głos miała taki piskliwy i mała płakała, jak ją słyszała 🙂

• Mamusie
achm napisał(a):
załamka 😞 zarejestrowałam sie jeszcze raz i znów pod kogos się podszywam 🤨

hahha ja bym sie zdziwiła na miejscu tych wlascicielek kont ze nie było mnie a pisałam na forum haha 😁 to smieszne troche 😁
moja połozna przychodzi dosc czesto była juz z 8 razy wlasnie wyszla przed chwilka i zapowiedzila ze znow przyjdzie haha ale mi to nie przeszkadza bo zawsze o cos nowego pytam 😁

wiecie co.. az mnie strach oblecial na sama mysl o samolocie.. kurde nie dam mu sie i uj,, uciekne i powiem mu ze pomiedzy oczy dostanie jak bedzie sie z łapami pchał.. 😠 na sama mysl o wtykaniu czegokolwiek mam agresora 😠 😁
kurcze chcialabym juz isc usunac rozstepy z brzuszka ale nie moge bo karmie 😞
a co do usmiechu to prawda cudowne uczucie albo najbardziej kocham te jej slepka cudowne jak budzi sie i patrzy ak na mnie jak ten kotek w shreku ☺️ 😘

• Mamusie
Landusia napisał(a):
achm napisał(a):

hahha ja bym sie zdziwiła na miejscu tych wlascicielek kont ze nie było mnie a pisałam na forum haha 😁 to smieszne troche 😁
moja połozna przychodzi dosc czesto była juz z 8 razy wlasnie wyszla przed chwilka i zapowiedzila ze znow przyjdzie haha ale mi to nie przeszkadza bo zawsze o cos nowego pytam 😁

wiecie co.. az mnie strach oblecial na sama mysl o samolocie.. kurde nie dam mu soie u uj,, uciekne i powiem mu ze pomiedzy oczy dostanie jak bedzi esie z łapami pchał.. 😠 na sama mysl o wtykaniu czegokolwiek mam agresora 😠 😁

Mam to samo odnośnie samolotu...do gina wybiorę się owszem, ale na pewno nie za 3 tyg...najwcześniej za 2 miechy tak myślę!! MASAKRA JAKAŚ 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Maga napisał(a):
czarna79 napisał(a):
MAGA....TY JUZ BYŁAS U GINA PO TYM POŁOGU ...JAK TAK TO POWIEDZ CO TAM CI SPRAWDZJA HI HI ....PODWOZIE TO NA PEWNO , ALE MI CHODZI O TO CZY MIAŁAS USG ....

samolocik byl oczywiscie 😁 tylko, ze po cc to nie jest jakis problem.. oprocz tego uciskanie brzucha straszne i tu akurat bolalo troche 😜 no i u mnie blizne sprawdzal jak sie goi. ale ja bralam juz depo provera i musze sie stawic za 2mies po recepte na wiecej, jesli dobrze bede znosic ten zastrzyk, wiec usg nie robilismy 🙂 bedziemy robic wlasnie za te 2mies 🙂

I JAK PO TYM ZASTRZYKU ....NIE MASZ ZADNYCH BOLI GŁOWY NIC SIE NIE DZIEJE , A WCZESNIEJ PO CC OD TEGO ZNIECZULENIA W KREGOSŁUP NIE MIAŁAS BOLI GŁOWY, BO JA MAM TAKIE STRASZNE BOLE GŁOWY ZE SZOK ....

ja mialam straszne bole kregosupa.. 🤢 bo mam tez tam przepukline.. ale juz jest okej.
a po zastrzyku narazie super 😁 podobno efekty uboczne to plamienia i spadek libido aleja zadnego z nich nie odnotowalam 😜

• Mamusie
Landusia napisał(a):
achm napisał(a):

wiecie co.. az mnie strach oblecial na sama mysl o samolocie.. kurde nie dam mu sie i uj,, uciekne i powiem mu ze pomiedzy oczy dostanie jak bedzie sie z łapami pchał.. 😠 na sama mysl o wtykaniu czegokolwiek mam agresora 😠 😁
a co do usmiechu to prawda cudowne uczucie albo najbardziej kocham te jej slepka cudowne jak budzi sie i patrzy ak na mnie jak ten kotek w shreku ☺️ 😘

a jak chcesz usuwac?
ja mam co prawdajeden na boczku, ale zawsze cos 😁