Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
agata82 napisał(a):
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
agata82 napisał(a):
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Ale obłędna ta Alicja jejciu 😘 😘 😘

a jakie ma duze usteczka 😁 😁

Maga Antek ma już narzeczoną 😉

No widzisz Agata jaka nam sie tesciowa trafila..
a a jeszcze nie poszlam i widze 😁 😁 😁

hihi 😁 spooko Antoś i to woli Laurke 😁 Alicja znajdzie jeszcze swojego amatora 🙃

spokojnie, Ala nie rozbija związków 😉 swoją drogą już dwie "pary" się stworzyły wśród wrześniwych dzieciaczków 🙂 kto wie może kiedys rzeczywiście się spotkają 🙂to by była historia 🤪 🤪 🤪

ahaha a nasze maja okazje, bo z Luiza mieszkamy w sasiadujacych miastach 😁 😁 🤪

Nasze ja mysle ze na wiosne sie spotkają jak bedą piekne bazie nad jeziorkiem 🙂

na wiosne nawet dzieciaczki sie zakochuja hi hi 😁 😁 🤪

😉

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
Hey Laski:P U nas noka fatalna. mała od 19 do drógiej w nocy nie spała. Ajak zasneła to co 15 minut się budziła. ehh już niedługo padne. Mała non stop płacze i nie wiem co się dzieje. w dzień śpi po 20 minut co 3 godziny. Ja w piątek dogina lecę. A na bioderka w środę. 🙂

u mnie to samo jesli chodzi o zachowanie Jasia pręzy sie i placze non stop 🤢 😞

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Z opisu kolki co Maga dałąs wynika ze u nas to chyba to bylo bo 3 h wrzask o tej samej porze co dzien

no i z tego co pamietam niewiele Wam pomagalo, raczej lagodzilo.. a pozniej jak reka odjal p tych 3h.. czyli typowe kolki 🙂 ale wazne, ze przeszlo po sabie. my za to mamy zaparcia 😞 i nie wiem jak mu pomoc juz..

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
agamu napisał(a):
Jezu ja póki co nie jestem w stanie nawet myslec o wizycie u gina...

ja ide za tydzien we wtorek 🤢 🤢 🤢 🤢 ale jestem przerazona..

ja też powiem szczerze że mam awersje do ginekologów 😮 i nie wiem czego ale się boje tej wizyty 🤢

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Ale luksus kazda kobieta ktora karmi powinna robic sobie raz na jakis czas taki odpust 🙂
jeszcze wcielam budyn czekoladowy 😁
wypiłabym redsika ale nie moge bo maz do pracy

ja redsika 🤪
ja pie.... ten moj sirota nie mogl zamontowac cyfrowego polsatu przyszedl teraz monter pol godz temu pilnuować musze zamiast dziecko kapac

• Mamusie
ja wizytę u gina mam w poniedziałek... i trzeba podjąć decyzję o antykoncepcji... nie wiem czy tylko prezerwatywy, trochę się boję tylko ich, narazie drugiego bejbika nie chcę mieć... zastanawiam się nad tabletkami tymi jednoskładnikowymi (bo karmię cycem) a ten zastrzyk to drogi?

• Mamusie
mariola-s napisał(a):
ja wizytę u gina mam w poniedziałek... i trzeba podjąć decyzję o antykoncepcji... nie wiem czy tylko prezerwatywy, trochę się boję tylko ich, narazie drugiego bejbika nie chcę mieć... zastanawiam się nad tabletkami tymi jednoskładnikowymi (bo karmię cycem) a ten zastrzyk to drogi?
Witajcie dziewczyneczki 🙂rzadko tu zagladam,ale sila wyzsza... 🙂 majac dwojke szkrabikow,do tego niesforna pierwszoklasistke tak bywa,ze brakuje dnia...
U nas wsio oki mozna by powiedziec super..Kamilka troche grzeczniejsza,jednak daje popalic czasem.. chcialabym wysiasc ,a ten "autobus"zapierd... jak w filmie Speed..Czesto gesto dzionek wyglada tak ze na wariata wszystko,brak czasu dla siebie ,Olusia na cycu,w drugiej laktator i ksiazki Kamili przed nosem ... 😮
Pasem Terechy sie sciskam,samopoczucie mimo wszystko mam lepsze,gdyz z dnia na dzien szczupleje i slysze troszku pochlebnych uwag hihi Jednak blada jak sciana jestem i pewno ta hemoglobina za wiele sie nie podniosla...Dzis zamowilam witaminki ,bo ostatnio nie dbam o to a polozna wrecz kazala przyjmowac wit dla matek karmiacych ,gdyz niezbedne w nich sa kwasy omega dla dzidziusiow...pomijajac juz fakt ze i dla matek tez sie przydadza 🙂 zamowilam o tu -->prosze linka ,gdyby ktoras byla chetna ,duzo i tanio 🙂
http://allegro.pl/prenatal-classic-90tabl-12tabl-gratis-i1869439518.html
Jutro ide do gina ..a jesli chodzi o antykoncepcje to sie tez obawiam bo nigdy sie nie zabezpieczalam (i o dziwo z tego tylko ino dwojka dzieci sie narodzila hehe) i niewiem jakie beda odp.dla mnie ...boje sie efektow ubocznych... 🤢
Aaa zamowilam lezaczek dlaOlusi 🙂wkoncu ten z Myszą 🙂(bo zesz qrwa sie w prezencie nie doczekalam hehe 😜) http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-rozowy-w2583-i1871114002.html
wzielam przesylke za pobraniem ,wiec licze na szybka dostawe 🙂
Kochane chcialabym na bierzaco byc we wszystkim,co u WAS ,ale nie da sie ..dnie za krotkie sa zdecydowanie..To goscie jeszcze naplywaja niewiedziec skad haha 🙂 ale prezenciki sa urokliwe 🤪 😜 😜 😜
Sciskam ,pozdrawiam cieplutko wszystkie z osobna 😘
lece troszku podczytac ,nadgonic poki moje dziewuszki spia 🙂