Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Pierwsza 🤪 🤪 🤪 🤪
Miłej soboty Mamuśki 🙂

Kończymy dziś 5 tygodni 🤪 🤪

A i jeszcze jedno Wam chciałam powiedzieć, weszłam dziś na brzuszek i poszpykałam na inne fora... ☺️ ☺️ u czerwcówek 2012 będą trojaczki!!! Potrójne szczęście, ale z drugiej strony wyobrażacie sobie mieć taką trójkę na raz??? Mnie by chyba w czarnym worze wywieźli 🙂

Wszytskiego dobrego dla Gabrysia
A do mamusi WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN , DUZO ZDRÓWA , SEKSU 🤪 🤪 I SŁODYCZY AGA Z JULCIA TOBIE ZYCZY

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

wyczaiłam Cie kochana , nic nie powiedziałas ze konczysz 18 urodziny....wiec dzisiaj sobie wypijesz ta finlandię zmrozona zurawinowa i ....za mnie kieliszeczek ..... 🙂 🙂

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
Pierwsza 🤪 🤪 🤪 🤪
Miłej soboty Mamuśki 🙂

Kończymy dziś 5 tygodni 🤪 🤪

A i jeszcze jedno Wam chciałam powiedzieć, weszłam dziś na brzuszek i poszpykałam na inne fora... ☺️ ☺️ u czerwcówek 2012 będą trojaczki!!! Potrójne szczęście, ale z drugiej strony wyobrażacie sobie mieć taką trójkę na raz??? Mnie by chyba w czarnym worze wywieźli 🙂

Wszytskiego dobrego dla Gabrysia
A do mamusi WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 18 URODZIN , DUZO ZDRÓWA , SEKSU 🤪 🤪 I SŁODYCZY AGA Z JULCIA TOBIE ZYCZY

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

wyczaiłam Cie kochana , nic nie powiedziałas ze konczysz 18 urodziny....wiec dzisiaj sobie wypijesz ta finlandię zmrozona zurawinowa i ....za mnie kieliszeczek ..... 🙂 🙂

A ja dziś redsika!!!!!!!
Najwyzej sie przekręce ale warto za niego umrzec 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
agamu napisał(a):
dziękuję Kochane 😘 😘 😘
Kochana nie sciemniaj tu ino sie na wieczorną kapiel szykuj 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
no i kochana po kieliszeczku-do wyboru ,do koloru -czym chata bogata ! 🤪
hej siup w ten dziób !!! 😘 😘 😘
STO LAT AGATKO!!!!!!

AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
dziękuję Kochane 😘 😘 😘

Osz... Agatka mam nadzieję, że wytrenowałaś bezdech przed porodem 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁

A my dziś sami sobie siedzimy 😞 😞 M. musiał pojechać z obrazami na Śląsk 😞 Co zrobić, kasa się przyda...
Laski jaki jest najlepszy laktator? AVENT ELEKTRYCZNY!!! Miałam wcześniej pożyczonego NUKa, i miazgę z sutków mi robił, żeby coś leciało trzeba je było doprowadzać do stanu nasyconego fioletu 😮 😮 A Avent jest przy nim taki delikatny, że to niemal pieszczona kochanka 😁 😁 I, co ważniejsze, sika aż miło! I można sobie ustawić rytm i siłę ssania! Dla mnie król laktatorów.

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
A my dziś sami sobie siedzimy 😞 😞 M. musiał pojechać z obrazami na Śląsk 😞 Co zrobić, kasa się przyda...
Laski jaki jest najlepszy laktator? AVENT ELEKTRYCZNY!!! Miałam wcześniej pożyczonego NUKa, i miazgę z sutków mi robił, żeby coś leciało trzeba je było doprowadzać do stanu nasyconego fioletu 😮 😮 A Avent jest przy nim taki delikatny, że to niemal pieszczona kochanka 😁 😁 I, co ważniejsze, sika aż miło! I można sobie ustawić rytm i siłę ssania! Dla mnie król laktatorów.

My mamy Medele electric początkowo bardzo chwaloną a ostatecznie nie wiem czy inny byłby gorszy bo nie poróbowałam

Trzeba było sie z M zabrać i odwiedzić mnie i Mage

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
JA cI POWIEM kOCHANA ,ZE JA SOBIE BARDZO CHWALE mEDELE eLEKTRIC..jESTEM Z NIEJ MEGAA ZADOWOLONA -MOGE POLECIC Z CZYSTYM SERCEM 🙂
jednak cos Lui sie zalila ,ze Jej slaby jakis ..niewiem czemu -dla mnie super 🙂

• Mamusie
Witajcie!!
Mamuśki a jak u Was z usypianiem pociech po nocnym karmieniu? My niestety mamy wycięte z nocki jakieś półtorej godziny... I tak jak dzisiaj od 2.45 do 4.15, masakra... Karmienie, przewijanie, ciąg dalszy karmienia i bujanie się w fotelu na biegunach do bólu.
Jakiś złoty środek??? Odkładanie do łóżeczka zaraz po jedzeniu kończy się alarmem na pół osiedla ;(

• Mamusie
letka82 napisał(a):
Witajcie!!
Mamuśki a jak u Was z usypianiem pociech po nocnym karmieniu? My niestety mamy wycięte z nocki jakieś półtorej godziny... I tak jak dzisiaj od 2.45 do 4.15, masakra... Karmienie, przewijanie, ciąg dalszy karmienia i bujanie się w fotelu na biegunach do bólu.
Jakiś złoty środek??? Odkładanie do łóżeczka zaraz po jedzeniu kończy się alarmem na pół osiedla ;(
kurde niewiem ,bo ja spie z moim ssakiem doskonalym 🙂hehe Przysysa sie pieknie i spimy calutkie noce 🙂
Choc wczoraj wieczorem przechwalilam Myche ,bo cyce mi ciagla z nerwow i napinala sie strasznie...tak walczylam z Nia ,az pierwszy raz dopoilam Ja herbatka z rumianku i jak reka odjal usnela 😉

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Heloł!!

Kolki nie było juhuuuuuuuuuuuuuuuu!
Czyli 8 kropli styka

U nas spanko od 20:00 do 23:00 potem do 2:30 i potem do 4 🤢 🤢 i postanowiłam zabawiać mamusie do 7:00 i mamusia mówiła do mnie takie ładne słowa juz po 2 godzinach zabawiania !@#$%^&*()@#$%^&*()#$%^&*( 😁 😁 😁 😁

uuu.. nie ma to jak mamusia 🤪 🤪 🤪
a Antos nas zaskoczyl- najpierw wczoraj zezarl ponad 200ml (gdzie m sie to zmiescilo wtf?) 😮a pozniej spal od 19 do 2.30!!!!!!!! 🤪 7,5h 🙃 pozniej od 3v do 5, bo chec kupy go obudzila, ale nic z tego a pozniej jeszcze dosypial- a my jestesmt newyspani !! 😮 🤔

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
hej...nestety poki co to nawet ten debridat n9ic nie daje..... 😞

Debridat nie działa od ręki, poczekaj kilka dni.

eh nie mialam na co czekac bylismy wczoraj w szpitalu bo tak ryczala jakby miala zaraz umrzec 😞 😞 😞

🤔
i co powiedzieli?? pomogli wam????

zbadali ja dokladnie nawet uszka i gardziolko....zapisali nam orpocz debridatu colinox to jest tez na ogadozwanie jakis probiotyk czy cos...kazali unikac mleka i przetworow bo to moze wzmagac kolki a poza tyym to co ona ma na buzi i cialku to nie potowki tylko sakza....:/...na oddzial jej nei wzieli bo sami powiedzieli ze wylacza ja z kolki a zalapie cos innego, bo o to nie trudno...no zoabczymy jak to0 bedzie.....ja juz wczoraj ryczalam razem z nia 😞

Wierze, ze z nia plakalas 😞 jeny no moze i lepiej ze jej nie wzieli
No skaza hm mi to pediatra kazala nie pic mleka zapobiegawczo nawet w razie gdyby tak bylo.
TO juz teraz wiesz co szkodzi i co wzmaga wiec bedzie juz tylko lepiej 😘 😘

Lui madrze mowi 🙂 teraz bedzie lepiej juz 😉

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
dziękuję Kochane 😘 😘 😘

hahaha 🤪 🤪 🙃
wszystkiego najlepszego !! 😘

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
kahlanik napisał(a):
JA cI POWIEM kOCHANA ,ZE JA SOBIE BARDZO CHWALE mEDELE eLEKTRIC..jESTEM Z NIEJ MEGAA ZADOWOLONA -MOGE POLECIC Z CZYSTYM SERCEM 🙂
jednak cos Lui sie zalila ,ze Jej slaby jakis ..niewiem czemu -dla mnie super 🙂

dobrze sciagal wczesniej, jak dla mnie.. 🙂 po dlugim i czestym uzytkowaniu cos tam sie rozjezdzilo i nie dotyka i trzeba grzebac i przestawiac, zeby ciagnal.. 🥴 sutki bola niemilosiernie 🤢 al nie wierze, zeby nie bolaly w jakimkolwiek innym 😁 nie wiem czy sciaga do konca, bo czasem czuje, ze jeszcze troche jest a juz nic nie leci i trzbapiers ponaciskac 😜
ale jak dla mnie sciaga lepiej niz ssak 😁 przynajmniej moj 🙃

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
hej...nestety poki co to nawet ten debridat n9ic nie daje..... 😞

Debridat nie działa od ręki, poczekaj kilka dni.

eh nie mialam na co czekac bylismy wczoraj w szpitalu bo tak ryczala jakby miala zaraz umrzec 😞 😞 😞

🤔
i co powiedzieli?? pomogli wam????

zbadali ja dokladnie nawet uszka i gardziolko....zapisali nam orpocz debridatu colinox to jest tez na ogadozwanie jakis probiotyk czy cos...kazali unikac mleka i przetworow bo to moze wzmagac kolki a poza tyym to co ona ma na buzi i cialku to nie potowki tylko sakza....:/...na oddzial jej nei wzieli bo sami powiedzieli ze wylacza ja z kolki a zalapie cos innego, bo o to nie trudno...no zoabczymy jak to0 bedzie.....ja juz wczoraj ryczalam razem z nia 😞

Wierze, ze z nia plakalas 😞 jeny no moze i lepiej ze jej nie wzieli
No skaza hm mi to pediatra kazala nie pic mleka zapobiegawczo nawet w razie gdyby tak bylo.
TO juz teraz wiesz co szkodzi i co wzmaga wiec bedzie juz tylko lepiej 😘 😘

oby bylo lepiej tylko ze teraz to ja juz nic jesc nie moge.....

• Mamusie
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
dziękuję Kochane 😘 😘 😘

hahaha 🤪 🤪 🙃
wszystkiego najlepszego !! 😘

buhahahah 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 Agatko najlepsiego od nas 🙂 😘 😘 😘