Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tak w ogóle hej 😜
Karolajna wstawałyśmy razem 😉 ja też miałam pobudkę o 1 i 5 🙂 ogólnie noc super ... dzień też nie gorszy bo Młody bardzo grzeczny więc miałam chwilę by coś porobić i nawet chwilkę pospać z nim 🙂
Gosia dobrze że podjechaliście i coś zaradzili na te nieszczęsne kolki 🤢 będzie ok !
Letko u nas Młody też tak się budził i robił pauze 🥴 od kilku dni jak wstajemy do niego włączamy lampkę nocną i bez słów robimy z nim obrządek 😉 i po jedzeniu do łóżeczka , postęka chwilkę ale usypia 🙂 wolę nie zapeszać ale póki co jak pisałam kilka dni spokoju .

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ciasto sie piecze,moi na spacerku,a ja udoje troche mleka ,bo goscie przybeda niebawem -braciszek moj swiezoupieczona zonka swa 🙂

a mleko to do kawy czy dla mojej synowej 🤪 😁 ?? 😜
dla synowej Kochana,zeby za chuda nie byla 🤪 😉

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Maga napisał(a):
Asia Tymonek jest taki slodziutki, az sie ma ochote usciskac to pulchne ciałko 🤪
nononononono bez takich mi 🤔tu-narzeczona czuwA! 😜 😎

za stara jestem dla niego 🤪 🤪 chooociaz, jak ja bede po 40stce to on bedzie mial 20 🤪 🙃 no ale za bardzo kocham meza swojego, to moze byc problem 🙃

• Mamusie
Maga napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
ide se ,bo szukam swego cienia..chodze niedojedzona taka i zla na caly swiat 🤢 ☺️

mnie maz dzis namowil na jedzenie w mcdonalds ☺️ ☺️ ale nie zaluje 🤪

😁 😁 😁 ja tez nie żałowałam we wtorek popiedzy poniedzialkowym i środowym kebabem 😁 😁 😁
i sama go namówiłam 🤪 🤪 🤪
ale od wczoraj juz domowe obiadki
chwila polaktacyjnej słabości
a póki co nadal wpier.alam Ketonal co 5h 😲 😲 😲

• Mamusie
gosix a jak dlugo trwaja u was takie ataki kolki ?
moj rowniez krzyczy i piszczy jakby go ktos ze skory obdzieral, ale balam sie ze mnie lekarz wysmieje ze z kolka do niego przyszlam.
u nas trwa to okolo 1,5 godziny podczas ktorej ma takie napady bolu ze serce sie kroi i ja z nim placze, nic nie pomaga
teraz sie zastanawiam czy lekarze moga mi cos polecic, to co jest w aptece bez recepty probowalam i nie dziala

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Hejka Lasencje 🙂

U Nas wsio ok,Emilka robi sie pulchna 😁 Lubi baraszkować w nocy a spuniać w dzień 😁 I lubi trzaskać kupsztale w czasie jedzenia 😁

Ha ha czyli nie tylko u mojej taki dziwny tryb jest? Rozmawiałam z położna dziś na ten temat i mam "aktywizować" Lenę w dzień by w nocy nam spokojnie spała. Tylko jak "aktywizować" dwutygodniowego noworodka, który przy grzechotce zasypia?

• Mamusie
iza1313 napisał(a):
gosix a jak dlugo trwaja u was takie ataki kolki ?
moj rowniez krzyczy i piszczy jakby go ktos ze skory obdzieral, ale balam sie ze mnie lekarz wysmieje ze z kolka do niego przyszlam.
u nas trwa to okolo 1,5 godziny podczas ktorej ma takie napady bolu ze serce sie kroi i ja z nim placze, nic nie pomaga
teraz sie zastanawiam czy lekarze moga mi cos polecic, to co jest w aptece bez recepty probowalam i nie dziala

u nas jak były to ok 3 h non stop wrzask jak skurcze to bylo co pare minut

• Mamusie
letka82 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Hejka Lasencje 🙂

U Nas wsio ok,Emilka robi sie pulchna 😁 Lubi baraszkować w nocy a spuniać w dzień 😁 I lubi trzaskać kupsztale w czasie jedzenia 😁

Ha ha czyli nie tylko u mojej taki dziwny tryb jest? Rozmawiałam z położna dziś na ten temat i mam "aktywizować" Lenę w dzień by w nocy nam spokojnie spała. Tylko jak "aktywizować" dwutygodniowego noworodka, który przy grzechotce zasypia?

Tak chyba już mają PAŹ 🤪 😁 😁DZIERNIKOWE Dzieciaczki 🙂