Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

Landusia napisał(a):
zosia biedulka 😞 nawet nie wiem co mam napisac.. 😞
izka ja spytam pediatry jutro. nadii zrobila dalszy ciag zaparcia kupy ale tym razem za 3 podejsciem byla juz normalna wodnista żółta ale i zawierala zaparcia też;/ jutro ide do pediatry z malutka bo dzis za duzo ludzi.
karolajna pytalas o becikowe , musisz miec dwa zaswiadczenia ja tez tak mialam.
powiesilam sobie na lodowce zdjecie dody i mariny na wzor sylwetki do której dąże 🙃 no co jak otwieram lodowke to juz inaczej patrze na kiełbachy 🙂 😁
dobra nie bede sie smiala bo mi pusto. 🥴

Leerr a czemu ci pusto stało sie cos?

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anulcia napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Mnie martwi fakt,że Emili nie znosi w łóżeczku spać..śpi tylko w wózku..na łóżeczko moge sobie pozwolić tylko po kąpieli jak wymęczona jest,..a tak niby śpi położymy Ją do łóżeczka i oczy jak 5 zł... 🙃

spi w nocy w wózku tez??? o to mala terrosrystka , DOminik śpał przez pierwszy miesiac ze mną w wyrku ale jego tatus sie zbuntował no i śpi w łózeczku myslalam ze bedzie jakis problem z tym ale przesypia ładnie i nie marudzi kłade go właczam mu poizytywke i muli ładnie

straszna terrorystka z Niej hhehe..potrafi też wymusić płacz,żeby tylko wziać Ją na ręce hehe

aaa to też znam 🙂 jak tylko z nim wstane cisza i spokójj

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Mnie martwi fakt,że Emili nie znosi w łóżeczku spać..śpi tylko w wózku..na łóżeczko moge sobie pozwolić tylko po kąpieli jak wymęczona jest,..a tak niby śpi położymy Ją do łóżeczka i oczy jak 5 zł... 🙃

spi w nocy w wózku tez??? o to mala terrosrystka , DOminik śpał przez pierwszy miesiac ze mną w wyrku ale jego tatus sie zbuntował no i śpi w łózeczku myslalam ze bedzie jakis problem z tym ale przesypia ładnie i nie marudzi kłade go właczam mu poizytywke i muli ładnie

straszna terrorystka z Niej hhehe..potrafi też wymusić płacz,żeby tylko wziać Ją na ręce hehe

🤪 😁 😁 🙃

• Mamusie
witam ,
noc ok 🙂 jak zawsze z reszta 🙂
dzwonilam dzis zarejestrowac dominika na dzieci zdrowe do jego doktor i nie ma jej w tym tyg 😠
a juz skonczyl 6 tyg i musze go zaszczepic chyba pojade i zarejestruje go do jakiegos innego co nie?
Synus sprzedany na spacer , poprasowane ,
w sob kupilam sobie laszki na chrzciny spodnie czarne 7/8 i koszule taki brudny róż buty mam wiec ubrana jestem szalu nie ma ale jakos bede wygladala, nic mi sie nie podobalo i wzielam na sile ale jakos to bedzie ,dominik juz w całosci ubrany bedzie maly elegancik 🙂
oczywiscie jest kłótnia z moim co na chrzciny zrobic do zarcia zrobilam liste ale oczywsicie nic mu nie pasuje bo trzeba jakos ugoscic jego rodzine 😠 niech se sam robi.... ale mam wkurrww....a

Ja szczepilam teraz a ma juz 9tydz prawie.
u nas chrzciny w styczniu ale mmmmmmmmmamusia zaoferowala ze zrobi ciasta a moja mam obiecala ze zrobi flaki i bigos mi zostaja salatki 🤪

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Witamy...

Emilka spać nie chce...słuchamy ulubionej smerfnej pikpikowej piosenki 🤪 😁 😁 może coś pomoże.. 🙃

Okres masakra..brzuch nie boli,ale cieknie,że aż strach.... 😮

a ja ni mom poki co!ciesze sie niezmiernie,bo jak karmilam Kami piersia to normalnie okres mialam...

• Mamusie
Landusia napisał(a):
moja tez obecnie marudzi w bujaczku grr 😠 a mamy tak zimno w domu ze na dwor z nia na pewno nie pojde bo jest jeszcze gorzej! a tylko na dworze pewnie spalaby.
teraz licze godziny do przyjscia meza z pracy o 18stej... 😞 byle do niedzieli bo wtedy ma wolne! 🙂
a z moja Gwiazda bylam-niechaj sie hartuje dziecie 🙂

• Mamusie
witam ,
dzwonilam dzis zarejestrowac dominika na dzieci zdrowe do jego doktor i nie ma jej w tym tyg 😠
a juz skonczyl 6 tyg i musze go zaszczepic chyba pojade i zarejestruje go do jakiegos innego co nie?
w sob kupilam sobie laszki na chrzciny spodnie czarne 7/8 i koszule taki brudny róż buty mam wiec ubrana jestem szalu nie ma ale jakos bede wygladala, nic mi sie nie podobalo i wzielam na sile ale jakos to bedzie ,dominik juz w całosci ubrany bedzie maly elegancik 🙂
oczywiscie jest kłótnia z moim co na chrzciny zrobic do zarcia zrobilam liste ale oczywsicie nic mu nie pasuje bo trzeba jakos ugoscic jego rodzine 😠 niech se sam robi.... ale mam wkurrww....a
no i co zaserwujesz?daj pomysly 🙂

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
My Chrzciny mamy w niedziele..Mała ubrana już,ja też wczoraj kupiłam sobie kiecke..zaproszenia rozdane i pozostaje Nam tylko czekac 🤪

Dziewczyny a w czym macie zamiar trzymać Dzieci? normalnie w wózku?czy w fotelikach?
no i klaskamy brawo !!! 🤪 jakie przygotowane laseczki 🤪 pokaaaaa jaka kiece i jaki stroj dla Emili masz 🤪 🤪 🤪 🤪 moze masz linki albo fotki ?

• Mamusie
izarybka napisał(a):
witam ,

Ja szczepilam teraz a ma juz 9tydz prawie.
u nas chrzciny w styczniu ale mmmmmmmmmamusia zaoferowala ze zrobi ciasta a moja mam obiecala ze zrobi flaki i bigos mi zostaja salatki 🤪

mi ciasta kobitka upiecze a ugotują mi coś rodzice ale co ?? 🤔 🤨 "mamusi" nie mam zamiaru o nic prosić bo potem mi to na 100% wyrzyga 😮 😠

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
haha własnie robilam nowe testy na prawo jazdy no i nie zdałam heheh a mam prawko 3 lata ponad ... niezly ze mnie kierowca 🤪

ja mam 13 lat i pewnie tez bym oblała ☺️ 😁 😁
a ja sie boje zrobic..ale chyba mnie to nie ominie... 😲

• Mamusie
agamu napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
agamu napisał(a):
LASKI UMÓWIŁAM SIĘ DO GINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IDĘ W CZWARTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oklaskałam Cie 🙂

JA IDĘ W ŚRODĘ. TEŻ MAM STRESA!! Jeszcze muszę badanie moczu sobie zrobić!

Ja pewnie powinnam morfologię zrobić,bo miałam straszną anemię po porodzie, ale jakoś weny nie mam 🤢
Agatek ja to samo ! 🙂

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
My Chrzciny mamy w niedziele..Mała ubrana już,ja też wczoraj kupiłam sobie kiecke..zaproszenia rozdane i pozostaje Nam tylko czekac 🤪

Dziewczyny a w czym macie zamiar trzymać Dzieci? normalnie w wózku?czy w fotelikach?
no i klaskamy brawo !!! 🤪 jakie przygotowane laseczki 🤪 pokaaaaa jaka kiece i jaki stroj dla Emili masz 🤪 🤪 🤪 🤪 moze masz linki albo fotki ?

No wiec...

Nasze zaproszenia...
http://allegro.pl/no1-zaproszenia-na-chrzest-roczek-urodziny-i1884549335.html
*** WZORY ZAPROSZEŃ ECRU *** numer 9 🙂

Ubranko Emilki...

http://allegro.pl/cudne-4-czesc-ubranko-do-chrztu-62-chrzest-jesien-i1888506024.html
Wzór numer 1 to taki sam wzór jak numer 2 tylko,że kapur jest normalny okrągły 🙂 i rozmiar nie 62 a 68 🙂

Buciki wzór numer 5 🙂

http://allegro.pl/piekne-nowe-buciki-do-chrztu-chrzest-i1910920657.html

Swojego stroju zdjęcia nie mam 😁

• Mamusie
Zocha napisał(a):
hej, fajnie Wam że planujecie chrzściny...
u nas wszystko z powodu choroby małej odwołane i przełożone na wiosne chyba... wogóle to ten chrzest jakiś pechowy jest bo wszystko po kolei się sypało.. terminy nie pasowały, potem pojechaliśmy poprosić na chrzestnego i wyobrazcie sobie że nie usłyszeliśmy tak- pierwszy raz w życiu słyszałam zeby ktoś nie zgodził się zostać chrzestnym... chrzestna się ucieszyła strasznie ale za to ona jest w ciąży i ludzie na około zaczeli nam pierdzielić głupoty że to nieszczęscie dla dziecka... i do tego rodzice męża mega obrażeni że nie ich córka będzie chrzestną Zosi... jakaś masakra to była.. aż w końcu wszystkich pogodziła niestety choroba Zosi i stwierdzenie lekarzy że nie możemy jej teraz narażać na kontakt z taką liczbą osób ...
cieszcie się więc problemami z jadłospisem bo np. ja teżchciałabym teraz takie mieć!
U nas nadal nie wiadomo co jest dziecku i chyba oszaleje... mała niby nie wygląda na chorą ale wynik krwi są masakryczne i do tego ostatnio się jakoś marudna strasznie zrobiła...
przed nami kolejne badania .. staram się myśleć że to nic poważnego skoro małą przyiera na wadze i się rozwija ale lekarze podejzewają różne straszne rzeczy o których staram sie nawet nie myśleć...
Aniu ,trzymajcie sie razem mocno ,bedzie dobrze,musi byc!A wiosna -beda piekne chrzciny 🙂moja Kami w Wielkanoc byla chrzczona ,pogoda i wiosenny klimat sprzyja bardziej niz jesienna szaruga 😉nie martw sie ,musisz byc dzielna i tak trzymaj!

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Anulcia napisał(a):

🤪 😁 😁 🙃

heheh ja bylam u mojej mamy w weekend poszlam się kąpać przyszlam zdązylam tylko slowo do mamy powiedziec już ryk 😮

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
haha własnie robilam nowe testy na prawo jazdy no i nie zdałam heheh a mam prawko 3 lata ponad ... niezly ze mnie kierowca 🤪

ja mam 13 lat i pewnie tez bym oblała ☺️ 😁 😁
a ja sie boje zrobic..ale chyba mnie to nie ominie... 😲

to tak jak ja Moj mnie męczy zebym się zapisala teraz bo jakies zmiany maja byc na gorsze 😮 ja się boję jezdzilam z nim kilka razy jak się darł na mnie to makabra i zwatpilam 😮 zawsze zapomnialam o sprzegle ☺️ ☺️