Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
izarybka napisał(a):
Asia superowy awatar 🙂
dobra lalki dobrej nocki 🙂 idziemy kąpiu lulu potem tatus przyjedzie i moze sie cgryznie ogonek jabluszka 😁 😁
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 choop bedzie teraz chodzil z podkulonym ogonem ze strachu,ze z glodu ogryzie!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Landusia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
ja tez nie daje cyca biore tablety a mleko nadal mam 😞 juz dwa tygodnie nie karmie i dupa.
co do przewracania sie moja nadii obecnie staneła w rozwoju. juz tak pieknie podnosila sie orawie bokiem byla a teraz jak lezy na brzuszku to tylko glowa rusza bo jej sie nie chce 😁

Mam pytanko 😁 jak byłaś u dietetyka jak wyglądała wizyta?bo ja jutro sie wybieram i niewiem czego mam sie spodziewać ☺️

wiec tak :
spytał sie w czym moze pomóc no to ja że chciałabym sie odchudzic z jego pomoca . zadał mi pytania:
kiedy osttani raz bylam na diecie i czy przynioslo to jakis rezultat.
moja najnizsza waga w przeciagu 4 lat.
czy jestem aktywna fizycznie.
czy zawsze mialam nadwage.
z czym bede miala najwiekszy klopot podczas diety.
zwazył mnie i opowiedzial o budowie mojego ciała.. masa tłusczowa beztłuszczowa woda .. i takie tam. powiedzial ile musze wazyc i ze jak dojdziemy do tej wagi bedziemy starac sie schudnac tyle ile ja chce najpierw obowiazkowe nadprogramowe kg.
kazał opisac co jadłam w przeddzien wizyty dokładnie o któej wstałas i jakie posilki.
opowiedzial jakie bledy widzi w twoim jadlospisie zadal kilka pytan o slodyczach piciu alko .
no i ze za dwa dni mam przyjsc po diete i wtedy dokladnie mi omowi wszystko.

[color=red]a teraz ja mam pytanie do was.[/color]
co moge kupic chrzestniakowi na gwiazdke? ma 10 miesiecy i nie wiem co lubi bo mieszka w londynie i widzialam go tylko na chrzcie.. 🤨
i co moge mu kupic od razu na roczek bo ma w styczniu to dam mu od razu na gwiazdke bo wylatuje spowrotem 3 stycznia wiec mnie nie bedzie na roczku 😞

ja na roczek kupywalam hustawke ale nie wiem teraz sa te lezaczki bujaczki
a podpowiedzcie co mozna kupic pod choinke 5latce???? a tamtym roku kupilam na spole z mama laptopika taka zabawke to nie umiala go obsluzyc i do tej pory go nie lubi
teraz kompletnie nie mam pomyslu

TAKI DUZY STOJACY MIKROFON NA BATERIE ALBO BARBIE NA ROWERZE

TAKI DUZY STOJACY MIKROFON NA BATERIE 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Dorcia....no wiesz... ☺️

buhahahhaha też o tym pomyślałam jak zaczęłam czytać 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁
głodnemu chleb na myśli ☺️ 🤪
qrwa Asku my to zawsze o jednym ☺️ ☺️ ☺️ 😎 😎

☺️ ☺️ ☺️ 🤪
i tak bywa 😉
szukam szukam i nic nie mogę znaleźć a myślę o jakimś fajnym żakieciku do tego jakieś fajne bodziaczki i spodnie z wysokim stanem 😎 i będę wyglądała jak idź stąd i nie wracaj z moim wielkim dupskiem 🥴 😮
no ciekawe jak bym ja wygladala ja w czym takim.. 🥴 😁 😁 😁 😁
ale brzmi ladnie ... 🤪

wizja jest gorzej z zakupem 😮 szukam cały czas 🤔

W RESERVED widziałam fajowe koszule body! Ale nawet nie mierzyłam, bo się kurwa załamałam przy rozmiarze spodni 42 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
mam pytanko do tych ktore nie karmia piersia. Czy wy po ciazy tez macie takie obwisle cycki? ja co prawda karmie wiec mam nadzieje ze w tym tkwi problem... tlumacze sobie ze zawsze mialalm z przodu xxxxxxx 🤪 a teraz to milion xx - ow i dlatego sa takie obisle. Kurde normalnie spedza mi to sen z powiek, wygladam jak stara baba. Prosze napiszcie ze jak przestane karmic wroca na swoje miejsce a nie beda juz do pasa!!! JESLI NIE WROCA TO KLAMCIE ZE WROCA!!! WOLE BYC OKLAMYWANA NIZ PRZYJAC DO WIADOMOSCI COS TAK STRASZNEGO!!! 🤢
no napewno nie beda juz takie jak prrzed-przykre realia 😜cwiczenia i kremy moze pomoga,ale az tak zle jest????pewnie znowu dorabuiasz teorie 😜 😜

no toc bo cie pykne!!! mam do samego pasa, sobie zobacz na tamtym zdjeciu! a brzuchol tez mam. Chyba se pierdykne zdjecie nago zeby ci udowodnic 😜
no prosze ..czekamy czkamy kochana i wpedzisz nas w kompleksy znowu 😜a nasza Maga Ci portreta -Akt odmaluje jak cza!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

buhehehe A CO 🤪 😎

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
izarybka napisał(a):
Landusia napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Landusia napisał(a):
ja tez nie daje cyca biore tablety a mleko nadal mam 😞 juz dwa tygodnie nie karmie i dupa.
co do przewracania sie moja nadii obecnie staneła w rozwoju. juz tak pieknie podnosila sie orawie bokiem byla a teraz jak lezy na brzuszku to tylko glowa rusza bo jej sie nie chce 😁

Mam pytanko 😁 jak byłaś u dietetyka jak wyglądała wizyta?bo ja jutro sie wybieram i niewiem czego mam sie spodziewać ☺️

wiec tak :
spytał sie w czym moze pomóc no to ja że chciałabym sie odchudzic z jego pomoca . zadał mi pytania:
kiedy osttani raz bylam na diecie i czy przynioslo to jakis rezultat.
moja najnizsza waga w przeciagu 4 lat.
czy jestem aktywna fizycznie.
czy zawsze mialam nadwage.
z czym bede miala najwiekszy klopot podczas diety.
zwazył mnie i opowiedzial o budowie mojego ciała.. masa tłusczowa beztłuszczowa woda .. i takie tam. powiedzial ile musze wazyc i ze jak dojdziemy do tej wagi bedziemy starac sie schudnac tyle ile ja chce najpierw obowiazkowe nadprogramowe kg.
kazał opisac co jadłam w przeddzien wizyty dokładnie o któej wstałas i jakie posilki.
opowiedzial jakie bledy widzi w twoim jadlospisie zadal kilka pytan o slodyczach piciu alko .
no i ze za dwa dni mam przyjsc po diete i wtedy dokladnie mi omowi wszystko.

[color=red]a teraz ja mam pytanie do was.[/color]
co moge kupic chrzestniakowi na gwiazdke? ma 10 miesiecy i nie wiem co lubi bo mieszka w londynie i widzialam go tylko na chrzcie.. 🤨
i co moge mu kupic od razu na roczek bo ma w styczniu to dam mu od razu na gwiazdke bo wylatuje spowrotem 3 stycznia wiec mnie nie bedzie na roczku 😞

ja na roczek kupywalam hustawke ale nie wiem teraz sa te lezaczki bujaczki
a podpowiedzcie co mozna kupic pod choinke 5latce???? a tamtym roku kupilam na spole z mama laptopika taka zabawke to nie umiala go obsluzyc i do tej pory go nie lubi
teraz kompletnie nie mam pomyslu

TAKI DUZY STOJACY MIKROFON NA BATERIE ALBO BARBIE NA ROWERZE

TAKI DUZY STOJACY MIKROFON NA BATERIE 😮 😮 😮 😮 😮 😮 Dorcia....no wiesz... ☺️

buhahahhaha też o tym pomyślałam jak zaczęłam czytać 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 😁
głodnemu chleb na myśli ☺️ 🤪
qrwa Asku my to zawsze o jednym ☺️ ☺️ ☺️ 😎 😎

☺️ ☺️ ☺️ 🤪
i tak bywa 😉
szukam szukam i nic nie mogę znaleźć a myślę o jakimś fajnym żakieciku do tego jakieś fajne bodziaczki i spodnie z wysokim stanem 😎 i będę wyglądała jak idź stąd i nie wracaj z moim wielkim dupskiem 🥴 😮
no ciekawe jak bym ja wygladala ja w czym takim.. 🥴 😁 😁 😁 😁
ale brzmi ladnie ... 🤪

wizja jest gorzej z zakupem 😮 szukam cały czas 🤔

W RESERVED widziałam fajowe koszule body! Ale nawet nie mierzyłam, bo się kurwa załamałam przy rozmiarze spodni 42 🤢 🤢 🤢

nosz ku.wa strasznie wielki 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
aniulka25 napisał(a):
mam pytanko do tych ktore nie karmia piersia. Czy wy po ciazy tez macie takie obwisle cycki? ja co prawda karmie wiec mam nadzieje ze w tym tkwi problem... tlumacze sobie ze zawsze mialalm z przodu xxxxxxx 🤪 a teraz to milion xx - ow i dlatego sa takie obisle. Kurde normalnie spedza mi to sen z powiek, wygladam jak stara baba. Prosze napiszcie ze jak przestane karmic wroca na swoje miejsce a nie beda juz do pasa!!! JESLI NIE WROCA TO KLAMCIE ZE WROCA!!! WOLE BYC OKLAMYWANA NIZ PRZYJAC DO WIADOMOSCI COS TAK STRASZNEGO!!! 🤢
no napewno nie beda juz takie jak prrzed-przykre realia 😜cwiczenia i kremy moze pomoga,ale az tak zle jest????pewnie znowu dorabuiasz teorie 😜 😜

no toc bo cie pykne!!! mam do samego pasa, sobie zobacz na tamtym zdjeciu! a brzuchol tez mam. Chyba se pierdykne zdjecie nago zeby ci udowodnic 😜

dawaj Ania na golasa
no toc bo cie pykne! 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja czekam 🤪 🤪

TY ŚWINTUSZKO!!! BO SE POMYSLE ZES TY CIEPLA!!! 😁