Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Czesc dziewczyny. U nas noc jak zawsze ok,wieczor na szczescie juz nie placzliwy ale lulac na rekach trzeba. Tragedia sie stala! centralne nam w nocy wysiadlo,ani ogrzewania ani cieplej wody,pokoj grzalismy lepsza wersja farelki,rano byl juz mechanik i okazalo sie ze piec do wyrzucenia i trzeba kupic nowy,tyle dobrze ze wynajmujemy mieszkanie i wlascicielka kase wylozy. Na weekend idziemy do tesciow,mam nadzieje ze najpozniej jutro zacznie gosciu dzialac 🤨

A z innej baczki,pochwale sie zdjeciem jak Hanesia slicznie trzyma w raczce kaczuszkowy gryzaczek,a co ! 🤪 😜 😎

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czesc dziewczyny
noc superowo myslalam ze bedzie tak jak przedwczoraj ale byl luzik teraz dominik spi smacznie 🙂
jesli chodzi o mate to my mamy taką jest super
http://www.imarket24.com/p283,mata+edukacyjna+tiny+love+gimnastyka+dla+bobasa+z+palakami+malpia+wyspa!+odbior+ososbisty+warszawa,+krakow

Anulcia napisał(a):
Dziewczynki 😞 skusiłam sie i przeczytałam to... 😞 jeżeli któraś jest wrażliwa niech nie wchodzi.. płakać mi sie chce 😞

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1653150,1,niech-plonie-ci-swiatelko-niech-szumi-ci-las,index.html

Japier*** dobrze, że nie przeczytałam czegoś takiego jak byłam w ciąży, też mam PCO... Nieźle bym się zeshizowała 😞 😞 😞

asia19874 napisał(a):
dramat , dramat i jeszcze raz dramat 😞 😞 😞 😞
jutro jedziemy prywatnie do naszego lekarza , dzwoniłam i mówiłam że jest problem ....
ehh pierwszy dzień a ja siadam , trzęsę sie głowa mnie boli i jakieś dziwne duszności , te buty do dupy nie podobne non stop nóżki wychodzą gdzie muszą być teraz stabilne... boję się że zrobimy z niego kalekę 😞 😞 😞 teraz śpi a tak z żałością płaczę lub patrzy na mnie a ja jestem bezsilna ... dobrze że doktor przyjmie

brak słów ... najgorszemu wrogowi nie życzę
miało być już dobrze a jest gorzej ... niestety

Kochana będzie dobrze, doktor na pewno coś zaradzi... 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
Laski, jak długo śpią Wasze dzieci w ciągu dnia??? Bo moja śpi po 15-20 minut 🤢 🤢 🤢....czy to jest normalne???

przez ostatnie poltora miesiaca moje dziecko tak spalo,wiec wydaje mi sie ze to jest normalne. teraz jej sie cos odwidzialo i spi mi nawet po 3 h 🤪
Agatko Twojej Gabrysi sie pewnie tez odmieni 😉

izarybka napisał(a):
agamu napisał(a):
Witam się i ja 🙂
MAGDA wszystkiego najlepszego 😘

U nas nocka byłaby udana, gdyby nie fakt, że Gabi po pierwszym nocnym karmieniu zamiast odbić puściła takiego pawia, że masakra-na mnie oczywiście 🙂 do tego strzeliła MEGA KUPĘ!!!!Więc musiałybyście widzieć tą akcję, ja zdjęłam tą obrzyganą koszulę (cały przód), ją położyłam na przewijaku, ona w tym momencie zaczęła płakać...ja do niej ( bo nie chciałam, żeby męża obudziła, mówię sobie niech się chłopaczyna wyśpi )z tymi gołymi cycami ( bo jeszcze nie zdążyłam się ubrać), zdjęłam jej tą pieluchę z MEGA KUPĄ, ona zaczęła wierzgać-całe pięty w kupie i tymi piętami mi po tych cycach...no masakra normalnie. W końcu mąż się obudził, śmiał się z nas, ja też się śmiałam, jak sobie wyobraziłam, jak musiałam wyglądać 🤪 🤪 😁 😁 😁 😁 😁 Wziął ją, pobujal , a ja poszłam się wykąpać. Więc było wesoło hihihhhi.

😁 😁 😁 😁 😁 ale akjcja 🙂

🤪 🤪 Ja na Twoim miejscu sama bym się dodatkowo posrała ze śmiechu 😁 😁 😁 😁

izarybka napisał(a):
mariola-s napisał(a):
witajcie, mój też wali mega kupole aż się wylewa - 2 dada za małe się wydaja a 3 pampki za duże 😮
Lui bądź dzielna, jesteśmy z Tobą 😘

ja ju biore 3 co prawda sa prawie po pachy ale wszytko mieszcza 🙂

A my pomału wyrastamy z 3 Babydream 😮 We wtorek szczepienie, brrr, zobaczę ile mały waży

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
izarybka napisał(a):
mariola-s napisał(a):
witajcie, mój też wali mega kupole aż się wylewa - 2 dada za małe się wydaja a 3 pampki za duże 😮
Lui bądź dzielna, jesteśmy z Tobą 😘

ja ju biore 3 co prawda sa prawie po pachy ale wszytko mieszcza 🙂

A my pomału wyrastamy z 3 Babydream 😮 We wtorek szczepienie, brrr, zobaczę ile mały waży

my tez z 2 dada wyrosłysmy,wiec lecimy na 3. pampers mi nie przypasował,jakies takie niewymiarowe te pieluchy 😮

• Mamusie
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hej
Najlepszego dla Hani i Dominika

Ania Aga Maguś dzięki 😘
ale to nie pogoda ani szarość za oknem
tylko brak kolorów w wizji naszej przyszłości mnie przygniótł
dotarło do mnie co może, ale oczywiście nie musi nas dotknąć, ale jednak może i to nie pozwala mi już sie uspokoic lgną do mnie te myśli jak cholerna ćma do swiatła

i nic mnie nie pociesza
nie pomaga mi to ze inni maja gorzej to słaby argument i wcale nie jest dzieki temu lepiej
troska o dziecko jest zbyt silna a strach o to co przyniesie jutro chwilowo mnie przytłoczył

zaczynamy też rehabilitacje 2-3 razy w tyg panstwowo i bedziemy duzo cwiczyc w domu
nie be juz miala czasu na kompa

Luui- zobaczysz- przyjdzie nowy dzien a z nim wiecej nadziei 😘 cwiczcie- to na pewno zbuduje Ci poczucie, ze pomagasz Laurce i tez bedzie lepiej. poza tym- chyba, ze sie myle(?) - to napiecie nie jes az tak mocne w jej przypadku?
ode mnie i Antoniego 😘 na poprawe nastroju- a od niego to taki kiss-lizak, bo teraz non stop cos lize 🤪

dzieki ze mnie zauwazylas

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
laurka2011 napisał(a):
chce malej mate kupic i tesco jest za 188zl z tym ze jak dzisiaj lub jutro ja kupie w nocy to 50% wartosci tej maty dostane w bonach ktore bede mogla wykozystac od 1 do 31 grudnia uwazam ze to super oferta co sadzicie?

no pewnie że tak 🙂

jak maz z pracy przyjdzie musze go namowic heh gadal ze droga ta mata ale mam nadzieje ze jak powwiem mu ze 50%zwroca to sie zgodzi 🙂 i prezent dla niuni na swieta super bedzie 🙂
super,ze tez moj musi miec nocki teraz... 😞 pognalabym go do Tesco...a tu doopa!

Wczoraj ogladalam fotki ...Boze laski jakie my mamy cudaczne te dzieciaczki ,kazde inne kazde najpiekniejsze na swoj sposob...,a mamuski to juz nie wspomne 🤪 Karolajna -jaka szczuplutka-swietnie ,Mariolka jakby nie rodzila tez -rewelka ,a Lui to mnie powalila!Zajebiscie sie prezentuje dziewczyna,kwitnie w oczetach ten nasz Sprite -no dla mnie bomba(a wiecznie narzeka ...dobrze Aga mowi -trza Jej polac !)

Sprite sie wygazował czy coś

• Mamusie
kahlanik napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki 😞 skusiłam sie i przeczytałam to... 😞 jeżeli któraś jest wrażliwa niech nie wchodzi.. płakać mi sie chce 😞

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1653150,1,niech-plonie-ci-swiatelko-niech-szumi-ci-las,index.html

Japier*** dobrze, że nie przeczytałam czegoś takiego jak byłam w ciąży, też mam PCO... Nieźle bym się zeshizowała 😞 😞 😞

hee ja tez bym zeschizowala 🤢 🤢 dotarlam tyko do 'Antoś tam byl' i wylaczylam 🤢 🤢

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hej

Ania Aga Maguś dzięki 😘
dotarło do mnie co może, ale oczywiście nie musi nas dotknąć, ale jednak może i to nie pozwala mi już sie uspokoic lgną do mnie te myśli jak cholerna ćma do swiatła

i nic mnie nie pociesza
nie pomaga mi to ze inni maja gorzej to słaby argument i wcale nie jest dzieki temu lepiej
troska o dziecko jest zbyt silna a strach o to co przyniesie jutro chwilowo mnie przytłoczył

zaczynamy też rehabilitacje 2-3 razy w tyg panstwowo i bedziemy duzo cwiczyc w domu

Luui- zobaczysz- przyjdzie nowy dzien a z nim wiecej nadziei 😘 cwiczcie- to na pewno zbuduje Ci poczucie, ze pomagasz Laurce i tez bedzie lepiej. poza tym- chyba, ze sie myle(?) - to napiecie nie jes az tak mocne w jej przypadku?
ode mnie i Antoniego 😘 na poprawe nastroju- a od niego to taki kiss-lizak, bo teraz non stop cos lize 🤪

wiem, ze teraz Ci sie to wydaje niemozliwe, ale bedzie lepiej- zobaczysz 😘
narazie spedzaj po prostu czas z cora 😘

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
Hej

Ania Aga Maguś dzięki 😘

i nic mnie nie pociesza

Kotek,my całym serduchem jesteśmy z wami,wszystko bedzie dobrze 😘

Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Hej

Ania Aga Maguś dzięki 😘

i nic mnie nie pociesza

wiem, ze teraz Ci sie to wydaje niemozliwe, ale bedzie lepiej- zobaczysz 😘
narazie spedzaj po prostu czas z cora 😘

Oj Lui Kochana 😘 Wszystkie Cię zauważamy i trzymamy mocno za Was kciukasy! Ćwiczcie dużo i regularnie, a NA PEWNO będą efekty! 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
Maga napisał(a):
kahlanik napisał(a):
Anulcia napisał(a):

hee ja tez bym zeschizowala 🤢 🤢 dotarlam tyko do 'Antoś tam byl' i wylaczylam 🤢 🤢

Przepraszam, że4 się wtrącam ale nie mam czasu nadrobić. Coś się dzieję? z dzieciaczkami? 😞