Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
Maga napisał(a):
kahlanik napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki 😞 skusiłam sie i przeczytałam to... 😞 jeżeli któraś jest wrażliwa niech nie wchodzi.. płakać mi sie chce 😞

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1653150,1,niech-plonie-ci-swiatelko-niech-szumi-ci-las,index.html

Japier*** dobrze, że nie przeczytałam czegoś takiego jak byłam w ciąży, też mam PCO... Nieźle bym się zeshizowała 😞 😞 😞

hee ja tez bym zeschizowala 🤢 🤢 dotarlam tyko do 'Antoś tam byl' i wylaczylam 🤢 🤢

Przepraszam, że4 się wtrącam ale nie mam czasu nadrobić. Coś się dzieję? z dzieciaczkami?: Chodzi mi o Lui..(

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
MamaNataszy napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Maga napisał(a):
kahlanik napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki 😞 skusiłam sie i przeczytałam to... 😞 jeżeli któraś jest wrażliwa niech nie wchodzi.. płakać mi sie chce 😞

http://www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1653150,1,niech-plonie-ci-swiatelko-niech-szumi-ci-las,index.html

Japier*** dobrze, że nie przeczytałam czegoś takiego jak byłam w ciąży, też mam PCO... Nieźle bym się zeshizowała 😞 😞 😞

hee ja tez bym zeschizowala 🤢 🤢 dotarlam tyko do 'Antoś tam byl' i wylaczylam 🤢 🤢

Przepraszam, że4 się wtrącam ale nie mam czasu nadrobić. Coś się dzieję? z dzieciaczkami?: Chodzi mi o Lui..(

Laura ma wzmozone napiecie miesniowe.. a Luiza jest matka, wiec wiadomo, ze sie martwi

• Mamusie
hejka
dzieki za zyczonka jeszcze raz! 😘
ja po zabiegu na rozstepy ale bolało oż kurw..... gdybyscie widzialy teraz moj brzuch.. jakby mnie pejczem ktos walił... ale zabieg mialam za darmo 🤪 z racji urodzinek 😁 jutro ide kupic karnet i pierwszy raz na platforme odchudzajaca pokazywala mi babka dzis i zajebioza 7kg w dwa tyg przy mojej diecie i tylko 160zł na 20 wejsc po 20minut 🤪 lubie zycie..
aaa i boli mnie zab dzisiaj wymieniala mi plabe i cholera tak rypie ze tableta nie pomaga;/ noz kurw;/

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hejka
dzieki za zyczonka jeszcze raz! 😘
ja po zabiegu na rozstepy ale bolało oż kurw..... gdybyscie widzialy teraz moj brzuch.. jakby mnie pejczem ktos walił... ale zabieg mialam za darmo 🤪 z racji urodzinek 😁 jutro ide kupic karnet i pierwszy raz na platforme odchudzajaca pokazywala mi babka dzis i zajebioza 7kg w dwa tyg przy mojej diecie i tylko 160zł na 20 wejsc po 20minut 🤪 lubie zycie..
aaa i boli mnie zab dzisiaj wymieniala mi plabe i cholera tak rypie ze tableta nie pomaga;/ noz kurw;/

a dieta, jak? dziala? 🙂
fajnie, ze masz Nadie z kim zostawic za dnia, jak chodzisz na te zabiegi

• Mamusie
cześć 🙂
wpadłam na chwilkę. Niestety nie dam wa\rady Was podczytać, ale zobaczyłam, że Luiza dzielnie rehabilituje Laurkę, trzymam kciuki za Was 😘

a ja walcze z odparzeniem tyłka Michała, w sumie nie samego tyłka co fałdek po bokach i skóry pod jajcami ;/ eh, takich czerwonych krostek dostał że szok ;/ zmieniłam mu chusteczki z pampers na cleanic i w tym czasie 2 razy miał to, ale teraz to b.silnie. No więc odstawiłam te chusteczki ( eh, jeszcze 2 opakowania mi zostały bo hurtowo kupiłam ), zaczęłam mu przemywać pupę wodą z szarym mydłem. Zobaczymy czxy to cos pomoże.

No a u mnie okres 🤢 🤢 w sumie plamienie, traktuje to jako objaw niepożądany przy braniu tych tabletek cerazette. Po za plamieniem żadnych innych objawów nie mam ( odziwo 😮 myślałam, że standardowo ból głowy będzi e).

buziaczki dla Was i dzieci, trzymajcie się 😉

• Mamusie
Maga napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
MamaNataszy napisał(a):
Maga napisał(a):
kahlanik napisał(a):
Anulcia napisał(a):

Laura ma wzmozone napiecie miesniowe.. a Luiza jest matka, wiec wiadomo, ze sie martwi
O mój boże.!! Nie wiem co napisać. Bo i tak wiem, że w takich momentach będzie ciężko. Luiza trzymaj się, pokaż małej, że masz siłę i ją wspieraj. Ona to wyczuje. Chociaż wiem, że Ci jest bardzo teraz ciężko ale uśmiechaj się dużo do malutkiej, ona złapie od Ciebie dużo energii pozytywnej. Trzymaj się. I nie załamuj. Ty jako matka powinnaś być teraz najbardziej wierzącą osobą w to, że to kiedyś minie, i tą całą przykrość zostawicie z uśmiechem na twarzy za sobą. Ucałuj małą od nas. 😘 😘

agamu napisał(a):
Laski, jak długo śpią Wasze dzieci w ciągu dnia??? Bo moja śpi po 15-20 minut 🤢 🤢 🤢....czy to jest normalne???

a moj KARMIENIE 2-3 karmienie i kima 2-3 h i tAK W KÓŁKO

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):
Laski, jak długo śpią Wasze dzieci w ciągu dnia??? Bo moja śpi po 15-20 minut 🤢 🤢 🤢....czy to jest normalne???
moja od 12tej do teraz spala 🤪

moja nadii spi zawsze od 19 do 6-7 rano, pozniej zje zasypia o 9 ale to spi po 20minut pozniej posiedzi trochew w bujaku zje idziemy na spacer spi 2-3 godziny pozniej zje nie spi z godzine dwie i znowu drzemie po 15-20minut pozniej jest marudna az do samej kapieli trzeba ja nosic na rekach i wtedy uspypia i ja budzimy do mycia 😁 inaczej sie nie da 🙃

• Mamusie
Landusia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

moja nadii spi zawsze od 19 do 6-7 rano, pozniej zje zasypia o 9 ale to spi po 20minut pozniej posiedzi trochew w bujaku zje idziemy na spacer spi 2-3 godziny pozniej zje nie spi z godzine dwie i znowu drzemie po 15-20minut pozniej jest marudna az do samej kapieli trzeba ja nosic na rekach i wtedy uspypia i ja budzimy do mycia 😁 inaczej sie nie da 🙃

Widać każde dziecko inaczej ma 🙂 najważniejsze , że Gabi śpi ładnie w nocy,a w dzień niech sobie marudzi nawet skoro musi 🙂

• Mamusie
Landusia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

😁 to Ci Nadinka 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
agamu napisał(a):
Landusia napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
agamu napisał(a):

Widać każde dziecko inaczej ma 🙂 najważniejsze , że Gabi śpi ładnie w nocy,a w dzień niech sobie marudzi nawet skoro musi 🙂
pewnie ,kazde dziecie inaczej..moja Kamila w zerowce jeszcze potrafila sie polozyc do maluchow 😁 Mowila Pani,ze spiaca jest i kimala z maluszkami 😁

• Mamusie
Landusia napisał(a):
hehe no zobacz szakirke umie sobie poradzic od malego cwana 😁
a ja czekam na tesciow i meza maja przyjechac na kawke i maz sie wtgadal ze dostane torebke moja wymarzona od tygodnia 🤪 juz widze jak lezy na mojej rece .. 🤪 😁 jutro z nadina pojde specjalnie na spacer 🤪 😁
no Szakira jak nie pospala w zerowce ,to w szkole sie najadla w swietlicy do syta 😁 😁 😁
a torebeczka pokaaa jaka????

• Mamusie
Landusia napisał(a):
a ja czekam na tesciow i meza maja przyjechac na kawke i maz sie wtgadal ze dostane torebke moja wymarzona od tygodnia 🤪 juz widze jak lezy na mojej rece .. 🤪 😁 jutro z nadina pojde specjalnie na spacer 🤪 😁

jutro bedzie szpan 😁

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
Landusia napisał(a):
no Szakira jak nie pospala w zerowce ,to w szkole sie najadla w swietlicy do syta 😁 😁 😁
a torebeczka pokaaa jaka????
nie moge znalezc w necie ale cos na zasadzie tej
http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/20530/galeria_we_dwoje_22.jpg

jak dostane to pokaze 🤪 tzn mam nadzieje ze dostane ta o ktorej mysle... maz doskonale wiedzial jak wyglada i nawet gdzie ja kupic 😁 🤪