Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA TROSKĘ 😘 😘 😘 NIE ZDAJECIE SOBIE SPRAWY JAK DUŻO TO DLA MNIE ZNACZY . 😘 😘 😘 😘 😘
Jesteśmy po wizycie .. lekarz uspokoił troszkę i podniósł mnie na duchu choć szczerze upadłam solidnie psychicznie , musimy wymienić butki bo niestety Tymon je zsuwa a nie może , musi je mieć żeby wada nie powróciła , jest strasznie absorbujący ... poświęcamy mu się w 1000% nie śpi w nocy (a tak super już było) okropnie rzuca nogami i nie może ewidentnie odnaleźć się w sytuacji . Wstrząsnęła trochę mną mama bo muszę się wyzbierać z tego cholernego dołka dla Tymonka .
Do tego moja chrzestna mama wymacała sobie guza i już jest po USG .. niestety nie jest dobrze , w poniedziałek ma się wstawić do szpitala ... wszystko się wali ... idzie zwariować eh ...
Jedyny plus że po boboticu skończyły się wzdęcia i ból brzuszka , nawet dziś odwiedziła nas kupa .(bez czopka)

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
hej DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA TROSKĘ 😘 😘 😘 NIE ZDAJECIE SOBIE SPRAWY JAK DUŻO TO DLA MNIE ZNACZY . 😘 😘 😘 😘 😘
Jesteśmy po wizycie .. lekarz uspokoił troszkę i podniósł mnie na duchu choć szczerze upadłam solidnie psychicznie , musimy wymienić butki bo niestety Tymon je zsuwa a nie może , musi je mieć żeby wada nie powróciła , jest strasznie absorbujący ... poświęcamy mu się w 1000% nie śpi w nocy (a tak super już było) okropnie rzuca nogami i nie może ewidentnie odnaleźć się w sytuacji . Wstrząsnęła trochę mną mama bo muszę się wyzbierać z tego cholernego dołka dla Tymonka .
Do tego moja chrzestna mama wymacała sobie guza i już jest po USG .. niestety nie jest dobrze , w poniedziałek ma się wstawić do szpitala ... wszystko się wali ... idzie zwariować eh ...
Jedyny plus że po boboticu skończyły się wzdęcia i ból brzuszka , nawet dziś odwiedziła nas kupa .

oo i jest Asiula 😘

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Jedyny plus że po boboticu skończyły się wzdęcia i ból brzuszka , nawet dziś odwiedziła nas kupa .

wlasnie musimy byc dzielne i przekazywac nasza dobra energie maluchom bo jak one maja walczyc i sie starac jak my sie poddamy...
jestesmy dzielne i silne i damy rade 😘 😘 😘 no bo kto jak nie my
przutulamy was mocno
(póki Olenka nie widzi 😜)

• Mamusie
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):

wlasnie musimy byc dzielne i przekazywac nasza dobra energie maluchom bo jak one maja walczyc i sie starac jak my sie poddamy...
przutulamy was mocno

tylko gdzie tej siły szukać ;/ ?
Nie mam czasu na nic ... dobrze że jest Marco i rodzina wokoło bo sama bym nie wydoliła

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
asia19874 napisał(a):

przutulamy was mocno

tylko gdzie tej siły szukać ;/ ?
Nie mam czasu na nic ... dobrze że jest Marco i rodzina wokoło bo sama bym nie wydoliła

.

• Mamusie
cześć 😘

podczytałam Was od ostatniej mojej wizyty.

Asiu , jestem z Tobą i Tymonkiem całym sercem, wierzę, że mały wyjdzie z tego i będzie miał zdrowe nóżki.

Asia2011 - doczytałam, że u Twojego dzidziusia wykryto jakis guzek w główce - mam nadzieję, że to nic powaznego i że to wchłonie się i że nie będzie po tym sladu!

Luiza - jak idzie u Was rehabilitacja?

Podziwiam Was za siłę jaką w sobie macie, za to że się nie poddajecie i wytrwale walczycie o zdrówko Waszych dzieci!

dobranoc Laski 😘

• Mamusie
Weszłam jeszcze na forum majac nadzieje ze Asia sie odezwie i sie doczekałam 🙂
Asiu z całego mojego serudcha jestem myślami przy Was a w szczególnosci przy Tymonku naszej kochanej ślicznej kluseczce będzie dobrze tylko trezba czasu żeby wszytko wróciło na swoje miejsce !!!pamietaj po burzy zawsze wychodzi tecza i ta tecza wyjdzie i dla Was 🙂

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Weszłam jeszcze na forum majac nadzieje ze Asia sie odezwie i sie doczekałam 🙂
Asiu z całego mojego serudcha jestem myślami przy Was a w szczególnosci przy Tymonku naszej kochanej ślicznej kluseczce będzie dobrze tylko trezba czasu żeby wszytko wróciło na swoje miejsce !!!pamietaj po burzy zawsze wychodzi tecza i ta tecza wyjdzie i dla Was 🙂

Dorotko pięknie to napisałaś!! 😘 😘

• Mamusie
ja kończyłam i ja zaczynam dzień 🙂
Nocka super 🙂Emilka budziła sie na jedznko,a po jedzonku odrazu zasypiała sama 😎 teraz sie edukujemy na macie 🙂zawsze tak sie na niej wybawi ,że sama zasypia 🙂 A później szykujemy sie do Kościółka na 11:15 na Msze dla Dzieci 😎 🤪 😁 😁 a i później jedziemy do sklepu,pierwszy raz będe jechała wóżkiem a w środku będzie mpja mała Emili w siedzonku AAALLLEEEE PRZEŻYYCIE już nie moge sie doczekać te spojrzenia zazdrości ahhhhh 😎 🤪 😁 😁
Miłej niedzieli Kochane!!! 😘 😘

• Mamusie
Anulcia napisał(a):
ja kończyłam i ja zaczynam dzień 🙂
Nocka super 🙂Emilka budziła sie na jedznko,a po jedzonku odrazu zasypiała sama 😎 teraz sie edukujemy na macie 🙂zawsze tak sie na niej wybawi ,że sama zasypia 🙂 A później szykujemy sie do Kościółka na 11:15 na Msze dla Dzieci 😎 🤪 😁 😁 a i później jedziemy do sklepu,pierwszy raz będe jechała wóżkiem a w środku będzie mpja mała Emili w siedzonku AAALLLEEEE PRZEŻYYCIE już nie moge sie doczekać te spojrzenia zazdrości ahhhhh 😎 🤪 😁 😁
Miłej niedzieli Kochane!!! 😘 😘
😮 😮 😮w siedzonkuZ?to Emili juz siedzi? 😮 😉

• Mamusie
hej

to i ja porubikujem z rańca

dzis mpoje słoneczko spało od 20tej do 8 rano z przerwa na karmienie o 3 toz to szok

pobawilysmy sie pocwiczylysmy zacięcie i znow drzemeczka
a mamusia ogarnieta posprzatane, wyprasowane pranko zalaczone
tatus szykuje sniadanko
ahh cudna ta niedziela...
jeszcze milusi spacerek planuje do pelni szczescia

• Mamusie
asia2011 napisał(a):
ANIA100 napisał(a):
Witajcie.

My po usg brzuszka i mała na małą torbiel na jajniku 😞, za 3 mc na kontrolę ma się ponoć wchłonąć bo to jeszcze uroki po ciąży, ponoć 90 % dzwiewczynek tak ma i się wszystko wchłania. Pozostałe narządy super.
Odrazu zrobiłyśmy też usg główki ,wszystkie przepływy ok.
A mała była niegrzeczna zawsze u lekarzy jest grzeczniutka a dziś krzyk.
na poczekalni byla mama z dwutygodniowym maluszkiem, jejku ja juz zapomnialam jak emi byla taka malutka, przy tej dziewczynce to moja to kolos.

Aniu Twoja mała ma torbiel na jajniku a mój mały w główce 😞( Przedłużała nam sie żółtaczka pediatra skierował do szpitala na badania zrobili nam USG przez ciemiączko i brzuszka, i dowiedzieliśmy się ze ma torbiel. Zła byłam ze w szpitalu w którym rodziłam nie zrobili USG po porodzie, robią tylko wczesniakom albo jak były jakies komplikacje a u nas było wszystko ok wieć nas olali. W szpitalu dziecięcym na Krysiewicza uświadomili mnie że w większości szpitali takie USG robi się kazdemu dziecku ale ja trafiłam do tego zacofanego szpitala gdzie jeszcze nie jest to tak praktykowane 😞 gdyby człowiek wiedział o takich rzeczach przed porodem to bym na pewno wybrała inny szpital;/

Asiu wszysko będzie ok, torbiele u naszych maluszków się wchłoną. A to masz rację u mnie jak przyjechała lekarka do domu do małej to chciała wydruki z usg ze szpitala których u mnie brak i co dziwne ja rodzilam chyba w najlepszym szpitalu i bylo ciecie bo malej grozilo niedotlenienie i nie zrobili nam usg, a jest tak jak piszesz powinni robić każdemu dziecku, niestety nie wiedziałam.........

• Mamusie
hej dziewczyny! slyszalyscie o porwaniach dzieciach w galeriach i hipermarketach potem porywacze biora ich do lazienki gola na lyso przebieraja robia to wszystko zeby a granica organy sprzedawac masakra...jestem w szoku od znajomej slyszalam ze teraz ta mafia na pomorzu dzieci porywa..szok takich to bym zabila!!!!!!!

• Mamusie
laurka2011 napisał(a):
hej dziewczyny! slyszalyscie o porwaniach dzieciach w galeriach i hipermarketach potem porywacze biora ich do lazienki gola na lyso przebieraja robia to wszystko zeby a granica organy sprzedawac masakra...jestem w szoku od znajomej slyszalam ze teraz ta mafia na pomorzu dzieci porywa..szok takich to bym zabila!!!!!!!
😲straszne...