Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
ja pierdziu ale mi rece zdretwiały ale Mati kimnął sie na mnie a ja razem z nim 🙂teraz sie przebudza i bedzie cycus 🙂
Dziewczyny nie nakrecajcie sie z tymi piastkami u dzieci bo zaraz bedziecie widziały cos czego tak naprawde nie ma!!!!!!!!!!!!!

i dobrze kurwa mac mowisz trza Ci polac.....a nie siedziec i sie zastanawiac ....

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja pierdziu ale mi rece zdretwiały ale Mati kimnął sie na mnie a ja razem z nim 🙂teraz sie przebudza i bedzie cycus 🙂
Dziewczyny nie nakrecajcie sie z tymi piastkami u dzieci bo zaraz bedziecie widziały cos czego tak naprawde nie ma!!!!!!!!!!!!!

i dobrze kurwa mac mowisz trza Ci polac.....a nie siedziec i sie zastanawiac ....

no i ta odpowiedz mi sie podoba w 100% 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😘 😘

• Mamusie
agamu napisał(a):
słuchajcie kiedyś tego nie było, tych napieć wzmożonych itp, nikt nawet o tym nie słyszal...i dzieci się rozwijały jedno szybciej, drugie wolniej i to było normalne. A teraz wszystko tak górnolotnie nazywają , matki denerwują i kasę trzepią pewnie na tych rehabilitacjach...
Ale mimo wszystko nie ma co bagatelizować żadnych objawów i jak coś nas martwi gnać do lekarza 🙂
Mniej więcej tak samo jest z wychodzeniem na spacery w mrozie-kiedyś wszyscy chodzili i było ok, teraz kisi się dzieci po chatach i później się wszyscy dziwią, że stale chore...Ja bedę nawet w mrozie chodzić-na krótko,ale bedę 🙂

tejteż trzeba polac.....a Julka siedzi w bujaki i mi facka wystawia hi hi

• Mamusie
agamu napisał(a):
słuchajcie kiedyś tego nie było, tych napieć wzmożonych itp, nikt nawet o tym nie słyszal...i dzieci się rozwijały jedno szybciej, drugie wolniej i to było normalne. A teraz wszystko tak górnolotnie nazywają , matki denerwują i kasę trzepią pewnie na tych rehabilitacjach...
Ale mimo wszystko nie ma co bagatelizować żadnych objawów i jak coś nas martwi gnać do lekarza 🙂
Mniej więcej tak samo jest z wychodzeniem na spacery w mrozie-kiedyś wszyscy chodzili i było ok, teraz kisi się dzieci po chatach i później się wszyscy dziwią, że stale chore...Ja bedę nawet w mrozie chodzić-na krótko,ale bedę 🙂

no wlasnie kiedys zostawialy dzieci w lozeczku i szly w pole i dobrze było no nie 😮 😮 😮 ale byly czasy mój grzesiek podobno kiedys wypadl matce z wózka potem mial problem z bioderkiem

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

no i ta odpowiedz mi sie podoba w 100% 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😘 😘

😜 😜 😘 😘 🤪 🤪 😜 😜

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
wszystkie łoklaskane , kto tak daje z cichacza hi hi ....kiedys tylko ja trzaskałam , a teraz nie mozna bo wszytskie sie rozklaskały....

ja ja ja 🙂 🙂

ja z cichacza to bąki wale hi hi ....sie nie dziwie ze ta mała tak przysypia po 20 min hi hi hi

ja też walę i szczerze mowiąc nawet nie z cichacza... ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
Wróciłam od gina,moja macica ma już 11 mm 🤪 ładnie sie obkurczyła,naciecie gitesowo zagojone,nadżerka jest ale malutka wiec mam sie niczym nie przejmowac,mialam usg za niedlugo powinnam dostac okres,jesli bede miala nieregularny jak przed ciaza to bedziemy to leczyc i najwazniejsze oficjalnie moge sie bzykac 🤪 😎

🤪 no i fajowo

• Mamusie
izarybka napisał(a):
a apropo spacerów mama mi mówiła jak kiedys w pierwsza ciaze wpadla to babcia moja nie pozwalała jej 2mies wychodzic z synkiem bo wstyd i potem przeje... było bo brat wiecznie chory 😮 😮

no dokladnie...dlatego ja w mrozie chociaz na 15 minut, ale będę wychodzić 🙂

• Mamusie
Landusia napisał(a):
moja nadii wazy
5770gram 🙂 i nie wiem ile mierzy bo zapomnialam spytac 🙂
dzieki laski.. musi byc dobrze tyle dzieci to przeszlo wiec moja nadii tez wyzdowieje 🙂 ale kazda zla rzecz nawet najmniejsza mnie doluje na maksa,.,,

mój Wielbrzymek ważył 5730g jak miał 7 tygodni

• Mamusie
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
agamu napisał(a):
czarna79 napisał(a):
wszystkie łoklaskane , kto tak daje z cichacza hi hi ....kiedys tylko ja trzaskałam , a teraz nie mozna bo wszytskie sie rozklaskały....

ja ja ja 🙂 🙂

ja z cichacza to bąki wale hi hi ....sie nie dziwie ze ta mała tak przysypia po 20 min hi hi hi

ja też walę i szczerze mowiąc nawet nie z cichacza... ☺️ ☺️ ☺️

buhaha 🤪 ja tyż ☺️ ☺️

czarna79 napisał(a):
Iza Daniel ma super date dzisiaj hi hi ....
A i dla Hani i Dominiasia wszytskiego dobrego z okazji 2 m-cy , zdrówka , a dla rodziców duzo seksu ....Legins 🤪 🤪

dużo seksu pomarańczy nam facet nago tańczy 🤪 ☺️