Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Landusia napisał(a):
czesc..
chcialam tylko napisac ze teraz nie bedzie mnie tak czesto jak zawsze,.
wrocilismy od lekarza..
nadi ma wzmozone napiecie miesniowe 😞 i czeka nas rehabilitacja. 😞
zyc mi sie nie chce..
najpier serduszko teraz to..
w dupe. 😞

o szit to nie dobrze !!!!!!a jak to sie u Nadi przejawiało?????

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
a ja z ranca zjadłam Kubiusiowy tort bo jeszcze zostałl i teraz mam wyrzuty sumienia bo z moimi gabarytami to przy takim łakomstwie nigdy nie schudne 😠 😠 😠

Ja Ci daM Z GABARYTAMI!! nORMALNIE NAKOPAĆ DO TYŁKA I WTEDY BY SPUCHŁ I BYŁYBY GABARYTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak jest!!!!! 😜piekna sztuka ,a narzeka .. 😜 😠 😘

• Mamusie
Gosix89 napisał(a):
hej chyba jednak sie rozstaje z mezem ale nie umei zdecydowac na sto procent..boje sie ze jagode rpzeciwko mnie kiedys nastawi............................ 😞
wiesz co myslle ze jak sie rozstaniecie to ni enastawi jej przeciwko Tobie predzej o niej zapomni sory ze tak pisze ale w 99% tak sie dzieje

• Mamusie
Landusia napisał(a):
doris najpierw chciala spac tylko na prawej stronie glowki i nadal tylko ta preferuje przy ubieraniu gornych czesci bardzo placze i cala sie napina i prostuje . a najbardziej to ze trobi ,,mostek'' lezac na plecach i w bujaczku. 😞 no nic trzeba wziazsc sie w garsc..

ja slyszalam ze wiekszosc dziecki ma to wzmozone napiecie miesniowe..jahoda tez me lekkie tez mostek zasami robi

• Mamusie
Mariolka ,a sprobuj odciagnac mleko i w nocy jak sie obudzi podac z butli ,u mnie tez raz lepiej,raz gorzej ,ale sie nie poddaje 😉JAK MAM KRYZYS TO DOSTAWIAM oLE I LAKTATOR NA DRUGĄ PIERS I JEST GIT JUZ NA NAST,DZIEN JEST WIECEJ MLEKA .KILKA RAZY TAK ZROB I ZOBACZYSZ ,MOZE CI SIE UDA ROZBUJAC LAKTACJE 🙂

• Mamusie
Maga napisał(a):
mariola-s napisał(a):
no właśnie boję się że jak będę dawała na noc mm to w efekcie będę miała mniej pokarmu w piersiach

no bo tak bedzie.. sprobuj moze odciagnac i podac z butli? ja mojemu na noc tak daje i od 20-6 spi 🙂
🙂 TEZ BYM TAK ZROBILA NA ARIOLKI MIEJSCU

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
hej chyba jednak sie rozstaje z mezem ale nie umei zdecydowac na sto procent..boje sie ze jagode rpzeciwko mnie kiedys nastawi............................ 😞
wiesz co myslle ze jak sie rozstaniecie to ni enastawi jej przeciwko Tobie predzej o niej zapomni sory ze tak pisze ale w 99% tak sie dzieje

myslisz?eh ne wiem boje sie co to bedzie.................. 😞 😞

• Mamusie
Landusia napisał(a):
doris najpierw chciala spac tylko na prawej stronie glowki i nadal tylko ta preferuje przy ubieraniu gornych czesci bardzo placze i cala sie napina i prostuje . a najbardziej to ze trobi ,,mostek'' lezac na plecach i w bujaczku. 😞 no nic trzeba wziazsc sie w garsc..

bidulka 😞ale bedzie dobrze bo cwiczenia reguluja układ nerwowy maluszka 🙂tak ze głowa do góry bo bedzie dobrze 🙂

• Mamusie
Gosix89 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):

bedzie dobrze 🙂 moze jeszcze ułozy sie wam Twoj maz dojrzeje do roli ojca i partnera ale pamietaj nic na sile bo nie bedziesz szczesliwa

• Mamusie
agata82 napisał(a):
wpadłam na chwile powiedzieć heloł[color=green][/color] 🙂
pobuszowałam trochę w necie i juz musze uciekać bo moja Pulpetia się obudziła 🙂
Kupiłam ostatnio woreczki na pokarm, połakomiłam się na jakies tanie i okazało sie, ze to mega szit-praktycznie wszystkie przeciekały 😠 😠 😠 😠 po małej wymianie zdań ze sprzedawcą ma mi oddać kasę ale co się na wkurzałam przelewając z jednego do drugiego i tak kilka razy to moje 😠
wniosek-lepiej czasami zapłacic więcej 😉
KTOS MADRY KIEDYS TU ZARADZIL,ZA UWAGA POLOZNEJ SWEJ (NIEWIEM CZY NIE LETKA-WLASNIE CO Z NIA????) ABY ZAKUPIC POJEMNICZKI NA MOCZ W APTECE 🙂JA TAK ROBIE -TANIA SPRAWA 🙂

• Mamusie
czarna79 napisał(a):
Witamy sie ....
Noc spoko.....
Ania 100 ....to mnie zaskoczyłas , bo tez chce od nich zamowic zdjecia , juz wyczaiłam super albumy na allegro ....
Dorcia i Anka ....co do takich głuchych to ja bym ostro zjeb***i koniec wydzwaniania , ja tez tak kiedys miałam az w koncu powiedziałam , albo sie odezwiesz i powiesz o co chodzi , albo daj sobie na luz człowieku , bo ja sie nie bede bawiła w chowanego z Toba....i pozniej jeszcze raz był taki numer , wiec go zjechałam i juz nie zadzwonił 🤪 🤪
Co z ta Asia i Tymkiem ....martwie sie , ale nie chce pisac do nich
DAJ LINKA KOCHANA NA ALBUMY.. 🤪
A ASIA PEWNIE MUSI TO PRZETRAWIC Z BLISKIMI...NAPEWNO SIE ODEZWIE NIEBAWEM,BO PRZECIE ONA NAS KOCHA ...KOCHASZ NAS ASIU NIE????? 😉 😁 MY WAS TEEEZZZ!!!!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃 ☺️

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):

bedzie dobrze 🙂 moze jeszcze ułozy sie wam Twoj maz dojrzeje do roli ojca i partnera ale pamietaj nic na sile bo nie bedziesz szczesliwa

rozstalismy sie dzisiaj jutro rano wypowadza sie juznic sie nie zmieni......................

• Mamusie
Leginsik napisał(a):
agamu napisał(a):
Leginsik napisał(a):
Witam was po weekendzie spedzonym u tesciow 🙂
nie dam rady was nadrobic 😜
zakupilam ostatnio taka oto zabawke,za jedyne 45 zł 🙂
Hania sie wlasnie bawi wiec ide zrobic sobie sniadanie 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/854/dsc0624kopia2.jpg/][IMG]http://img854.imageshack.us/img854/6397/dsc0624kopia2.jpg[/IMG][/URL]
konczymy dzisiaj 2 miesiace 🙂 🙂 🙂

Haneczko!! Wszystkiego najlepszego 😘 😘 😘
Ale super ta mata i prawie jak za darmo 🙂 Sama bym chętnie taką kupiła, ale u nas nie widziałam 😞
A jak tam Hani kolki, uspokoiło się trochę ??

Dziekujemy bardzo 🙂 🙂
jesli chodzi o kolki to wydaje mi sie ze jest coraz lepiej,z dnia na dzien chodzimy coraz szybciej spac,po ostatnim karmieniu Hania mi spi cala noc do rana 🙂
SUPER ,BUZIAKI DLA hANUSIENKI I ZDROWECZKA DLA TYCH SLICZNYCH,DUZYCH OCZĘTEK 😘 😘 😘

• Mamusie
Gosix89 napisał(a):
Landusia napisał(a):

ja slyszalam ze wiekszosc dziecki ma to wzmozone napiecie miesniowe..jahoda tez me lekkie tez mostek zasami robi

no tak podobno tak, mnie pociesza jedynie fakt ze ma malutkie to napiecie 😞

• Mamusie
Landusia napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
Landusia napisał(a):

no tak podobno tak, mnie pociesza jedynie fakt ze ma malutkie to napiecie 😞

po rehabilitacji wszystko bedzie dobrze 🙂